Ο υπαινιγμός είναι ότι στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτή οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα που δεν είναι mainstream και ότι συνεπώς "διώχνει τα παιδιά της". Δεν έχει σημασία αν αυτός ο "διωγμός" εκδηλώνεται σε επίπεδο μειωμένων επαγγελματικών ευκαιριών, ή σε επίπεδο μειωμένης αποδοχής από το κοινό - μπορεί να πάρει διάφορες μορφές.Nikolas είπε:Το ερώτημα λοιπόν για εμένα; Ο Ξενάκης έφυγε (καταρχήν ναι, έφυγε απο ανάγκη λόγω πολέμου κλπ, και γεννήθηκε και έξω, αν θυμάμαι καλά), επείδη δεν τον ήθελε η Ελλάδα, ή απλά ο άνθρωπος έκανε μια επιλογή όπως πολλοί καλούμαστε να κάνουμε κάποια στιγμή;
Δεν είπα πουθενά οτι λες εξυπνάδες βρε παιδάκι μου.newmind είπε:Φιλε zestair, το ονομα Μοτσαρτ το εχω με εισαγωγικα. Δεν εκανα επιδειξη γνωσεων. Το μισό προσωπο του Ξενακη καταστραφηκε απο σφαιρα ή θραυσμα της δεξιας παραταξης. Η εφευρεση της πολυαγωγιας με ξενισε αλλά δεν μ' αφησε αδιαφορο κλκ κλπ...
Κατεθεσα το συναισθημα μου κι οχι εξυπναδες.![]()
![]()
![]()
![]()
Ήμουν σε φόρμα τότε που το διάβασα, άστα, περασμένα μεγαλεία..zestair το "περι μουσικής κ αρχιτεκτονικής" πόσον καιρό σου πήρε να το διαβάσεις; εγώ εδώ και 3-4χρόνια προσπαθώ και είμαι κάπου στη μέση... 8)