- Πόντοι
- 16
και πάνω που όλοι είπαμε να πάρουμε το waldorf blofeld έρχεται αυτό:
http://www.access-music.de/snow/
για να δούμε...
http://www.access-music.de/snow/
για να δούμε...
το κόβω για λίγο πιο ακριβό,κάπου στα 600...GEOfx είπε:ΛΕΤΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΟΣΟ ΤΟΥ blofeld?
έχει το total integration όμωςAlchemist είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπέροχο... φανταστικό... πανέμορφο... αλλά...
1) Τόσα λίγα κουμπιά στο Virus...
Σημαντικό κι αυτό, δε λέω. Αλλά κακά τα ψέματα, τα παραπάνω κουμπιά πάντα χρειάζονται σε ένα τέτοιο synth...johnnyk είπε:έχει το total integration όμως![]()
Δεν έτυχε να παρακολουθήσω την "ανάλυση",bloody_sunday είπε:Ρε Ιχνηλάτη, αφού όπως λες έχεις ασχοληθεί αρκετά και με παλιά μηχανήματα και με soft synths, γιατί άραγε θίγεις πάλι ένα ζήτημα που επίσης έχει σκοτωθεί στην ανάλυση (και που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξέρεις όλες τις πιθανές απαντήσεις); Μήπως για να επαναλάβεις κάποιες απόψεις;
ειναι λίγο μύθος οτι υπάρχουν συγκεκριμένα synth για dance music. το virus μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί κατα κόρον σε dance tracks όμως κολάει σε όλα τα είδη. ειδικά το ti που έχει extra μορφές σύνθεσης.IxNiLaTiS είπε:Υπ όψιν, δεν ψάχνω σύνθ για αυτό που αποκαλείται Dance Music
αλλά για κάτι διαφορετικό … που δεν μου είναι εύκολο να προσδιορίσω.
Παιδιά το snow είναι επιεικός απαράδεκτο . Θα κοστίσει 1100 εύρω περίπου.skouter είπε:Ας ξεκινησω με το καλη χρονια αν και λιγο καθυστερημενα.
Λοιπον εμενα προσωπικα μου κινησε το ενδιαφερον το snow για τους εξης λογους.
1.Ιδια μηχανη ηxou με το TI.
2.Μικρο πολυ και βολικο
3.Ευελπιστω σε μια τιμη μεταξυ 800-1000ευρω
4.Πολυ χρησιμο για μουσικους που παιζουνε με Laptop.
Ta knobs σιγουρα ειναι λιγα, αλλα αποτι βλεπω ειναι full assignable,που μπορεις να οδηγησεις οποια παραμετρο θελεις.Απο τη στιγμη που το editor ειναι παιχνιδακι στο pc.
Ειναι το κατα ποσο δινεις τα παραπανω χρηματα για περισσοτερα knobs.
Τωρα κατι το οποιο μπορει να διαφωνησουνε πολλοι μαζι μου...
Θεωρω οτι περαν των πλεονεκτηματων που εχει το ti 80 polyphony,total integration,tap tempo(το πιο σημαντικο για live) to virus c εχει πιο ζεστο ηχο και καλυτερη ατακα..Επισης την ιδια αποψη εχουν πολλοι φιλοι μου οι οποιοι ειχανε το c και πηγανε στο ΤΙ.Αρα μηπως ειναι καλυτερο ενα μεταχειρισμενο c desktop με ολα του τα knobs (700-800) απο ενα ti snow?
Αποτι φαινεται η access,η waldorf,η korg εχουν κανει την κινηση τους στα μικρα και βολικα VA.
Εμπρος λοιπον καλη μου Clavia,περιμενω το nord wave summer rack micro edition!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D
![]()
![]()
Με 1624 Ευρώ παίρνεις TI Polar. Βλακεία να κρατήσουν τη τιμή τόσο ψηλά. :kilon είπε:Παιδιά το snow είναι επιεικός απαράδεκτο . Θα κοστίσει 1100 εύρω περίπου.