Είναι πολύ προτιμότερο από άλλες δραστηριότητες και κάνουν το κέφι τους.πω οτι μου φενεται πολυ κακογουστο 15χρονα παιδια ντυμενα δηθεν και με το στυλακι <<λες και ειναι 40 χρονια στην σκηνη>> να χωροπηδανε πανω στο stαge σαν κστσικια και να προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα οτι ολα ειναι φλου κουτουρου!!
Τι ειπες τωρα ρε Toneless,ανατριχιασα...Νεο ξεκινημα,νεοι αγωνες!!!!!!!!!Όταν οι αστοί επέτρεψαν την τέχνη στη μάζα γνώριζαν από πριν τη δημιουργία του κίτς. Πρώτα τους εκπαιδεύεις και μετά τους επιτρέπεις να "δράσουν" μόνοι τους. Είμαστε η πληθωρική γενιά μιας ντετερμινιστικής εποχής .... Ας θαυμάσουμε τους κλόουν παριστάνοντας με τη σειρά μας τους θεατές ...επιτέλους το rock βγαίνει με manual.
Το Schoolwave είναι η κορυφή του παγόβουνου' date=' και παραείναι εύκολο να αφορίζουμε το ο,τιδήποτε μένοντας στην επιφάνεια των πραγμάτων.
Οι φλωρέ πόζες, οι ως επι το πλείστον κολλεγειακές καταβολές, το ντύσιμο που κιτσοφέρνει είναι μόνο όσα πέρασαν στη δημοσιότητα. Τους έντιμους, ψαγμένους και μουσικά αεικίνητους πιτσιρικάδες ίσως και να μην τους απασχολεί το Schoolwave, ίσως και να μην τους χωράει.[/quote']
Αλήθεια τώρα,έχεις διαβάσει ποτέ Schooligans?
φιλε μου αυτοι που σου ειπαν κατι τετοιο θελουν ΠΟΛΥ ξυλο,εμβαπτιση σε ΠΙΣΣΑ και μπολικα ΠΟΥΠΟΥΛΑ!! :twisted:Ημαρτον ρε παιδιά αυτά που κοροιδεύω βγαίνουν πραγματικότητα. Σαν στην συναυλία των White Stripes που ήταν κατι τυποι και μου προτειναν να φύγω απο τη συναυλία και να πάω να παίξω μπάλα.......
Καταλαβαίνω οτι αλλού είναι το νόημα, αλλά να ξέρεις οτι σε 10-15 χρόνια, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πας σε ένα αντίστοιχο live, παρά να καταφέρεις να μαζέψεις κόσμο να πας για μια μπαλίτσαΗμαρτον ρε παιδιά αυτά που κοροιδεύω βγαίνουν πραγματικότητα. Σαν στην συναυλία των White Stripes που ήταν κατι τυποι και μου προτειναν να φύγω απο τη συναυλία και να πάω να παίξω μπάλα.......
εννοειτε αυτο!!!!! τωρα αν μερικοι εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την ... ειναι αλλο θεμα!!αλλα μπορει να εισαι και μισο χρονο στο χωρο της μουσικης και να εχεις καταλαβει τη σημαινει παιζω μουσικη...γιατι αλλο επιδιξη και αλλο μουσικηΠαιδια αυτο που λενε μερικοι σε αυτο το post ειναι πολυ εγωιστικό και αυταρχικό. Δεν σημαινει οτι για να αυτοαποκαλείσαι rockας πρέπει να έχεις 30 χρόνια ψαξίματος και εμπειρίας...........
και 19 ειμαι και μενω ανατολικα προαστια..ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι τυφλος...οι πληοψιφια ειναι τρεντακηδες που το μονο που ξερουν ειναι να χτενιζουν την φραντζα τουσ.σιγουρα υπαρχουν και εξεραισειςΚαι εγώ 15 χρονών είμαι και μάλιστα μενω βορεια προάστια (χωρίς να έχω κανένα κομπλεξ για αυτο) και πιστεύω πως αυτο που λένε ορισμένοι είναι αρκετά προσβλητικό.............
Παιδιά δεν καταλαβαίνω το νόημα του να κρίνουμε πιτσιρικάδες που ασχολούνται με το ίδιο πράγμα που ασχολούμαστε κι εμέις.Έσεις θυμάστε τους εαυτούς σας στο Λύκειο,στο live του σχολείου;Όλοι μα ΟΛΟΙ στο γάμο του καραγκιόζη βαράγαμε και κάναμε πανομοιότυπες (ανάλογες της εποχής ) καραγκιοζιές.Επιλεκτική μνήμη ή λάθος στατιστικό δείγμα?