Προτίμησε να τα χαρίσει στους πλούσιους (μετόχους της Apple)...harilatron είπε:Κρίμα. Θα μπορούσε να τα δωρίσει στους φτωχούς.
Γιατί ρε Χαρίλατρε, τι του έκαναν οι άνθρωποι; ;Dharilatron είπε:Κρίμα. Θα μπορούσε να τα δωρίσει στους φτωχούς.
kwstas79 είπε:Γιατί ρε Χαρίλατρε, τι του έκαναν οι άνθρωποι; ;DΚρίμα. Θα μπορούσε να τα δωρίσει στους φτωχούς.
...
Προτίμησε να τα χαρίσει στους πλούσιους (μετόχους της Apple)...![]()
ή να τους φορτώσεις με F6 κατα την εγκατάστασηkwstas79 είπε:Απλά χρειάζεται να ενσωματώσεις τους οδηγούς για SATA στο CD των ΧΡ.
Δύσκολο, αυτό γίνεται μέσω δισκέτας, πλέον τα κλάφτοπ δεν έχουν οδηγό δισκέτας και με usb οδηγό δισκέτας που το είχα δοκιμάσει δεν γίνεται, κολλάει η εγκατάστα.tuxdrum είπε:ή να τους φορτώσεις με F6 κατα την εγκατάστασηΑπλά χρειάζεται να ενσωματώσεις τους οδηγούς για SATA στο CD των ΧΡ.![]()
Τι να τη κάνεις τη ραπτομηχανή αφού δεν έχεις Vista;DaveMurrayJr είπε:Ζητειται singer. Για Info στειλτε PM...
Για τα Vista μιλάμε.DaveMurrayJr είπε:Εννοεις σχετικα με το singer?(you are a bit ashetos, oh dear...)
Και τι έγινε που το πρωτοχρησιμοποίησε ο Δήμου; Και ο Χίτλερ να το είχε πρωτοχρησιμοποιήσει, το ίδιο ακριβώς θα μου 'κανε.Wow! είπε:Μια και το' φερε η κουβέντα, έχετε υπ' όψιν σας ότι ο πρώτος που αποκάλεσε τα Vista με το παρατσούκλι SVista είναι ο ένας, μοναδικός τεχνολογοχλεχλές που ακούει στο όνομα Νίκος Δήμου. O άνθρωπος που κατάφερε να κάνει καριέρα σε περιοδικό τεχνολογίας μόνο και μόνο επειδή δεν ήξερε πως να στήσει τον υπολογιστή του.
Έτσι, για να ξέρετε που πατάτε...![]()
![]()
![]()
Όχι βρε, τι κλοπυράϊτ; Απλά τονίζω την ευθυγράμμιση της άποψης όσων αντιπαθούν τα Vista, με την άποψη ενός άσχετου. Εμένα θα με ενοχλούσε μία τέτοια διαπίστωση.kwstas79 είπε:Και τι έγινε που το πρωτοχρησιμοποίησε ο Δήμου; Και ο Χίτλερ να το είχε πρωτοχρησιμοποιήσει, το ίδιο ακριβώς θα μου 'κανε.Μια και το' φερε η κουβέντα, έχετε υπ' όψιν σας ότι ο πρώτος που αποκάλεσε τα Vista με το παρατσούκλι SVista είναι ο ένας, μοναδικός τεχνολογοχλεχλές που ακούει στο όνομα Νίκος Δήμου. O άνθρωπος που κατάφερε να κάνει καριέρα σε περιοδικό τεχνολογίας μόνο και μόνο επειδή δεν ήξερε πως να στήσει τον υπολογιστή του.
Έτσι, για να ξέρετε που πατάτε...![]()
![]()
![]()
Εφόσον το βρίσκω πολύ έξυπνο ως λογοπαίγνιο, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το χρησιμοποιώ, εκτός και αν υπάρχει κάποιο θέμα κλόπυραϊτ, το οποίο και αγνοώ.
Αν δε προσεξες, αυτο ειναι στην υπογραφη μου. υπαρχει και το μυνημα σχετικα με τα Vista αμα προσεξεις...Wow! είπε:Για τα Vista μιλάμε.