Και εγώ έτσι το αισθάνομαι. Δεν έχω καμία κινέζικη, ουτέ καν ινδονησιακή κιθάρα. Παρότι είναι όντως πολύ καλές. Έχω κάπιοιες japan - mex βέβαια για back up... Kαι ενισχυτές το ίδιο, μόνο made in UK, USA και Germany. Αλλά έτσι είμαι εγώ. Κυκλοφορώ με 100 ευρώ κινητό και Ζάρα ρούχα, αλλά ο εξοπλισμός μου θέλω να είναι το real thing. Είναι διαφορετικό στον κάθε άνθρωπο.
Στη θέση σου θα κρατούσα τις 1-2 καλύτερες ''φθηνές'' για μελέτη, για κάποιο υπό κακιές συνθήκες λάιβ, ή λόγω κάποιου ηχοχρώματος ή σχήματος που είναι πολύ ιδιαίτερο και για συγκεκριμένα στυλ παιξίματος, και τις υπόλοιπες θα τις έδιωχνα.
''Πακέτο'' πουλάνε πολλοί, είτε μιλάμε για πετάλια, για βιντεοπαιχνίδια κτλ αλλά τόσες πολλές κιθάρες πακέτο δεν έχω ξανακούσει (έστω και σε τόσο καλή τιμή).
Είναι δεδομένο ότι αν βρεθεί αγοραστής του εν λόγω πακέτου θα είναι ακριβώς για να κάνει αυτό που δεν έχεις χρόνο και διάθεση να κάνεις εσύ, δηλαδή να τις πουλήσει μεμονωμένα και να βγάλει κέρδος. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στις αγγελίες, και είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος που θα αγόραζε καποιος τόσα όργανα μαζεμένα, ειδικά στην άριστη κατάσταση που είναι. Δεν υπάρχει κάποιος που θα τις αγόραζε για συλλογή, μιας και δεν έχουν κάποια συλλεκτική αξία