και ομως ηταν πολυ μπροστα ο Bo Diddley και οχι μονο μουσικα ,να φανταστεις ειχε το πρωτο home studio που εγινε ποτε.... ;DMάλλον η μετάβαση στη νέα εποχή ξένιζε περισσότερο τον bo diddley
Άσε τη κιθάρα... ;D ;DSuperfunk είπε:και ομως ηταν πολυ μπροστα ,να φανταστεις ειχε το πρωτο home studio που εγινε ποτε.... ;D
;D ;D ........Η ανάμνηση που μου έχει μείνει είναι 1-2-3 γκο,50 κομμάτια σε 40 λεπτά και βζβζβζζζζζζ………….ζζζζζ (=ήχος κιθάρας)Superfunk είπε:Οι Ramones απο την αλλη... ;D
τι είναι αυτό το "πράμα".... μου έβγαλε το μάτι....marathon είπε:Άσε τη κιθάρα... ;D ;D
![]()
εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;Dpan12 είπε:;D ;D ........Η ανάμνηση που μου έχει μείνει είναι 1-2-3 γκο,50 κομμάτια σε 40 λεπτά και βζβζβζζζζζζ………….ζζζζζ (=ήχος κιθάρας)
μάλλον για το ίδιο λαιβ λέμε....Superfunk είπε:εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D
Και που Motorhead στο Ροδον.....σκετος πολεμος.Superfunk είπε:εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D
Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά...yannis37 είπε:ηταν κοντα πασχα και φαγανε πολλά δυναμιτακια ;D (οχι για κραξιμο...ετσι για χαβαλέ)
Bo... you don't know diddley!*pan12 είπε:τι είναι αυτό το "πράμα".... μου έβγαλε το μάτι....![]()
![]()
μα τι λέτε τώρα....δυναμιτάκια και κέρματα στο ντράμμερ ακούγονται κολασμένα σε χώρο σα το ρόδον (τα πιάνουν τα μικρόφωνα από τα τύμπανα και ακούγονται σα βόμβες... ;D ;D)RayDTutto είπε:Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά...![]()
![]()