- Πόντοι
- 898
Μανωλη ευχαριστω
Τον ενισχυτη μονο του, δεν σκεφτηκα να τον δοκιμασω και θα επανελθω. (Αλλα θα το ειχα παρατηρησει πιστευω) Παντως εν γενει υπαρχει η ιδια κλινικη εικονα σε ολα τα καλωδια, ενισχυτες, κιθαρες κλπ. Η συνδεσμολογια της κιθαρας δεν φταιει, για αυτο αλλως τε παιζει ησυχα σε αλλο περιβαλλον. Εχω κανει και θωρακιση (shielding) με ειδικη βαφη. Ουτε εκει ακουσα τιποτα. Το πιο χαρακτηριστικο συμπτωμα ειναι οτι οταν παιζω και στριβω το σωμα μου μαζι με την κιθαρα βεβαια, παρατηρειται αυξομοιωση στον θορυβο αναλογως του πως τοποθετουμαι. (οχι ομως σε HMBCKERS). Eχθες επειδη το εχουν παρει ζεστα οι φιλοι το θεμα, βαλθηκα και εγω να το ψαξω εκ νεου. Παρατηρησα λοιπον κατι ανεξηγητο: Εχω βαλει την κιθαρα στο σταντ και σηκωθηκα να ρυθμισω κατι στον ενισχυτη. Μετ' εκπληξεως διαπιστωσα οτι πλησιαζοντας το χερι μου στο πανελ με τα κουμπια αυξανοταν ο βομβος και αυτο χωρις να κρατω κιθαρα στα χερια μου!!! Στα τοσα χρονια που παιζω δεν εχω βιωσει τετοιο θεμα....Ισως αυτο να οδηγησει καποιους σε συμπερασματα.
Δοκίμασε αυτά που σου έγραψα πιό πάνω.
www.noiz.gr/community/forums/topic/60306-βομβος-και-φυσημα/?do=findComment&comment=931229
Ειδικά το παρακάτω.
2) Δοκίμασες άλλη κιθάρα με άλλο καλώδιο;
Μπορεί να φταίει το καλώδιο ή η εσωτερική συνδεσμολογία της κιθάρας (μαγνήτες κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από moderator: