Unknown band -Light my fire.

Jazzjoker είπε:
Αυτά είναι τα ωραία. Ο ένας κολακεύει τον άλλο, ο δε άλλος το αρνείται και κολακεύει τον έναν κι έναν άλλο κ.ο.κ.  ;D
Κόλπο είναι ρε συ. Μη τσιμπάς! Τα γένια μας ευλογάμε. ;D

Nestoras

Ο Τζέντλεμαν

Συναλλαγές: (12)

Star

Συνδεδεμένος

Φύλο:

Nαι, αλλά 1 βλέπω ακόμα ???
Είπα "αξίζει". Αν ήμουν ο καθ' ύλην αρμόδιος δηλαδή, αλλά όπως βλέπεις μας τα 'κοψε τα ρουσφέτια η τρόικα.

Jazzjoker είπε:
Κρίμα έχω να πω που δεν υφίσταται πλέον αυτή η σύνθεση να μας πει κι άλλα.
Be patient my dear boy, be patient ............  ;)

Βέβαια είπε και ο Yameth, αλλά (ορμώμενος από μερικά pm  ;)),  θα ήθελα να κάνω και εγώ μια μικρή αναφορά στον Γιώργο:

Είναι σούπερ ντράμερ, βράχος, κολόνα, ογκόλιθος, παίζει τα πάντα όλα και γενικότερα είναι η χαρά του μπασίστα...

Σου δίνει την σιγουριά ότι ακόμα και αν... αρχίσεις τις γυροβολιές  ;D θα σε φέρει στον ορθό δρόμο...  ;) Και είναι και σούπερ παιδί...

Τυχερός ο Νέστορας παίζει μαζί του επί σειρά ετών...

ΥΓ: Α, ναι εκτός από τα ανωτέρω, ο Γιώργος είναι επίσης «μουσική εγκυκλοπαίδεια»- όπως άλλωστε και ο Νέστορας. Αλλά.. δείξε μου τον φίλο σου...  ;D

ΥΓ: Και εδώ είναι που θα βγει ο JJ να μας... κράξει  ;D ;D ;D

Επειδή ο Νέστωρ ζηλεύει του δίνω το 1 από το Κάρμα μου (και το άλλο εάν θέλει...) Πάρτε το σαν έκτακτη εισφορά...τώρα που συνήθισα ;)

Κορίτσια...συνεχίστε τη καλή δουλειά

Terry RoscoeBeck5 είπε:
...... θα ήθελα να κάνω και εγώ μια μικρή αναφορά στον Γιώργο:

Είναι σούπερ ντράμερ, βράχος, κολόνα, ογκόλιθος, παίζει τα πάντα όλα και γενικότερα είναι η χαρά του μπασίστα...

Σου δίνει την σιγουριά ότι ακόμα και αν... αρχίσεις τις γυροβολιές  ;D θα σε φέρει στον ορθό δρόμο...  ;) Και είναι και σούπερ παιδί...
+++++ .......και κάνει και γαμώ τους καφέδες :D .......και είναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ (εγώ αυτούς τους  μαντράχαλους...δεν θα τους έβαζα εύκολα στον χώρο μου- και φυσικά εννοώ και εμένα) ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ:Ε, αφού σου άρεσε αυτό, ο Νέστορας έχει κάνα δύο ακόμα στο συρτάρι του προς... ανάρτηση  ;D ;D ;D Βέβαια θα μπορούσαν να μην πάνε public... αν εντελώς συμπτωματικά... λέμε τώρα... ανέβαινε εκείνο το... Κάρμα του  ;D ;D ;D  
Είμαι ένα βήμα από το Αποστολή του ''Don't let me be misunderstood". Nαι εκείνου που τραγουδάει (λέμε τώρα), με στίχους που θα τον εξοστράκιζαν στο πυρ το εξώτερον.

Είπα "αξίζει". Αν ήμουν ο καθ' ύλην αρμόδιος δηλαδή, αλλά όπως βλέπεις μας τα 'κοψε τα ρουσφέτια η τρόικα.
Re-think about it.;D

Nestoras είπε:
Είμαι ένα βήμα από το Αποστολή του ''Don't let me be misunderstood". Nαι εκείνου που τραγουδάει (λέμε τώρα), με στίχους που θα τον εξοστράκιζαν στο πυρ το εξώτερον. ;D
Αν θυμάμαι καλά λέει και μερικά... «γαλλικά»;  ;D ;D ;D Νομίζω ότι θα ήθελε πάρα πολύ να το μοιραστεί με το υπόλοιπο Noiz...  ;)

Do it.. do it...

