1)που τα βρικατε?(εκτος απο e-bay)
απο το ebay δεν εχω παρει ποτε vintage οργανο μια και οι τιμες πλεον ειναι εξωφρενικες.
εχω παρει ομως πολλες Gretsch,Fender &
Gibson του 60 & 70 απο την Αμερικη τη δεκαετια του 80 σε αστειες τιμες σε σχεση με σημερα,τις πουλησα ολες πριν απο μερικα χρονια σε εξωφρενικες τιμες (οι οποιες τιμες εχουν γινει πλεον διπλες
)
τους ενισχυτες Fender 68-78 τους εβρισκες με το κιλο μεχρι και τα μεσα της δεκαετιας του 90 και σε εξευτελιστικες τιμες,In fact ακομα τους βρισκεις
(πολλοι ειναι ομως "σκοτωμενοι" απο τα σκυλοπανηγυρια & θελουν στοργη & φροντιδα)
τα μονα vintage οργανα που εχω ειναι τωρα πια μια tele του 71 & μια Crucianelly Elite του 64...
αν και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το ρωτας,αν αναφερεσαι στο κατα ποσο ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ηταν τα οργανα,εγω ημουν αρκετα τυχερος τα περισσοτερα ηταν 100% στοκ,τωρα πια πολυ δυσκολα θα βρεις κατι εντελως στοκ...(ασε που εχει γεμισει ο κοσμος απομιμησεις,ειδικα στις Les Paul η ''ευρεση" καποιας του 59-60 ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μουφα.....)
3)σε τι κατασταση ηταν οταν τα πηρατε στα χερια σας
μια χαρα ητανε εκτος απο τους ενισχυτες οι οποιοι θελανε πυκνωτες αλλα ειναι αστειο το κοστος τους,εξαλλου οι παλιοι Fender δεν παθαινουν τιποτα ,οπως & οι κιθαρες αλλωστε...