Water&Salt

Johnny.T

Μέλος
Πόντοι
38
  Ξεθαψα αυτο το ορχηστρικο απο μια περιοδο που εγραφα λιγα.Στην ουσια ειναι ολα one take το πηγα σαν να τζαμαρω σε ενα στουντιο πχ αλλα με τον εαυτο μου.

Ελπιζω να σας αρεσει.Ειναι αργα το ξερω αλλα τα θελει να γκαζια του για να ακουστει σωστα.

https://app.box.com/s/no9jss1mrz7p8b7zq6g5

ενδιαφέρον!!

Σε ευχαριστω Cos, να και εγω ετσι το θεωρησα γι'αυτο και το ανεβασα.

Πολύ ωραίο Γιώργη, βγάλε το τρέμολο από το riff (προσωπική προτίμηση).

fusiongtr είπε:
Πολύ ωραίο Γιώργη, βγάλε το τρέμολο από το riff (προσωπική προτίμηση).
Σε ευχαριστω Φιουζιον.Ε να δεν τα πολυπροσεχω αυτα.Ηταν ενας ηχος που ειχα κανει στο guitar rig και το αφησα ετσι.Αλλα ναι ισως δεν χρειαζεται το τρεμολο στο ριφ.
Πολύ καλό Γιώργη!

Η βασική του μελωδία μου άρεσε πολύ. :)
Και να φανταστεις οτι το ριφ ηταν απο ενα φιουζονοφανκ κοματι που ειχα φτιαξει για να τζαμαρουμε με εναν δυνατο ντραμερ που παιζαμε τοτε,αλλα δεν εβγαινε με τπτ με τρια οργανα.Το πηρα λοιπον και απο φανκ το εκανα γκαραζια.Δεν γαμεις.Οπως και ναχει σε ευχαριστω Δημητρη.

Εδώ είσαι! Κλασικός Johnny.T, πολύ ωραίο Γιώργο, εύγε. Τι μου μπερδεύεσαι με ακουστικές και τζουράδες; ::) εδώ είσαι σε λέω! Το καλοκαίρι δεν τελείωσε (για μερικούς δεν τελειώνει ποτέ βέβαια :-X), παίρνουμε τις σανίδες και ψάχνουμε θάλασσα με big waves.... :o 8) ;D      προσωπικά μου άρεσε το τρέμολο.... ::)

ΣΕ ευχαριστω ρε Φωτη.Ναι γενικα μου αρεσει αυτος ο ηχος,φεντερακι ενισχυτης λιγο τσιμπιμενος ,τρεμολο και γενικα μια χασουρα και μια βαβουρα και μια ψυχεδελια να ρεει.

Μου αρεσαν ολα και τα κομματι και οι Link Wray τρεμολιες και βρωμιες και τα παντα.

Μ'αρεσε και ως ηχος.

Γενικως σκοτωνει!

Κι εμένα μ' άρεσε πολύ. Κατά την άποψή μου είναι εντελώς σαουντρακικό. Εύγε Γεώργιε.

cigaret13 είπε:
Εδώ είσαι! Κλασικός Johnny.T, πολύ ωραίο Γιώργο, εύγε. Τι μου μπερδεύεσαι με ακουστικές και τζουράδες; ::) εδώ είσαι σε λέω! Το καλοκαίρι δεν τελείωσε (για μερικούς δεν τελειώνει ποτέ βέβαια :-X), παίρνουμε τις σανίδες και ψάχνουμε θάλασσα με big waves.... :o 8) ;D      προσωπικά μου άρεσε το τρέμολο.... ::)

Μου αρεσαν ολα και τα κομματι και οι Link Wray τρεμολιες και βρωμιες και τα παντα.

Μ'αρεσε και ως ηχος.

Γενικως σκοτωνει!
αυτα :)

gvour είπε:

Μ'αρεσε και ως ηχος.

Γενικως σκοτωνει!
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργη,η αληθεια ειναι οτι τωρα που το ξανακουσα και μενα μου αρεσε σαν κοματι ,ειχα ασχοληθει και λιγο παραπανω με τα τυμπανα και ειπα να το ανεβασω.
Κι εμένα μ' άρεσε πολύ. Κατά την άποψή μου είναι εντελώς σαουντρακικό. Εύγε Γεώργιε.
Σε ευχαριστω Σπυρο,γενικα προσπαθω παντα στα ορχηστρικα ή καπως μου βγαινει να εχουν αυτο το φιλ που λες.Γενικα παντα με ενθουσιαζε η ιδεα να βαλω μουσικη σε εικονα περισσοτερο ισως απο το να βαλω εικονα στη μουσικη.Anyway.

mustafank είπε:
Ωραίο το τεμάχιον, Γιώργο!

(και γ@ματή μπασογραμμή, btw)

Πιστεύω ότι θα μπορούσες και να το δοκιμάσεις και με τη μπάντα σου.
Σε ευχαριστώ Γιάννη έχεις δίκιο λέω βάλω μέσα μιας και τώρα είμαι κοντά στον ήχο του κομματιού και σαν μπάντα ας πούμε αλλά και σαν ήχος με πετάλια κτλ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back