War-cigaret13.....again but with video!

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
  Ένα παλαιότερο κομμάτι μου που ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την μίξη-παραγωγή του. Άλλαξα το preset του guitar rig στην ρυθμική κιθάρα, χαμήλωσα το χάι χάτ και το ψευτομαστέρισα με πιο πολύ κομπρέσιον. Νομίζω ότι τώρα κάτι έκανα, έχω ακόμα βέβαια κάποιους ενδοιασμούς (κυρίως για το ταμπούρο) αλλά μέχρι εδώ μπορώ, οπότε κατέθεσα τα όπλα.... Έφτιαξα και ένα βιντεάκι με φωτός από το νετ για να του προσδώσω κύρος... Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι είναι, ίσως, το αγαπημένο μου δικό μου άσμα αν και ως γνωστόν, άγνωστoi αι βουλαί του δημιουργού....  

Φώτη με ξέρεις πόσο καλός είμαι στην μίξη και μάστερινκ!

Το ταμπόυρο που λές(εκτός και αν δεν το ακούω λόγω κώφωσης)το ακούω απο αριστερά και έρχεται πσιλοκέντρο.Δοκίμασες να περνάει και δεξιόθεν καθώς βαράει?(δλδ να ξεκινάει αριστερά και να καταλήγει δεξιά,εκεί που κάνεις τα περάσματα)

Είναι ωραίο κομμάτι,δεν έχω κάτι να σου πώ μιας και οι γνώσεις δεν είναι πολλές ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για το κομμάτι νομίζω ότι τα έχουμε πει, στα άλλα είμαι σκράπας.

Αλλά πριν το ακούσω να σε ρωτήσω κάτι.

Γιατί κύριος δεν το έβαλες στα clips (να μπει και στο προφιλάκι σου και να το βρίσκουμε εύκολα) και το έβαλες μόνο στο forum?

άλλο πράμα η εικόνα ε?
 Έεε ναι!  

Το ταμπόυρο που λές(εκτός και αν δεν το ακούω λόγω κώφωσης)το ακούω απο αριστερά και έρχεται πσιλοκέντρο.Δοκίμασες να περνάει και δεξιόθεν καθώς βαράει?(δλδ να ξεκινάει αριστερά και να καταλήγει δεξιά,εκεί που κάνεις τα περάσματα)
Νίκο δεν καταλαβαίνω τι λες...το ταμπούρο είναι σταθερό, μήπως σε μπερδεύουν τα τομς; 

Για το κομμάτι νομίζω ότι τα έχουμε πει, στα άλλα είμαι σκράπας.

Αλλά πριν το ακούσω να σε ρωτήσω κάτι.

Γιατί κύριος δεν το έβαλες στα clips (να μπει και στο προφιλάκι σου και να το βρίσκουμε εύκολα) και το έβαλες μόνο στο forum?
Το εάν είσαι σκράπας στα άλλα, άσε εμάς να το κρίνουμε κύριε Στράτο!  Στα clips το έβαλα....για προφίλ και forum δεν ξέρω...

Στο 0.55 και μετά που κάνει κάτι γεμίσματα tom λέγεται αυτο?

Αν ναι αυτό εννοώ :D

Υ.γ μετά απο διάβασμα το ταμπούρο λέγεται snare στα Αγγλικά,έμαθα και κάτι.

για προφίλ και forum δεν ξέρω...

Ταχύρυθμα σεμινάρια νομίζω ότι στην Βόρεια Ελλάδα κάνει ο LK.

Για ψάξε το, αλλάξανε τα κόζα τώρα. :classic_cool:

ωραία σύνθεση  και  ωραία  εκτέλεση,  βαλε όμως ρε  τσιγκούνη λίγο μπάσο στο μπάσο  έστω λίγο θολούρα  στο χαμηλομεσαία.

....and your English is not so good and for that we don’t hear this?

ωραιότατο και πάλι !!!

ωραία σύνθεση  και  ωραία  εκτέλεση,  βαλε όμως ρε  τσιγκούνη λίγο μπάσο στο μπάσο  έστω λίγο θολούρα  στο χαμηλομεσαία.

....and your English is not so good and for that we don’t hear this?
Θέλει μπάσα έ; Το υποψιαζόμουν αλλά δεν το τόλμησα....  Όσο για τα ίγκλις μου, απλά δεν.... :classic_laugh:   

στίχους δε θάχει?

πως θα το κρίνουμε?
Στίχους στο επόμενο φρέσκο και καινούριο που ετοιμάζω αυτόν τον καιρό..... Ρε τι σας περιμένει!!!

Κάτι γίνεται περίπου στο 2:10 και μετά στο αριστερό η ηχείο.

Αν είναι εφφέ θέλει νομίζω φτιάξιμο.

Ακούγεται σαν να σου ξέφυγε θόρυβος, σαν κάτι να χάλασε στην ηχογράφηση.

Στην τσιτα με κρατησε το βιντεο. Πολυ ενταση.

Μπραβο!

Θέλει μπάσα έ; Το υποψιαζόμουν αλλά δεν το τόλμησα....  Όσο για τα ίγκλις μου, απλά δεν.... :classic_laugh:  

Νομίζω ότι έχεις βγάλει μπάσα γενικότερα (εκτός των τομ).

Και από το ταμπούρο νομίζω έβγαλες ένα κλικ περισσότερα από όσο χρειζόταν.

Κάτι γίνεται περίπου στο 2:10 και μετά στο αριστερό η ηχείο.

Αν είναι εφφέ θέλει νομίζω φτιάξιμο.
Γαμώτ' τα κωλοεφέ μου μέσα.... Είναι τα Μ16 ή τα Καλάσνικωφ που βαράνε δεξιά αριστερά...

Γαμώτ' τα κωλοεφέ μου μέσα.... Είναι τα Μ16 ή τα Καλάσνικωφ που βαράνε δεξιά αριστερά...

Πάρε εδώ ρε παλικάρι ήχους της προκοπής (royalty free φυσικά).

Προβολή συνημμένου gun_battle_sound-ReamProductions-1158375208.mp3

Προβολή συνημμένου Gun_war-MysteryMan229-1208990486.mp3

Προβολή συνημμένου Sounds_of_War_V_10-ODD-FOX-376396538.mp3

Φώτη ίσως από τα αγαπημένα μου!!! Πολύ ωραίο κομμάτι και η εικόνα του δίνει το κάτι παραπάνω. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι αυτοί οι ήχοι μάλλον πυροβολισμών που περισσότερο ακούγονται σαν ποτενσιόμετρο που έπιασε σκόνη και κάνει χρατς χρουτς...?

Εύγε Φώτη!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
46
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back