Βοήθεια!!! Πιτα γύρο απο 1,5 μεχρι 2.5 ευρω!

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Είπα να φτιάξω ένα thread που να ζητάω προτάσεις αγοράς που να μην υπάρχει, επειδή κάποιοι παραπονιάρηδες λένε ότι τα θέματα ανοίγουν ξανα και ξανα για τα ιδια πράγματα...

Τι πίτα γύρο να πάρω και από πού?

Με ενδιαφέρει πιο πολύ για το σπίτι (delivery)

δεν ειναι ανάγκη να ειναι υγιεινός αρκεί να είναι νόστιμος.

δεν υπάρχουν και πολλά λεφτά επομένως μεχρι 3 ευρώ...

Λέτε να αξίζει να βάλω κάτι παραπάνω για μια πίτα του Παππού στ σίγουρα?

ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!!!! ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αν είναι να πάρεις από πίττα του παππού πάρε burger special. Και πιες και μια μπύρα μαζι.

Δεν το ξέρω αυτό το Burger Special...

Τραβάει και μπύρα δλδ? Πολλά λεφτά βγαίνουν... Κάτι αυτόνομο? Δροσερο σουβλάκι?

Βάλτο στην κατάψυξη. Θα γίνει και τραγανό.

Και για να μην μπερδευόμαστε

this is gyros:

Gyros.jpg

And this is souvlaki:

souvlaki_C5891.jpg

Και μην ακούσω καμιά @@@@@ για καλαμάκια, γιατί να φάμε θέλουμε όχι να πιούμε καφέ!

:lol: :lol: :lol:

Και για να μην μπερδευόμαστε
this is gyros:

Gyros.jpg
Πω πωωωω πείνασα!!!!

Και σε συνδυασμό με μια μπυρίτσα...

2644.jpg

Και μην ακούσω καμιά @@@@@ για καλαμάκια, γιατί να φάμε θέλουμε όχι να πιούμε καφέ!
Καλα εσεις τα καρντασια ποτε δεν θα μαθετε να το λετε σωστα... :lol: :lol: :lol:

Ετσι κι αλλοιως το μονο πραγμα που εχουμε εδω κατω εμεις καλυτερο ειναι τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ μας (αυτα με τον ΓΥΡΟ μεσα δηλ.αλλα και αυτα με το ΚΑΛΑΜΑΚΙ :lol: ) οποτε λιγα τα λογια σας.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και μην ακούσω καμιά @@@@@ για καλαμάκια' date=' γιατί να φάμε θέλουμε όχι να πιούμε καφέ!

:lol: :lol: :lol:[/quote']

Εεεε ρε τι μου θύμισες τώρα.... Οταν ήμουν φαντάρος στον Εβρο προσπαθούσαμε να κάνουμε ομαδική σουβλακοπιτογυροπαραγγελία και ήμασταν Αθηναίοι, Θεσσαλονικοί, Λαμιώτες, Αγρινιώτες και Ρωσοπόντιοι, να λέμε ο καθένας τα δικά του σε έναν Καβαλιώτη, ο οποίος έπρεπε να καταλάβει τι θέλει ο καθένας και να τα πει στον τύπο από το μαγαζί, ο οποίος ήταν ντόπιος από Έβρο, μέσω κινητού που δεν είχε σήμα...

Τρελό σκηνικό... Γύρο κοτόπουλο παρέγγελνες, κοψίδια στη σχάρα σου ερχόντουσαν (σλουρπ!)...

Και μην ακούσω καμιά @@@@@ για καλαμάκια' date=' γιατί να φάμε θέλουμε όχι να πιούμε καφέ! [/quote']

Καλα εσεις τα καρντασια ποτε δεν θα μαθετε να το λετε σωστα... :lol: :lol: :lol:

Ετσι κι αλλοιως το μονο πραγμα που εχουμε εδω κατω εμεις καλυτερο ειναι τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ μας (αυτα με τον ΓΥΡΟ μεσα δηλ.αλλα και αυτα με το ΚΑΛΑΜΑΚΙ :lol: ) οποτε λιγα τα λογια σας.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kαλά! Έλα στις Σέρρες να φας σουβλάκια(καλαμάκια για σας τους πρωτευουσιάνους :lol:) και τα ξαναλέμε! Γιατί δυστυχώς ούτε στην Θεσσ/νικη ξέρουν να τα κάνουν! :D

Και'γω φοιτητής μια απο τα ίδια,ομηρικές μάχες.

