- Πόντοι
- 1,058
Δεν υπάρχει blue note εκεί Νέστορα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.Στο σημείο από το 1.21 και ύστερα τη blue νότα θα την σήκωνα ένα μόριο παραπάνω για να ακουστεί 100% in.
Μόνο δάχτυλα. Έγραψα με ένα sm57 καμιά 30αριά εκατοστά από το ηχείο της κιθάρας.PS1:πενα+δαχτυλα?PS2:πως ηχογράφησες?
Σταύρο, έτσι ξεκινάει η στράτευση στην τέχνη. Μ' αρέσει όπως σκέφτεσαι ;DΕιλικρινα μου εβγαλε την εικονα ενος βουλευτη που ενω μιλαει ο GAP band Grin εχει βαλει το WALKMAN και ακουει το κομματι σου μεχρι να τελειωσει η ομιλια...
Πάντα θεωρούσα ότι σ' ένα Ε major κομμάτι η G ήταν η blue νότα. Μάλλον έιναι η Bb, οπότε και στο δικό σου τη G νότα εννοώ, ξέρεις σε ποιά σημεία (1.21-1.30). Εκεί θέλει ένα μόριο πάνω. ;.Jazzjoker είπε:Δεν υπάρχει blue note εκεί Νέστορα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Να 'στε καλά, αγαπητέ συνάδελφε.nasokosm είπε:Θα συμφωνησω ξεφευγει και επανερχεται πολυ εντεχνα!
Παρα πολυ καλο εχω πολυ καιρο να κουσω καλο bogie παιξιμο , αν και σε αδικει η ηχογραφηση οχι το μικροφωνο αλλα μαλλον ο τροπος που ηχογραφεις, ακουω πολυ θορυβο.
Παντα τετοια!
Προσπερνώ το προφανές σχόλιό σου περί της διαφοράς ηλικίας μας ;D και σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ.messalion είπε:αν δεν εισαι πατερας μου θελω να γινεις![]()
πολυ ωραιο και μελωδικο,συγχαρητηρια
εμενα μου θυμησε κατι απο την παιδικη μου ηλικια που παιζαμε μπαλα στις αλανες και δεν μας ενοιαζε για τιποτα......ξενοιαστο ευχαριστο και με φρεσκαδα![]()
Μπραβο
η συνεχεια λεγεται ......still searching for the GAP (αλλα θα εννοεις το GAP(χαραμαδα) για να πεσεις μεσα)![]()
![]()