Πιστεύεις κάποιον πουkostas80 είπε:ντάξει το ''περιποιημένα'' το παίρνω πίσω![]()
Εγώ θα πίστευα...είναι πολύ μοντέρνος!!!!!! ;D ;DNestoras είπε:Πιστεύεις κάποιον που
α)παίζει στον υπολογιστή,
β)παίζει σαχλόφωνο,
γ)αρέσκεται στ' ασανσερ,
δ)έχει πισίνα,
ε)ακουει μουσική από i-pod
κλπ ανομολόγητα? ;D
Toυ έχουμε κάνει κάτι παρεμβάσεις, ζήτησέ του να το "εκθέσει".marathon είπε:ΥΓ Όποιος νομίζει ότι μπορεί, ας παίξει ασανσερ...μόνο ο Υameth έχει ανεβάσει κάτι τέτοιο εδώ μέσα...![]()
Thanks Εύη.Μπράβο ρε παιδιά! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Οι εξωτικές καταστάσεις gear είναι γι' αυτούς που δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν από τον ήχο* τους. Πραγματικά μειδιώ όταν διαβάζω θέματα για το πιο πετάλι είναι πιο καλό και σε ποιά σειρά πρέπει να μπει ή αν το delay x είναι καλύτερο από το ψ.kostas80 είπε:Ρώτησα γιατί θα μπορούσα να φανταστώ εξωτικές καταστάσεις gear και χωριστά rooms για τον καθένα βάσει αποτελέσματος που ακούμε .
ΌΧΙ φίλε μου .... είναι για αυτούς που δεν ξέρουν τι τους φταίει και νομίζουν ότι το gas θα τους κάνει να ακούγονται σαν κάποιους άλλουςNestoras είπε:Οι εξωτικές καταστάσεις gear είναι γι' αυτούς που δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν από τον ήχο* τους.
Αυτό που έχω εγώ ένα μικρό 22άρι είναι, μη φαντάζεσαι κάτι εξωτικό.kostas80 είπε:κατά τ'άλλα και οι mesa εξωτικοί είναι για μένα![]()
Το medley ήταν μεγάλο, πολλές αλλαγές, έπρεπε να ήμασταν alert όλη την ώρα για να μην γίνουν λάθη αρμονικά και δομικά. Οπότε τα χωσίματα...yannis37 είπε:πολύ ωραίο BUT......μήπως ήθελε να χώσει λίγο περισσότερο ο keith?