Βοηθεια σε θέμα διαταξης και αλλαγης του studio μου....

NemOOO

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους.....

Μετα απο διαφορες ημιεπιτυχημένης και αποτυχημενες προσπαθειες στήσιμο του studio μου....ηρθε η ώρα να απευθυνθώ στους ειδικούς....

Λοιπόν....Θα ήθελα την συμβουλή σας για το ποια θα πρεπει να είναι η καταλληλη διαταξη ετσι ώστε να πέρνω το maximum αποτελεσμα απο το συστημα μου...(μην μου πείτε ότι είναι μάπα....το ξέρω...απλά δεν ξέρω πώς να τα χρησιμοποιήσω όλα για να δινουν το 100% τους)

Εχουμε και λέμε το συστημα περιλαμβανει:

-- audio interface >> Emu 0404

-- mixers >> 1x xenyx 1202 + 1x xenyx 1202 fx

-- mics:

>> 2x Behringer C-2

>> http://www.thomann.de/gr/t-bone_dc_1000.htm

+ budget 300 euro για καινουργια πραγματα.....

Αυτο που ηχογραφω είναι drums και μπορεί μελλοντικα πιανο....Και χρησιμοποιω το live ώς daw και διαφορα plugins (αρκετά)....

Πώς προτείνετε να τα στησω και τι να αλλαξω....στο budget που έχω...?

Εεμ,γιατί έχεις 2 μίκτες?? :?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στη θέση σου θα πουλούσα την κάρτα ήχου και τους δύο μίκτες και θα έπερνα μια κονσόλα τύπου Alesis Multimix

Και θα σου περισέψουν και λεφτά για καλύτερo μικρόφωνo για snare

Ρε παιδια η όλη διαδικασία είναι πολυ προσωρινή....γιατί μετα απο κανενα μήνα δεν θα υπάρχει αυτό το studio ένεκα πανελληνιων....Για αυτό ζήτησα μια ανακαταταξη....

Στο μελλον σκοπευω να τα πουλήσω όλα...και να αγορασω καινούργια μηχανηματα απο την αρχή...audio interface, mics κτλ.....και θα έχω αρκετα μεγαλο budget (γιούπι....αλλοι θα περνουν αμαξι και εγώ rme fireface...:lol:)

Απλά κατι προσωρινό είναι αυτό....Noμίζω πως καταλαβαινετε....

¶σε αγόρι μου τις ανακατατάξεις και κοίτα να περάσεις τη τάξη!

Κατσε ρε φιλε....Με ξερεις και απο χτες?....

ΠΑνελληνιες δίνω του χρόνου....και δεύτερον....και να μην γράψω εξετασεις την περναω την τάξη γιατι εχω μέσο όρο 19.....

...τότε ξεσάλωσε λεβέντη μου με τέτοιους βαθμούς ή είσαι αστέρι ή αντιγράφεις!!! (προφανώς σου κάνω καλοπροαίρετη πλάκα πρέπει να έχω γιό στην ηλικίασου)

Δεν είμαι αστερι....Ο κολλητος μου έιναι αστερι...Εγω απλως ειμαι σχετικά καλός....

Το κακό είναι ότι ποτέ δεν κατάφερα να αντιγραψω επιτυχώς.....:lol:

A sry ξεχασα να σου απαντησω....Αρχικά ηχογραφούσα drums με 2 overhead και snare-bass drum μικροφωνα.....

Mετά λέω...εχω που έχω τα μικρόφωνα....γιατί δνε χτυπάω και ενα 2ο μικτάκι να ηχογραφησω ενα ενα τομ ξεχωριστά με submixing...?

Ε και αγορασα και το 2ο....Ασε που βοηθαει στα live...Δεν θα χρειαστεί να νοικιάζουμε κονσόλα αφού φτάνουν οι εισοδοι.....

Aν σκοπεύεις να κάνεις του χρόνου ριζική αναναίωση τότε κράτα τα λεφτάκια σου από τώρα και κάνε λίγο υπομονή!

Έτσι κι αλλιώς η αγορά αλλάζει τόσο γρήγορα!

Καλά επειδη απο ότι καταλβα δεν γίνονται και πολλες διαφοροποιήσεις στο πώς θα τα στησω...Θα συνεχισω να ηχογραφω όπως έκανα συνηθως....Ούως η αλλως δεν θα συνεχιζα για πανω απο ένα μήνα....Και τα λέμε του χρόνου....:lol:

A sry ξεχασα να σου απαντησω....Αρχικά ηχογραφούσα drums με 2 overhead και snare-bass drum μικροφωνα.....
Mετά λέω...εχω που έχω τα μικρόφωνα....γιατί δνε χτυπάω και ενα 2ο μικτάκι να ηχογραφησω ενα ενα τομ ξεχωριστά με submixing...?

Ε και αγορασα και το 2ο....Ασε που βοηθαει στα live...Δεν θα χρειαστεί να νοικιάζουμε κονσόλα αφού φτάνουν οι εισοδοι.....
Χμμ,κράτα γερά και κλείσε τα 300€ σε λογαριασμό μέχρι του χρόνου για να ενισχύσεις τότε το budget . :wink:

Χαζομάρα να σου προτείνουμε κάτι τώρα που θα σου αλλάξει ελάχιστα τον ήχο αφού έχεις προγραμματίσει σοβαρές αλλαγές μετά.

¶σε που προσωπικά μπορεί και να σε έχω ψήσει μέχρι τότε να μην πάρεις RME :lol: .

...και πάρε 20 αντί 19 και τα 300 ευρώ θα γινουν 600...θα μιλήσω στο μπαμπά σου...

LOL...Τα φραγkα δεν τα βαζει ο μπαμπας μου....

Ρε τι με περασατε...:lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back