Βασικά για να κράξω μπήκα αλλα το έκαναν άλλοι οκ :lol:

Kαλά! Έλα στις Σέρρες να φας σουβλάκια(καλαμάκια για σας τους πρωτευουσιάνους :lol:) και τα ξαναλέμε! Γιατί δυστυχώς ούτε στην Θεσσ/νικη ξέρουν να τα κάνουν! :D
Γιατί ρε? Από που τρως - παραγγέλνεις εσύ και δε σ'αρέσουν??? :lol: :lol: :lol:

Εγώ, πληροφοριακά, τα έχω χτίσει όλα τα γυράδικα (Grill στη Θεσσαλονίκη) της Τούμπας.

Πάντως όλοι έχουν ένα σουβλατζίδικο, καλαμάδικο, γυράδικο, Grill στη γειτονιά - χωρίο (flea μην παρεξηγηθεις, δεν είναι χωριό οι Σέρρες) που όποιος και να δοκιμάσει θα ανακαλύψει το Holy Grail της γεύσης!!!

Flea (επειδή κολλάει και το γλυκάκι) γιατί στη Θεσσαλονίκη λένε Σερραική μπουγάτσα και στις Σέρρες (ή στας Σέρρας που λένε και πολλοί ντόπιοι) έχετε- έχουν μπουγάτσα Θεσσαλονίκης? Ειλικρινά έχω αυτή την απορία και επειδή δεν ξέρω κανέναν Σερραίο είπα μήπως ξέρεις...! :wink:

Ρε τα παίξατε τελείως!?!?!? Τι σας φταίμε βραδιάτικα?!?!?! Πωπωπωπωπωωωωωω μ'έπιασε μια πείνα τώρα.................... :lol:

χωρίο (flea μην παρεξηγηθεις' date=' δεν είναι χωριό οι Σέρρες) που όποιος και να δοκιμάσει θα ανακαλύψει το Holy Grail της γεύσης!!![/quote']
Γιατί να παρεξηγηθώ! ¶λλωστε χωριό είναι!! :D

Flea (επειδή κολλάει και το γλυκάκι) γιατί στη Θεσσαλονίκη λένε Σερραική μπουγάτσα και στις Σέρρες (ή στας Σέρρας που λένε και πολλοί ντόπιοι) έχετε- έχουν μπουγάτσα Θεσσαλονίκης? Ειλικρινά έχω αυτή την απορία και επειδή δεν ξέρω κανέναν Σερραίο είπα μήπως ξέρεις...! :wink:
Παντου υπάρχει μια μπουγάτσα ο Σερραίος!! :lol: :lol:

Για να πω και την αληθεια τωρα με χτυπας στο αδυναμο σημειο μου (τις παω πολυ τις Σερρες.. :wink: ) οποτε αν εχουν καλυτερο σουβλακι απο το αλλο ...χωριο (Σαλονικη :lol: :lol: :lol: ) (πραγμα οχι και δυσκολο βεβαια μια και απο σουβλακι Σαλονικη sucks big time :lol: ) παω πασο.. :lol: :lol: :lol:

Παντως οταν κατεβεις στην...πρωτευουσα (αλλο κεφαλοχωρι και αυτο :) :) )θα σε παω στον "Παναθηναϊκακια",στον Θαναση,στον Μπαϊρακταρη & στο Σπιτικο να φας και συ κανα σουβλακι της προκοπης... :lol: :lol: :lol:

Χαχαχα θα πω κακία τώρα, αλλά με τις σερραίες δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ!

Γιατί το λες αυτό ρε Κώστα?

Μη δούμε μια συνειδητοποιημένη κοπέλα...να την πούμε αμέσως πουτ@ν@....:lol:

Ρεεεεεεεε δεν τις είπα πουτ@νες!!!!!

Απλά ξέρουν τι θέλουν, και ξέρουν πως να το πάρουν.

Όχι σα τις δικές μας τις σεμνότυφες κρυφοπουτ@νες!!!!!!

Μη δούμε μια συνειδητοποιημένη κοπέλα...να την πούμε αμέσως πουτ@ν@....:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρετε το γνωστό ρήτο που λέει πάρε μια Σερραία να μαμάει όλη η παρέα!!

Αλήθεια είναι! :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back