Voodoo chile cover by Michael

mick77

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια χαρα ξανα  :D

Ενα σολο απο εμενα πανω στο Voodoo chile.Δεκτα καθε σχολια.

δεν ειναι κακο αλλα θελεις πολυ δουλεια στα Bends σου! επισης πρεπει να λιωσεις πραπανω με το τρεμολο!  ;)

bluezlick είπε:
δεν ειναι κακο αλλα θελεις πολυ δουλεια στα Bends σου! επισης πρεπει να λιωσεις πραπανω με το τρεμολο!  ;)
Βασικα ξεκουρδισα την κιθαρα για να παιξω το συγκικριμενο Backing track και μαλακωσανε αρκετα οι χορδες ,περιεργο ,δεν ειχα δοκιμασει χαμηλο κουρδισμα ποτε.Μου φαίνεται θα το κρατησω γιατι αλλαξε η χροια προς το καλύτερο της κιθαρας.

Μιχάλη στο είπα και την άλλη φορά μου αρέσεις πολύ. Πρέπει να παίξεις με μπάντα οπωσδήποτε. Δε μου λες είναι και το dist+ στην αλυσίδα?

Nestoras είπε:
Μιχάλη στο είπα και την άλλη φορά μου αρέσεις πολύ. Πρέπει να παίξεις με μπάντα οπωσδήποτε. Δε μου λες είναι και το dist+ στην αλυσίδα?
Μπαντα ψ'αχνω αλλα δεν βρισκω  :'( θα γουσταρα να μπω παλι σε προβαδικο μετα απο μια 8 ετια περιπου.

Το dist ειναι στην αλυσιδα αλλα δεν το ανοιξα στο συγκεκριμενο κομματι.Πολυ καλα εκανα και στο πηρα μου εδωσε στα φαζ αυτο που εψαχνα-treble και λιγο sustain παραπανω.Super

Ευχριστω για τα σχολια σου... :D

Εξαιρετικο! Αρχικα για να ειμαι ειλικρινης νομιζα πως θα με κουρασουν τα 5+ λεπτα του video αλλα δεν συνεβει κατι τετοιο! Πολυ καλος!

Επισης μου αρεσε πολυ ο ηχος σου! Θες να μας πεις καποια πραγματα για το τι χρησιμοποιησες?

stavrilian είπε:
Εξαιρετικο! Αρχικα για να ειμαι ειλικρινης νομιζα πως θα με κουρασουν τα 5+ λεπτα του video αλλα δεν συνεβει κατι τετοιο! Πολυ καλος!

Επισης μου αρεσε πολυ ο ηχος σου! Θες να μας πεις καποια πραγματα για το τι χρησιμοποιησες?
Με παρέσυρε το συναισθημα και βαραω ασταματητα !!!  ;D ;D

Στο συγκεκριμενο παιζω με JH-1 FUZZ,BARBERD DIRECT DRIVE,DUNLOP HENDRIX WHA,BOSS DELAY.

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ  http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5hg112v.htm

ΚΙΘΑΡΑ Fender strat usa standard 2004 μερ μαγνητες Custom shop 69.

Χαίρομε που σου άρεσε και δεν σε κουρασε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back