Ξύλα για ηλεκτρική

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Επειδή βαρέθηκα τα κλασσικά σχέδια Strat,Tele (ήδη στο my CustomSHop έχω 3 Strat, ετοιμάζω 2 Tele και κάθονται 2 σώματα Strat), λέω να πειραματιστώ με τελείως πρωτότυπα σχέδια (τύπου Gary Crammer και πάει λέγοντας).

Ξέρετε...

1) Που βρίσκουμε κομμάτια ξύλο για κατασκευή (και τι είδος προτείνετε-οκ τα κλασσικά alder-ash)?

Με ενδιαφέρει-αρχικά-μονοκόμματο κομμάτι 40Χ40cm με 5cm ύψος αλλά να έχει ωραία νερά. Εάν δεν βρεθεί τότε και 2 κομμάτια κάνουν δουλειά. Αλλά τότε χρειάζομαι...

2) Καπάκι με ωραία νερά κατά προτίμηση "εξωτικών" ξύλων

Με ενδιαφέρουν διευθύνσεις στην Ελλάδα (Αττική κυρίως) ή εάν ξέρετε Ebay Sites.

Έχει ασχοληθεί κανείς? Ξέρουμε περίπου τιμές?

Υ.Γ

Τα ξύλα δεν με ενδιαφέρει να είναι "κουρδισμένα"...θα τα κουρδίσω μόνος μου ;)

Θα ψάξω να δω αλλά κατά καιρούς και στο Γερμανικό αλλά και το Αμερικάνικο Ebay έχει ολόκληρα κομάτια για κόψιμο.

Στη φαντασία μου πάντως θα θελα ένα Swamp Ash (ελαφρύ, ωραία νερά και με twang) με ίσως το έντυνα με Koa.

As usual YMMV..........

studio54GR είπε:
Τίποτα έτοιμο σε LP (bolt on) σε ενδιαφέρει?
Όχι thanks σχεδιάζω κάτι δικό μου σε headless σύστημα

Θα ψάξω να δω αλλά κατά καιρούς και στο Γερμανικό αλλά και το Αμερικάνικο Ebay έχει ολόκληρα κομάτια για κόψιμο.

Στη φαντασία μου πάντως θα θελα ένα Swamp Ash (ελαφρύ, ωραία νερά και με twang) με ίσως το έντυνα με Koa.

As usual YMMV..........
Νομίζω ότι έχουμε τις ίδιες φαντασιώσεις...όταν προχωρήσω στα σχέδια θα στα στείλω για μία γνώμη

alderbody είπε:
εχει και ο warmoth
Το ξέρω, η αρχική σκέψη είναι να βρούμε τίποτα Ελλάδα για να έχω οπτική επαφή με το αντικείμενο. Το έξω είναι εάν δεν βρώ τίποτα εδώ

marathon είπε:
Νομίζω ότι έχουμε τις ίδιες φαντασιώσεις...όταν προχωρήσω στα σχέδια θα στα στείλω για μία γνώμη
...deeply honoured  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και όπως έλεγα από Γερμανία μεριά στο Ebay......

http://cgi.ebay.de/US-Swamp-Ash-Sumpfesche-Einteilig-Rohling-Tele-Strat_W0QQitemZ380075696701QQcmdZViewItem?hash=item380075696701&_trkparms=72%3A1229%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Για Ελλάδα.... Χρυσός Οδηγός, τηλέφωνο, επιτόπου επίσκεψη, έλεγχος, διαπραγμάτευση, αγορά.

Ισως θα ήταν πιο φρόνιμο να τηλεφωνήσεις / επισκεφθείς (για κάποιο λόγο εν Ελλάδι η προσωπική επαφή αποδίδει μακράν καλύτερα απ' ότι το τηλέφωνο που ενίοτε δεν το σηκώνουν καν) κάποιον από τους επισκευαστές-κατασκευαστές μουσικών οργάνων να μάθεις από που θα μπορούσες.

Δυστυχώς ΔΕΝ έχουν κουρδιστήρια ξύλων...........

http://www.patomata.gr/

Eνα πληκαρι που δουλευει εκει (στο λιμανι+αποθηκη στον Ισθμο Κορινθου), μου ειχε πει οτι φερνουν και τροπικη ξυλια κτλ, και οτι καποιοι οργανοπιοι αγοραζουν απο αυτους. Κανε τον κοπο και παρε ενα τηλ αν θελεις, δυστιχως δεν βλεπω το τηλ του τμηματος στον Ισθμο να υπαρχει πλεων στη σελιδα τους ομως ?!?!?

Εντιτ-το βρηκα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:            Καλαμάκι Κορινθίας

Τηλ: 27410 48322 Φαξ: 27410 48966

Ώρες λειτουργείας:

Δευτέρα - Παρασκευή  07:00 - 15:00

Ναι σε τετοιους συνδυασμους που δειχνεις η rockinger ειναι "φτωχή".... Σου παρεχει τα κλασσικα και χιλιοχρησιμοποιημενα φεντεροξυλα....Εαν οντως ψαχνεις κατι πιο εξωτικο, η rockinger δεν σου κανει....

Βέβαια χάρις στον audiokostas βρήκα στη Γερμανία ένα καταπληκτικό "καπάκι" οπότε η exoticwoods αυτή τη στιγμή μπαίνει στα bookmarks για το μέλλον

makispoll είπε:
Ναι σε τετοιους συνδυασμους που δειχνεις η rockinger ειναι "φτωχή".... Σου παρεχει τα κλασσικα και χιλιοχρησιμοποιημενα φεντεροξυλα....Εαν οντως ψαχνεις κατι πιο εξωτικο, η rockinger δεν σου κανει....
+ 1Πάντως τσέκαρε και στο Warmoth, αν δε σου κάνει κάποιο τυποποιημένο σχέδιο έχει και body blanks.

Regent είπε:
+ 1

Πάντως τσέκαρε και στο Warmoth, αν δε σου κάνει κάποιο τυποποιημένο σχέδιο έχει και body blanks.
Πάω για "περίεργα" πράγματα

http://www.customshop.gr/proto1.html

νομίζω ότι η Warmoth (σε πρώτη όψη) πουλάει και λίγο όνομα και είναι πιό ακριβή

marathon είπε:
Πάω για "περίεργα" πράγματα

http://www.customshop.gr/proto1.html

νομίζω ότι η Warmoth (σε πρώτη όψη) πουλάει και λίγο όνομα και είναι πιό ακριβή
Δίκιο έχεις, αλλά είναι δοκιμασμένη λύση, ξέρεις τουλάχιστο τι θα πάρεις.

Kαι η αγορασμένη Fender είναι δοκιμασμένη λύση, αλλά η parcaster είναι πιο φτηνή και πολλές φορές καλύτερη...πρέπει πάντα να δοκιμάζουμε σε αυτό το κόσμο

Trending...

Νέα θέματα

Back