ΥΓ: Οι... Γερμανοί είναι φίλοι μας  ;D ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αν θυμάμαι καλά λέει και μερικά... «γαλλικά»;  ;D ;D ;D Νομίζω ότι θα ήθελε πάρα πολύ να το μοιραστεί με το υπόλοιπο Noiz...  ;)
Σου είπα ''στο πυρ το εξώτερον", θα έκανε και τη Τζούλια να κοκκινίσει. :D

Κριμα που δε συνεχισε το πραγμα.Για τα γουστα μου το αποτελεσμα σκοτωνει!

Οι δε κιθαρες εχουν πολυ ωραιο ηχο και ειδικα το σολο(ευγε).

Οχι οτι πηγαινουν πισω πληκτρα και σεξιον.Πολυ καλη χημεια.

Ωραια χροια στη φωνη(το βασικο νομιζω για τραγουδιστη) παρα τις ατασθαλειες.

Για ξανασκεφτειτε το. ;)

Νεστορα παιζει ν ακουσουμε και τ αλλα?

Nestoras είπε:
Σου είπα ''στο πυρ το εξώτερον", θα έκανε και τη Τζούλια να κοκκινίσει. :D
Εδω πυρ εξωτερον ...αντε ριχτα να τελειωνουμε μας πεθανες απο το πρωι ..τσιριμονιες σε τα μας ρε Νεστορα ; .Αφου οι συμπαικτες δεν λενε οχι προς τι η καθυστερηση Νεστορα μου ;

yameth είπε:
1) Οπως είπε και ο Terry RoscoeBeck5 κι εγώ κι ο Nestoras παίζαμε με Stratocaster σε 2 Boogie DC-5...

2) Να σχολιάσω τις δύο διαφορετικές σχολές ακομπανιαρίσματος του Νέστορα και του υπογράφοντα ακούγοντας το κομμάτι. Στου Νέστορα το παίξιμο γεμίζει ο τόπος σαν pad κομπρασαριμένο και μπορείς να ακουμπήσεις απάνω του (η χαρά του αδιάβαστου συμπαίκτη). Eνώ εγώ προσπαθώ να αφήνω χώρο, λες και ακούω πολλά να συμβαίνουν γύρω μου. Κάτι που μας έκανε να μην πατάμε ο ένας στον άλλο. Ισως η ροκ και η σόουλ προσέγγιση.
1) Τώρα το είδα, το μοντέλο είναι το DC-2 Studio Caliber.

2) Όσον αφορά το παίξιμο, έχω να πω για τον εαυτό μου ότι μπορεί πλέον να μην παίζω ούτε τα μισά (τεχνικά) απ' αυτά που έπαιζα παλιότερα, αλλά συνοδεύω καλύτερα τον τραγουδιστή. Αυτό είναι απόρρεια πολλών ωρών μουσικών ακροάσεων, εμπλοκής μου σε μουσικά σχήματα διαφόρων ειδών αλλά και σταματήματος μελέτης. ::)

Nestoras είπε:
2) Όσον αφορά το παίξιμο, έχω να πω για τον εαυτό μου ότι μπορεί πλέον να μην παίζω ούτε τα μισά (τεχνικά) απ' αυτά που έπαιζα παλιότερα, αλλά συνοδεύω καλύτερα τον τραγουδιστή.
Αυτο σημαινει καλυτερο και πιο κατασταλαγμενο παιξιμο!

Nestoras είπε:
Όσον αφορά το παίξιμο, έχω να πω για τον εαυτό μου ότι μπορεί πλέον να μην παίζω ούτε τα μισά
Ουκ εν τω πολλώ το ευ!

Μετάφραση : το πολύ δεν έχει f... ;D

Αφεντικό, μιας και είσαι smooth & sexy, άκου και αυτό .

Με την Patricia Barber.

Ιδανικό για audiophile ακροάσεις και βραδινό μουσικό background για το βιβλίο με το ουισκάκι.

Αλλά όχι το Light My Fire που μας μεγάλωσε και αγαπήσαμε.

Patricia Barber- Light My Fire

Εξαιρετικό! Μακάρι να μπορούσαμε να παίξουμε τόσο ουσιαστικά.

Σε αυτά τα τέμπο φαίνονται οι μουσικοί.

yameth είπε:
Σε αυτά τα τέμπο φαίνονται οι μουσικοί.
Όχι μόνο. Ο καλός παίκτης και ''τίποτε'' να μήν παίζει, φαίνεται. Ειδικά μπασίστες που παίζουν τα ολίγιστα, αλλά και ντράμμερς με μίνιμαλ σετ αλλά και χτυπήματα μ' έχουν εντυπωσιάσει πάρα πολλές φορές. ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back