Πρόγραμμα ή samples? γιατί samples με το κιλό!! Νομίζω ότι τα samples θα σε βολέψουν καλύτερα.tasosSG είπε:Καλησπερα σε ολους...
μηπως γνωριζει καποιος αν κυκλοφορει προγραμμα για να περνας απλα πληκτρα τυπου πλατες κτλ σε κομματι?
Ακριβως αυτο ψαχνω....koxcygr είπε:Εγω καταλαβα οτι το παιδι θελει κατι σαν το virtual guitarist αλλα σε πιανο δηλαδι να ενα software που να παιζει patterns η rifs με ηχο πιανου.
ενα εφεδακι ειναι αγορινα...σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε...Alex-is είπε:αν μου πεις πως γινεται το εφφεδακι που εχετε στη φωνη να ακουγεται σαν "με κοψιματα"στο Μαυρο Πριγκηπα, θα σου πω! ;D
Γιατί μας είχαν φτυσμένους εμάς τους κιθαρίστες. Αλλά με τους midi μαγνήτες πέρνουμε την εκδίκησή μας τώρα...πιστεύω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι σήμερα ένας κιθαρίστας (με midi κιθάρα) μπορεί να βγάλει πιο real ήχους πλήκτρων από ότι ένας πληκτράς σε αντίστοιχο κιθάρας...θα με ενδιέφερε η γνώμη ενός πληκτρά...yameth είπε:Είναι απλά αστείο το γεγονός ότι οι εταιρείες δεν έχουν αντιληφθεί αυτό το κενό.
Μπα... λες να μη θέλουν να κονομήσουν; Απλή έλειψη έρευνας αγοράς είναι.marathon είπε:Γιατί μας είχαν φτυσμένους εμάς τους κιθαρίστες.
Ποιό κενό ΡΕ; >yameth είπε:Είναι απλά αστείο το γεγονός ότι οι εταιρείες δεν έχουν αντιληφθεί αυτό το κενό.
Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο. Άσε που ένας κιθαρίστας που γράφει midi (με πλήκτρο ή midi κιθάρα), χωρίς γνώσεις (όπως εγώ), το μόνο που έχει να κάνει εάν έχει κάνει λάθος, είναι να διορθώσει τις...τελίτσες! Δεν βλέπω πως ένας πληκτράς μπορεί να δημιουργήσει ρεαλιστικό audio κιθάρας και να το διορθώσει (εκτός εάν λειώσει το Melodyne...)Nikolas είπε:Τωρα σοβαρά, δε νομίζω ότι είναι έλειψη έρευνας αγοράς: Έχω την εντύπωση (όντας πιανίστας και μπορεί να κάνω λάθος) ότι για έναν κιθαρίστα να συλλαβήσει μία φράση σε midi keyboard δεν είναι ΤΟΣΟ απίστευτα δύσκολο και βγαίνει ήχος ΑΜΕΣΩΣ. Με την κιθάρα θελεις ποοοοολύ για να βγει ήχος. Άρα, ας κάνουμε τους πιανίστες να παίζουν κιθάρα που είναι δύσκολο, και άσε τους κιθαρίστες να δοκιμάσουν τα χέρια τους σε 100 ευρώ midi keyboard (που είναι και παμφτηνο)...
Ή δεν έχει σχέση αυτά που λέω;;;; Ξέρω κι εγώ;