- Πόντοι
- 48
"Get married, yeah, its gonna be fun!" (that's what they said...)Κι εγώ που παντρεύτηκα, την ώρα που ψεκάζει με το σύστημα σιδερώματος το ακούω από τον ενισχυτή μου (όταν παίζω ταυτόχρονα).
"Get married, yeah, its gonna be fun!" (that's what they said...)Κι εγώ που παντρεύτηκα, την ώρα που ψεκάζει με το σύστημα σιδερώματος το ακούω από τον ενισχυτή μου (όταν παίζω ταυτόχρονα).
Yeah, what more fun than mixing strange sounds while playing your favorite riff."Get married, yeah, its gonna be fun!" (that's what they said...)
ξεχωριστή γραμμή με άλλη σφάλεια από τον πίνακα και καθάρισες.Μετακομισα σε νεο σπιτι πριν 2 μερες. Πρωτη μου δουλεια ηταν δοκιμασω 1-2 ενισχυτες για να δω τι θορυβο θα εχει. Δοκιμασα σε κουζινα, τζιφος. Φουλ θορυβος σε σημειο που εαν αφηνα χορδες, δεν ακουγα ηχο κιθαρας. Παω στο σαλονι, και ηταν χειροτερα. Και με διπλοπηνιους ειχα θεμα. Τελικα, μου 'κοψε και δοκιμασα μια τριτη πριζα απο αλλη γραμμη, ειδα το φως το αληθινο. Φυσιολογικο και διακριτικο hum.
Ηθικο διδαγμα: "Μη σταματας να δοκιμαζεις πριζες"
Μάλλον το παλιό PSA των 200mA πρέπει να είναι,Εχεις δικιο, δεν φαινεται καλα, αλλα πλεον καταλαβες ποιο ειναι. (Ελπιζω)
Με καλώδιο από την κιθάρα κατευθείαν στον ενισχυτή έχεις το πρόβλημα. Μάλιστα.Η χρηση μπαταριων δε θα αλλαξει τιποτα εφ οσον οταν στελνω απ ευθειας καλωδιο σε ενισχυτη., παλι ο βομβος εχει τα ιδια χαρακτηριστικα
Όλοι οι ενισχυτές, χωρίς να συνδέσεις καθόλου τα πεταλάκια, σου παρουσιάζουν τον ίδιο θόρυβο;Ενισχυτες: ENGL SCREAMER 50, Μarshall VS-65, AMPEG VH-70, FENDER FRONTMAN 100
Έχω και γω θόρυβο με μονοπήνιους αλλά δεν του δίνω σημασία, συνήθως όμως παίζω με διπλούςΑπαντησε μου στο εξης αν μπορεσεις: Αν γύρισεις τον προσανατολισμό στο σώμα καθώς παίζεις, αλλάζει ο θόρυβος σε σενα η οχι; (Μιλω για μονοπηνιους μαγνητες).
χαχα οχι dimsonic Δεν εχω εμβολιαστει. Αν ομως θα εχει ψυχοακουστικη επιδραση επανω μου και με κανει να ξεχασω το θεμα, θα ειναι ενας παραπανω λογος για να το κανω...
1.Shielding αν βάλεις εσύ τα υλικά μπορώ να στο κάνω δωρεάν αλλά πρακτικά είναι αδύνατον γιατί μένω στα Χανιά.Ευχαριστω Leon
Aν αναλαμβανεις το shielding σε μια απο τις κιθαρες μου, να το κανονισουμε (επ αμοιβει εννοειται). Βεβαιως δεν ειναι η λυση εκει, αλλα θα παιζει ακομα πιο ησυχα η κιθαρα σε αλλο περιβαλον. Το Adapt, πραγματι ειναι το ζητουμενο, αλλά δεν ξερω πως μπορει καποιος να δινει λυση σε βομβους, καθε φορα που αλλαζει περιβαλον. Δεν ειναι ευκολο θεμα και παντως εγω ουτε στο δικο μου περιβαλον μπορω να βρω το προβλημα. Το οτι σταματησε ο θορυβος οφειλεται προφανως σε καποια συσκευη που επαψε να λειτουργει εντος σπιτιου, η εκτος αλλά πλησιον του. Συνηθως λαμπες φθορισμου ειτε και τα κομπιουτερ παραγουν βομβους.