Βοήθεια για ξυλεία

messalion

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημερα κυριες/κυριοι  :)

Μπορει καποιος να με βοηθησει ειτε με τηλεφωνο/ιστοσελιδα/πληροφοριες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ αν μπορω να παραγγειλω ξυλεια λιανικη ? Δλδ να παρω τηλεφωνο και να πω τι θελω και να μου τα στειλουν σπιτι μου.

Υ.Γ. Απο Ελλαδα οχι απο εξωτερικο.

Ευχαριστω πολυ  :)

messalion είπε:

Μπορει καποιος να με βοηθησει ειτε με τηλεφωνο/ιστοσελιδα/πληροφοριες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ αν μπορω να παραγγειλω ξυλεια λιανικη ? Δλδ να παρω τηλεφωνο και να πω τι θελω και να μου τα στειλουν σπιτι μου.

Tι ακριβως ψαχνεις;

Αμεσως να με φατε (samy  ;D )

Ψαχνω καποιον ο οποιος να του πω οτι θελω το ταδε ξυλο (λογικα πλαισια,κανα maple κ.τ.λ.) και να μπορει να μου το στειλει.Γιατι με οσους μιλησα μου λεγανε οτι πρεπει να παω απο εκει και να παρω πραγμα που μου ειναι αδυνατον μιας και 1ον δεν εχω μεταφορικο και 2ον δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο.

messalion είπε:
Αμεσως να με φατε (samy  ;D )

Ψαχνω καποιον ο οποιος να του πω οτι θελω το ταδε ξυλο (λογικα πλαισια,κανα maple κ.τ.λ.) και να μπορει να μου το στειλει.Γιατι με οσους μιλησα μου λεγανε οτι πρεπει να παω απο εκει και να παρω πραγμα που μου ειναι αδυνατον μιας και 1ον δεν εχω μεταφορικο και 2ον δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο.
Φιλε messalion,

νομιζω οτι καλυτερα να πας εσυ ο ιδιος να δεις τι ξυλο θα παρεις αλλιως

θα σου στειλουνε οτι να ναι.Οσο για το μεταφορικο ειναι ενα θεμα.. αλλα οχι κατι το οποιο δεν λυνεται..

sotos9 είπε:
Φιλε messalion,

νομιζω οτι καλυτερα να πας εσυ ο ιδιος να δεις τι ξυλο θα παρεις αλλιως

θα σου στειλουνε οτι να ναι
Το μονο σιγουρο,ομως μπορω να το ρισκαρω μιας και θα ασχοληθω με solid χρωματα

.Οσο για το μεταφορικο ειναι ενα θεμα.. αλλα οχι κατι το οποιο δεν λυνεται..
Θες να με βοηθησεις παραπανω ? Με ποιον τροπο θα μπορουσα να το λυσω ? Γιατι με μεταφορικη ειναι ασυμφορο

messalion είπε:
Το μονο σιγουρο,ομως μπορω να το ρισκαρω μιας και θα ασχοληθω με solid χρωματα Θες να με βοηθησεις παραπανω ? Με ποιον τροπο θα μπορουσα να το λυσω ? Γιατι με μεταφορικη ειναι ασυμφορο
Μεταφορικη εννοουσα αλλα οντως δεν συμφερει :( :( :(

Δυστυχως αυτες οι αγορες κοστιζουν...εκτος και εαν εχεις καποιο φιλο ξυλουργο.

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω.

messalion είπε:
Το μονο σιγουρο,ομως μπορω να το ρισκαρω μιας και θα ασχοληθω με solid χρωματα Θες να με βοηθησεις παραπανω ? Με ποιον τροπο θα μπορουσα να το λυσω ? Γιατι με μεταφορικη ειναι ασυμφορο
Σε έχω ,πες τι θες,Σεγκόγια? Μαχογκάνι ?

Πες και είναι στη πόρτα σου εχέμυθα  ;D

_MG_5054.jpg

samy paraga είπε:
Σε έχω ,πες τι θες,Σεγκόγια? Μαχογκάνι ?

Πες και είναι στη πόρτα σου εχέμυθα  ;D
Να σε δω με ενα λογκο ξυλου στην πλατη να μου χτυπας το κουδουνι και τι στον κοσμο  :D

Περα απο την πλακα ομως.Μιλησα με κανα 2 εμπορους ξυλου και τους εξηγησα οτι θελω ξυλεια για οργανα και μονο που δεν σκοτωθηκαν να με εξυπηρετησουν.Αλλα στο θεμα της μεταφορας κολλαγε η υποθεση. :-\ :-\ :-\ :-\

messalion είπε:
Να σε δω με ενα λογκο ξυλου στην πλατη να μου χτυπας το κουδουνι και τι στον κοσμο  :D

Περα απο την πλακα ομως.Μιλησα με κανα 2 εμπορους ξυλου και τους εξηγησα οτι θελω ξυλεια για οργανα και μονο που δεν σκοτωθηκαν να με εξυπηρετησουν.Αλλα στο θεμα της μεταφορας κολλαγε η υποθεση. :-\ :-\ :-\ :-\
Καλά για πόσα κυβικά μιλάμε και δεν μπορούν να μεταφερθούν? Από που θα σου τα στείλουν ,εξωτερικό?

messalion είπε:

Βασικα τι ξυλο ψαχνεις και που μενεις;

samy paraga είπε:
Καλά για πόσα κυβικά μιλάμε και δεν μπορούν να μεταφερθούν? Από που θα σου τα στείλουν ,εξωτερικό?
δεν ξερω,εγω μιλαω με αυτους,μου λενε τα μετρα απο τα μαδερια και συμφωνω.Απο Ελλαδα

Βασικα τι ξυλο ψαχνεις και που μενεις;
Κυλληνη μενω (Ηλειας) maple ψαχνω και μαονι

Αφού δεν θέλεις απ τον Ιμπέη, ζήτα απ΄τα δικά μας τα μαστόρια, από αυτά που πριονίζουν στο luthiers.gr, από αυτά που γνώρισες στην έκθεση ή από αυτά που επαγγελματικά διατηρούν δικά τους εργαστήρια.

Έχοντας ιδία πείρα, είμαι σίγουρος ότι και την πρόσβαση και την πρόθεση να βοηθήσουν έχουν.

Πες τους είδος, διαστάσεις και αναλαμβάνεις (αν βρούν - που θα βρουν) κόστος αγοράς, υπηρεσιών (αν υπάρχει) και ταχυδρομικά.

Μιλησα με Βυθουλκα και με ενημερωσε για μια τιμη για 300 ευρω το κυβικο.Θελει καποιος να μου περιγραψει τι παιζει με το "κυβικο" ? διαστασεις-μεγεθος γενικοτερα ?

messalion είπε:
Μιλησα με Βυθουλκα και με ενημερωσε για μια τιμη για 300 ευρω το κυβικο.Θελει καποιος να μου περιγραψει τι παιζει με το "κυβικο" ? διαστασεις-μεγεθος γενικοτερα ?
Γιατί δεν ρώταγες το Βυθούλκα?

messalion είπε:
φανταζομαι 1μ χ 1μ χ 1μ =300 ευρω

αν μιλάς για maple είναι πολύ φτηνό πχ ένα μαδέρι 20 εκατοστά X 5 εκατοστά Χ 3 μέτρα = 0.2*0.05*3 *300 = 9 ευρώ .... μήπως σου είπε 1300 ευρώ; τιμή  πιο κοντά σε αυτά που έχω συναντήσει....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back