Βοηθεια σε τραγουδι

messalion

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημερα.....

Παιδια ενα βραδυ στο ραδιοφωνο γυριζοντας απο live επαιζε σε εναν σταθμο το επισυναπτωμενο κομματι.....και προσπαθησα να το ηχογραφησω με το κινητο μου

Η ποιοτητα ειναι χαλια γι'αυτο οποιος μπορει να το αναγνωρισει θα με βοηθουσε παρα πολυ.....

Ευχαριστω Πολυ

AUD005.mp3

Attachments

mustafank είπε:
Eγώ, πάντως, δε μπορώ να το αναγνωρίσω.

Στο λέω, για να το ξέρεις, μην τυχόν περιμένεις κάποια απάντηση από μένα και τα λοιπά.

:P  ;D :P  ;D :P
Φτουυυυ και βασιζομουν σε εσενα κατα 99%  :P ;D ;D ;D

mustafank είπε:
Υπάρχει και αυτό το προγραμματάκι, που του τραγουδάς τη μελωδία και βρίσκει το τραγούδι.

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, για να δω, αν δουλεύει:

http://www.midomi.com/
Το κακο ειναι οτι ουτε και το shazam το αναγνωριζε......Ισως επειδη ηταν και λιγο χαλια η ληψη απο το ραδιοφωνο......  :o :o :o

Δεν εχω μικροφωνο για να τραγουδησω την μελωδια στο midomi  :o 8) 8)

Το τραγούδι είναι το Si No Te Hubieras Ido αλλά δεν ξέρω ποια είναι η cantadora εδώ.

kardc είπε:
Το τραγούδι είναι το Si No Te Hubieras Ido αλλά δεν ξέρω ποια είναι η cantadora εδώ.
Σ'ωραιος kardc  :D :D :D :)

Σε ευχαριστω πολυ...... Την κανταδορα θα την βρουμε......  ;)

Ασχετε Μουσταφα.....Οριστε  8) 8) :P :P

mustafank είπε:
Θα ξουρίσω τα μουστάκια μου  :-[  :P  ;D
Κανε raise και παρε και τις φαβοριτες  ;D :D :D

Το παραξενο της υποθεσης ειναι το ποσες διασκευες εχουν κανει στο συγκεκριμενο κομματι και ομως για πολλους φανταζομαι ειναι ακομα αγνωστο  ??? :-[

@Μεσσαλιονα :δεν ηξερα οτι το ''λαλας'' πατριδα.Κοιταξε να βγαλεις κανενα μεροκαματο για παρτη μου (εγω παιζω και ντεφι ..την αρκουδα που θα βρουμε δεν ξερω ;;;;) ???

Ωραιο το κομματακι (εσπανιολ κλπ) πρεπει να ησουνα καψουρης εκεινο το βραδυ ετσι;;; 8) 8)

pericles είπε:
@Μεσσαλιονα :δεν ηξερα οτι το ''λαλας'' πατριδα.Κοιταξε να βγαλεις κανενα μεροκαματο για παρτη μου (εγω παιζω και ντεφι ..την αρκουδα που θα βρουμε δεν ξερω ;;;;) ???

Ωραιο το κομματακι (εσπανιολ κλπ) πρεπει να ησουνα καψουρης εκεινο το βραδυ ετσι;;; 8) 8)
Περικλη φιλε μου αμα δεν ημουνα καψουρης εδω και 3,5 χρονια μπορει και να το αναγνωριζα το κομματι  ;D

Η αρκουδα μαλλον ειναι πιο ευκολο να βρεθει και να χορευει απ'ότι το μεροκαματα  ;D

Ναι δεν εχεις αδικο εχω μια ακρη στον Αρκτουρο (την οργανωση ξερεις ) και μπορει να μας νοικιασουν καμμια .Βρες εσυ το merokamaton  ::)  ΚΑΙ αρκουδα βρισκουμε  ;D ;D ;D

Αυτο δεν ειναι καψουρα φιλε αυτο ειναι ανιατη ασθενεια  ;D ;D ;D ;D

Προδωθηκα ε ?  ;D ;D ;D

Δεν πειραζει ρε φιλε....Ολα για το φουστανι που την ζημια την κανει (που λεει και το ασμα)  :D :D :D

Τελικα το κομματι που ακουσα στο ραδιοφωνο το λεει καποια "Tamara"  ;)  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back