World Guitar Speed Record

..ένας άλλος τυπάς (που υπερηφανεύεται πως έχει το πιο γρήγορο picking στον πλανήτη), λέει ότι είναι στημένο το video και πως το έχουν πειράξει για να φαίνεται γρήγορο, ότι δεν αναγνωρίστηκε ποτέ σαν ρεκόρ κτλ..

Θα έψαχνα link, αλλά νομίζω δεν αξίζει.....κουβέντα να γίνεται

448224387_7d139c6aff.jpg

Kαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι..... κερδίζει ηλεκτρικό λουκούμι με περιστρεφόμενη ζάχαρη.

Ασχέτως όλων αυτών, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι βαριέμαι του θανατά να ακούω Malmsteen και σία, αλλά πραγματικά εκστασιάζομαι να τους βλέπω (δεν σας κάνω καθόλου πλάκα).

ReCoC είπε:
Δε λέω οτι όποιος παίζει γρήγορα είναι και γ@μ@τος μουσικός. Δε παύει όμως να είναι εντυπωσιακό να βλέπεις κάποιον να παίζει το flight of the bumble bee στα 320!!!

http://www.arenlabs.com/2008/07/world-guitar-speed-record.html
φέρτε το πριόνιιιιι..........

σίγουρα ο korsakoff είχε στο μυαλό του τον ήχο από τα φτερά της μέλισσας όταν το έγραφε, δεν φανταζόταν ...γρήγορους κιθαρίστες!!  :) , anyway...

από τις καλύτερες εκτελέσεις του κομματιού παραμένουν αυτή του yo yo ma (τσέλλο) και mcferrin (φωνή).

μπορει να μην με συγκινει η ταχυτητα(οχι μονο στην κιθαρα)

αλλα το παλικαρι το δινω μεγαλο ρισπεκτ γιατι για να φτασει εκει που εφτασε εχει ριξει πολυ πολυ μελετη!

χαρα στην υπομονη του!

Συγχαρητηρια σε αυτους που αντεξαν να το ακουσουν μεχρι το τελος αυτο το πραγμα που θυμιζε περισσοτερο κρεβατομουρμουρα, παρα μουσικη....Κι εχω και πονοκεφαλο σημερα..αγαπη μου :D

0xa0axax

σαν ντιζελ μηχανη ακουγεται!! λολ! εχουμε και εναν παρομοιο στην ελλαδα..

ΕΕΕεεε ρε πόρωση που έχουν μερικοί... (υπάρχουν και στο πιάνο και σε όλα τα όργανα τέτοια παραδείγματα).

Χαρά στην υπομονή του, πράγματι...

Respect στο παληκαρι για την υπομονή αλλά για κοιτάξτε άνεση ο παππούς !!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Kαλα το backing track του παππου είναι όλα τα λεφτά.....

odis13 είπε:
Kαλα το backing track του παππου είναι όλα τα λεφτά.....
Χαχαχα!!Δειτε και τη δικη μου εκδοση,ειναι λιγο παλια βεβαια και το programming δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα ειχα προσπαθησει να βαλω και λιγη μουσικη μεσα στο κομματι.

www.myspace.com/jimipap

Trending...

Νέα θέματα