"White room" από σημερινή πρόβα

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
688
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Μπάντα να τζαμάρω, πλέον, δεν έχω. Κάθε Δευτέρα πάω στο ωδείο της γειτονιάς και για 40 λεπτά παίζω μαζί με <15χρονα πιτσιρίκια. Κάθε βδομάδα βγάζουμε και άλλο κομμάτι (το ωδειο διοργανώνει συχνά λάιβ με τα γκρουπ που έχει). Σημερα προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό. Η εγγραφή είναι χάλια, εννοείται....

Στα φωνητικά και στην lead κιθάρα είμαι εγώ. Παίζω σε ένα fender champion 40, καρφί...

white room.mp3

Attachments

15χρονα που παίζουν το White room....υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Ωραίος Γεώργιε και να σου πω την αλήθεια ζηλεύω λίγο...

Μπράβο σε όλους!!!

Υ.Γ.  ρε συ είχα ξεχάσει τι φωνάρα έχεις.... βλέπω βελτίωσες και στην προφορά σου. 3:33 ούτε ο  Gillan να ήσουν....?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Του Gillan την εκτέλεση άκουσα για να το βγάλω. Δεν χωνεύω καθόλου τον Bruce.

Πως μας εφτιαξες έτσι!

Οι ψεύτικες αλά Γκιλαν με έστειλαν.

Παρολες κάποιες ατέλειες, το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο ζωντανό και ξεσηκωτικο!

Μας έχει φαει η τυποποίηση του click track και έχουμε ξεχασει πως είναι η αίσθηση του live

Μπάντα να τζαμάρω, πλέον, δεν έχω. Κάθε Δευτέρα πάω στο ωδείο της γειτονιάς και για 40 λεπτά παίζω μαζί με <15χρονα πιτσιρίκια. Κάθε βδομάδα βγάζουμε και άλλο κομμάτι (το ωδειο διοργανώνει συχνά λάιβ με τα γκρουπ που έχει). Σημερα προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό. Η εγγραφή είναι χάλια, εννοείται....

Στα φωνητικά και στην lead κιθάρα είμαι εγώ. Παίζω σε ένα fender champion 40, καρφί...

white room.mp3 5.02 MB · 111 downloads
Ήρθε η ώρα να στήσεις το Greek School of Rock._
Υ.Γ.: Θα σε φωνάζουμε JB μετά...

το καλύτερο φάρμακο η νεολαία.

Μπράβο

• Like
Reactions: gkourmoul1
το καλύτερο φάρμακο η νεολαία.

Μπράβο
Έτσι...μαζί σου 101% σ' αυτό.

white room.mp3 5.02 MB · 111 downloads
Να σημειωθεί στα πρακτικά πως <15χρονα να παίζουν έτσι είναι περισσότερο από αξιοσημείωτο. Ούτε 40άρηδες+ δεν έχω ακουσει να αποδίδουν τόσο σωστά. Να μεταφέρεις τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στα παιδιά! ??

Έχουν πολύ ενθουσιασμό, κάνουν τα πάντα με πολλή όρεξη, το ταλέντο και το μυαλό περισσεύει στη γενιά αυτή. Τουλάχιστον δεν ακουνε Τραπ...

Έτσι...μαζί σου 101% σ' αυτό.

Να σημειωθεί στα πρακτικά πως <15χρονα να παίζουν έτσι είναι περισσότερο από αξιοσημείωτο. Ούτε 40άρηδες+ δεν έχω ακουσει να αποδίδουν τόσο σωστά. Να μεταφέρεις τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στα παιδιά! ??

Θα τους το μεταφέρω. Ο ντράμερ είναι 20χρονος, και είναι αρκετα έμπειρος. Οι υπόλοιπες κοπελιές είναι από γυμνάσιο και λύκειο. Έχουν μεράκι και προσπαθούν. Έχουν έναν καταπληκτικο δάσκαλο που τις μαθαίνει σωστά και τις βάζει στο κλίμα της συλλογικής προσπάθειας .

Έχουν πολύ ενθουσιασμό, κάνουν τα πάντα με πολλή όρεξη, το ταλέντο και το μυαλό περισσεύει στη γενιά αυτή. Τουλάχιστον δεν ακουνε Τραπ...
Ας ακούσουνε και ποντικοπαγίδες...το θέμα είναι να τους δίνουμε ερεθίσματα και χώρο να σκεφτούν...θα βρουν το δρόμο τους. Ακόμα κι αν ακουμπήσουν σε κάτι που εμάς δεν μας αρέσει, αν το κάνουν συνειδητα, ο σκοπός επετεύχθει. Εγώ τουλάχιστον αυτό ακολουθώ με τα παιδιά μου και με όποιον με πλησιάζει και με ρωτάει...
Εδώ είναι το εργαλείο για όλα:
https://www.openculture.com/2016/04/carl-sagan-presents-his-baloney-detection-kit-8-tools-for-skeptical-thinking.html

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Θα το μελετήσω άμεσα.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Θα το μελετήσω άμεσα.
Ο Carl Sagan ήταν αυτός που με έκανε και σπούδασα Φυσική.
Μάζεψα τα DVD πριν απο 15+ χρόνια και τα φυλάω σαν χρυσάφι...

Πάρα πολύ καλό. Το live παίξιμό σου βγάζει ένα πολύ ωραίο ενθουσιασμό. Καλά και τα πιτσιρίκια απίστευτα.

• Ευχαριστώ
Τι ωραίο!!!!

Αν ήταν και η φωνή λίγο πιο lo-fi, θα κούμπωνε καλύτερα! Το τέλειο bootleg!

Κ@υ&ωτική εκτέλεση.

Ο drummer έδωσε ρέστα.

• Ευχαριστώ
Αν ήταν και η φωνή λίγο πιο lo-fi, θα κούμπωνε καλύτερα

Τουλάχιστον, με άκουγα την ώρα που τραγουδούσα. Είχα το ηχειο πίσω μου (και το κινητό δίπλα του) ?

Μπράβο σου και μπράβο στα παιδιά. Τα κομμάτια ποιος τα επιλέγει, εσύ, τα παιδιά ή ο δάσκαλος τους; 

• Ευχαριστώ
Ο δάσκαλος τους, που είναι και ο υπεύθυνος των ροκ γκρουπ, επιλέγει κομμάτια. Τα μισά από αυτα, όπως αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Ένα άλλο πρώτη φορά συνάντησα ηταν πχ το waiting for the sun.

Το επόμενο που μας έβαλε είναι το crossroads. Ούτε αυτό το έχω ξανακουσει.

Trending...

Νέα θέματα