- Πόντοι
- 1,168
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κώστα ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.kostas80 είπε:να μην αρχίσω να λέω πόσο άρτιο και ισορροπημένο είναι αυτό που ακούμε καλύτερα .
πολλά μπράβο
Νέστορα ή όποιος άλλος 4.W.Driver μπορεί, κάποια στιγμή ας κάνει μια παρουσίαση του εξοπλισμού και τρόπου που γράφετε στο studio σας .
Είναι live ηχογράφηση πρόβας σωστά ?
'Ερχεται....medley Baba O' Riley με Won't Get Fooled Again
Τέτοια να υπόσχεσαι....και μια χαρά θα τα πάμε!Nestoras είπε:'Ερχεται.![]()
Πράγματι είναι εξωτική κατάσταση (που δεν μπορείς να φανταστείς) εκεί που παίζουν ;D ;Dkostas80 είπε:Ρώτησα γιατί θα μπορούσα να φανταστώ εξωτικές καταστάσεις
Μια φορά να πεις καλά λόγια και...marathon είπε:Πράγματι είναι εξωτική κατάσταση (που δεν μπορείς να φανταστείς) εκεί που παίζουν ;D ;D
Γιατί...εμένα μου αρέσει εκεί που παίζετε...Nestoras είπε:Μια φορά να πεις καλά λόγια και...
"Ο ντιγκινταγκας".![]()
Για να μην στεναχωριέσαι και παρεξηγήσαι....την άλλη φορά που θα έρθω, θα φέρω τις κιθάρες με τα ελεκτρίκ χρώματα ;D ;DNestoras είπε:"Ο ντιγκινταγκας".![]()
για αυτό ήρθες μια φορά μόνο.. :marathon είπε:Γιατί...εμένα μου αρέσει εκεί που παίζετε...![]()
Ήρθα μία φορά, γιατί μετά δεν άκουγα για κανα μήνα μετά!!!!Korgious είπε:για αυτό ήρθες μια φορά μόνο.. :![]()
![]()
για στείλε pm γιατί δεν θυμάμαι...όταν έρθεις ξανά..φέρε και εκείνα τα μουσικά αρχεία..ξέρεις.