windows 8.1 και μουσικό pc

mousikoss

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !!!! θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει άν τα μουσικά προγράμματα υποστηρίζονται απο τα windows 8.1. Με τα  windows 7 δεν είχα κανένα πρόβλημα. το καινούριο μου pc όμως δεν πέρνει windows 7......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mousikoss είπε:
Να διευκρινίσω ότι τα προγράμματα που δουλεύω είναι σπασμένα και όχι γνήσια. ::)
τα windows ειναι τουλάχιστον αυθεντικά?

mousikoss είπε:
Να διευκρινίσω ότι τα προγράμματα που δουλεύω είναι σπασμένα και όχι γνήσια. ::)
Δε νομίζω ότι είναι και το πιο έξυπνο να το δηλώνεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα αλλά γενικώς δεν είναι πολιτικά ορθό να λες ότι κλέβεις.

Δεν εχεις αδικο αλλα αν δεν πω ακριβως τι εχω πως θα παρω σωστη απαντηση. τωρα αν αυτο ειναι προβλημα για την σελιδα να σβησω το post μου ;)

να αφαιρεσεις την επίμαχη δηλωση που παραβαίνει τον κανονισμό no4 του φόρουμ, θα ξεχάσουμε οτι το ειδαμε (χαχαχχα) και μάλλον θα λαβεις μια απάντηση.

Απο την αρχή :-)

Κοίταξε να δεις...

Καταρχήν ρωτας κάτι που δε μπορεί να απαντηθεί. "Μουσικό πισι και παράθυρα 8.1". Άντε τώρα να μαντέψουμε τι προγράμματα χρησιμοποιείς.

Πάντως με τα σπασμένα, άκρη δε θα βγάλεις, όπως και να γίνει.

Δεν εχω δοκιμασει να βαλω προγραμματα ακομα για αυτο ρωταω..... cubase,kontakt  κτλ

Η πλειοψηφία των μουσικών προγραμμάτων (daw's, vst plugins) στις ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ενημερωμένες ενημερωμένες εκδόσεις τους δεν εχουν προβλημα με τα windows 8,1

Το ιδιο ισχυει και για το hardware και τους drivers του, οπως π.χ. των καρτών ήχου.

Για να εισαι πιο σιγουρος μπορείς να τσεκαρεις για αυτα που εχεις και θελεις να χρησιμοποιήσεις στις αντίστοιχες σελιδες τους βλέποντας τα requirements τους, στα οποια συν των άλλων αναφέρεται και το λειτουργικό συστημα που υποστηρίζονται.

τωρα τα εσβησε ολα και φαινεται οτι μιλαω εγω για windows αυθεντικα.

Τωρα ειμαι εγώ ο ενοχος. Εγω την πληρωσα χαχαχαχαχα

Αντε τωρα να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας.

cos_dr είπε:
τωρα τα εσβησε ολα και φαινεται οτι μιλαω εγω για windows αυθεντικα.

Τωρα ειμαι εγώ ο ενοχος. Εγω την πληρωσα χαχαχαχαχα

Αντε τωρα να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας.
Αφού τον έχω κάνει παράθεση. Η επίμαχη φράση είναι εκεί και πρέπει να δω "φως" για να τη σβήσω.

otto## είπε:
Αφού τον έχω κάνει παράθεση. Η επίμαχη φράση είναι εκεί και πρέπει να δω "φως" για να τη σβήσω.
εισαι μαρτυρας οτι ειμαι αθώος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back