Επίσης καλό και φθηνότερο.Ελληνας το χει φτιάξει κι αυτό
http://impactsoundworks.com/products/instrumental/plectra-series-1-8-string-acoustic-bouzouki
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα, θα σου πούνε.Θα μου ήταν χρήσιμες δυο πληροφορίες για αυτό. Πρώτον αν είναι 64bit έκδοση (μην το αγοράσω και είναι 32bit και δεν τρέχει στο cubase) και δεύτερον αν μπορεί να εγκατασταθεί σε 2 ή περισσότερους υπολογιστές ή απαιτείται αγορά licences για αυτό. Δεν βλέπω στα χαρακτηριστικά αυτές τις πληροφορίες
Να σημειώσω (για κάθε ενδιαφερόμενο) ότι την τιμή των 80€ από το virtual bouzouki της akki plugs που αναφέρθηκε παραπάνω, θα την βρείτε μόνο στο www.audiomidi.gr εδώ γιατί στα υπόλοιπα sites, Ελληνικά και ξένα, το έχουν 136€ και πάνω.
Θα μου ήταν χρήσιμες δυο πληροφορίες για αυτό. Πρώτον αν είναι 64bit έκδοση (μην το αγοράσω και είναι 32bit και δεν τρέχει στο cubase) και δεύτερον αν μπορεί να εγκατασταθεί σε 2 ή περισσότερους υπολογιστές ή απαιτείται αγορά licences για αυτό. Δεν βλέπω στα χαρακτηριστικά αυτές τις πληροφορίες
Στη περιγραφή λέει ότι υποστηρίζει vst ενώ τρέχει και standalone άρα λογικά το Kontakt παρακάμπτεται.αλλα ευκαιρία να το ρωτήσω και αυτόΨάξε το θέμα πάρα πολύ καλά πριν το αγοράσεις γιατί νομίζω ότι το όλο προϊόν είναι μια βιβλιοθήκη στο Kontakt που σου δίνει μαζί και το Kontakt 2 που φυσικά δεν πρέπει να είναι 64-bit..
Συμφωνώ με το τηλεφώνημα στο μαγαζί.
Παίζει πάντως να πέσεις πάνω σε διάφορες ασυμβατότητες.. Προσοχή!
Θα στείλω mail καλύτερα ώστε να τους δώσω χρόνο να το ψάξουν για να μου απαντήσουν και θα επανέλθω εδώ!
Άμεση απάντηση από το κατάστημα για το virtual bouzouki rebetiko instruments
"
Το Virtual Bouzouki – Rebetiko intruments είναι ουσιαστικά βιβλιοθήκη του Kontakt.
1) Παίζει και με free έκδοση και με τη full.
2) δεν είναι 32 ή 64 bit. Εξαρτάται από την έκδοση του Kontakt.
3) τρέχει όπου τρέχει και το Kontakt, φυσικά και τρέχει μέσα από το Cubase.
4) ακολουθεί την πολιτική της Native Instruments, όπου κανονικά εγκαθίσταται μόνο σε ένα υπολογιστή
και νομίζω ότι μπορεί να εγκατασταθεί άλλη μία φορά.
Πολύ σωστά τα λες!
Το Kontakt που έχω κατεβάσει (free εκδοση) συνεργάζεται με το cubase που έχω (έκδοση ΑΙ). Το έχω δοκιμάσει.
Τώρα αν θα συνεργάζεται το virtual bouzouki ένας τρόπος υπάρχει να το μάθω, να το αγοράσω!
Πάντως στα specs του προιόντος εδώ https://www.audiomidi.gr/computer-audio/music-software/vst-instruments/ethnic/virtual-bouzouki-rebetiko-instruments.html δεν αναφέρει πουθενά για KONTAKT ρε παιδιά.
Επίσης αυτό το "λειτουργεί και αυτόνομα" τι στο καλό είναι?