Nα προσθεσω οτι το οργανο στο σωμα ειναι εξαιρετικα βαρυ...Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν χάνω στοίχημα, αλλά καθώς είναι πολύ πορώδες, πρέπει να είναι κάτι από την ευρύτερη οικογένεια των μαονιών.
;D ;D ;D δλδ lag = ''χοντρη'' κιθαρα?Terry RoscoeBeck5 είπε:Η κιθάρα είναι μια Lag... Γιατί δεν κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη ;D
Πιο μοντέλο είναι;
εχω ηδη στειλει mail αλλα δεν βλεπω απαντηση και διαβαζοντας σε διαφορα θεματα custom κατασκευες απο μελη ειπα να απευθυνθω εδω.bouzoukleri είπε:Ο τεχνικός επίσης θα είχε παρατηρήσει τον σειριακό 11697, οπότε με όλη την καλή διάθεση, τον σεβασμό προς το πρόσωπο που αναζητά πληροφορίες προτείνω να απευθυνθείτε στο εργοστάσιο. Δόξα το Θεό έχουν μια χαρά υποστήριξη. Ένα e-mail θα δώσει λύση.
Διαφορετικά μιλάμε για τεμπελιά και περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν τη δουλειά μας. Και ένα ελληνικό forum ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.
Χωρίς παρεξήγηση προς τον krknow![]()
γεια χαρα! τη θυμαμαι τη συγκεκριμενη lag στις αγγελιες πριν λιγο καιρο. γιατι δεν ρωτας τον πωλητή της?rage είπε:Καλημερα.
Γνωριζει καποιος να μου πει τι ξυλα εχει αυτη η κιθαρα σε μπρατσο και σωμα?
Σας ευχαριστω.
![]()
![]()
Άρα (αν είναι, είναι) της ευρύτερης οικογενείας των μαονιών- Korina, gabon, agathis κλπ.krknow είπε:Εγω το κοβω για black limba (black korina) το σωμα
Το μαονι μπορει δηλαδη να ειναι τοσο βαρυ? Θα την ζυγισω το απογευμα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Άρα (αν είναι, είναι) της ευρύτερης οικογενείας των μαονιών- Korina, gabon, agathis κλπ.
Maple/rosewood τα από πάνω.
Πάντως δεν έχει σχέση με ash (παρότι τα νερά παραπέμπουν προς τα εκεί) γιατί το ξύλο είναι πολύ πορώδες- εξ ου και η αρχική μου τοποθέτηση προς κάτι μαονοειδές.
ΥΓ: Α, και κάτι ακόμα. Η Lag δουλεύει πολύ... μαχόγκανι ;D στις κιθάρες της.
;D ;D ;D ;Drage είπε:Το μαονι μπορει δηλαδη να ειναι τοσο βαρυ? Θα την ζυγισω το απογευμα...
Το σωμα ενα κομματι απο οσο καταλαβαινω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Μάλλον δεν θα έχεις πιάσει κάποια les paul, που για να τη σηκώσεις θέλεις... γερανό ;D
Για αυτό τον λόγο για κάποια όργανα αναφερόμαστε ως «players» κιθάρα ή μπάσο. Γιατί αν είναι... 800 κιλά (ασχέτως αν παίζει φοβερά), πάει ο παίκτης ;Drage είπε:![]()
![]()
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει.
Θα τη ζυγισω ;D θα πεσει πολυ γελιο.
Mιας και το σπορ το ειχα παρατημενο για αρκετα χρονια...Terry RoscoeBeck5 είπε:Για αυτό τον λόγο για κάποια όργανα αναφερόμαστε ως «players» κιθάρα ή μπάσο. Γιατί αν είναι... 800 κιλά (ασχέτως αν παίζει φοβερά), πάει ο παίκτης ;D
Δεν γίνεται να βγάλεις live και να έχεις κρεμασμένο στον ώμο σου το... νταμάρι ;D