Unknown band -Light my fire.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Τον περυσινό χειμώνα 3 φίλοι από το φόρουμ είπαν να γεμίσουν κάποια από τ' απογεύματά τους παίζοντας μουσική. Ο χώρος που θα τους φιλοξενούσε, ήταν το στουντιάκι των 4WD οπότε έγιναν 4. Στη πορεία έγιναν 5 μ' ένα ακόμη νοϊζά και σε λίγο 6. Ίσως αυτό να ήταν τελικά αρνητικό γιατί όταν η μπάντα άρχισε να ''βρίσκεται'' και να παίζει καλά, διελύθη εξ ων συνετέθη. Κρίμα. :(

Έχουν διασωθεί μερικές ηχογραφήσεις βέβαια απ' αυτό το βραχύβιο σχήμα, που κάποιες απ' αυτές παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Unknown_band_-_Light_my_fire..mp3

Προβολή συνημμένου Unknown_band_-_Light_my_fire..mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νεστορα ειναι πολυ καλο γενικα.Παρα πολυ καλο.

Ακουγεται πολυ ευχαριστα και ειναι καλοπαιγμενο χωρις υπερβολες και σουξου μουξου χωρις λογο.

Αυτο απο τα οργανα.

Ο τραγουδιστης ενω ειναι παρα πολυ καλη φωνη,με την προφορα του,τα βιμπρατα του,

καποιες στιγμες το παρακανε με την διαθεση του να ''ερμηνευσει'' και βαδισε σε μονοπατια που δεν ''ειχε'' 100% σαν εκταση και ''παιχνιδι''.

Απο μια αποψη καλα εκανε,γι αυτο ειναι οι προβες...

Το σολο της κιθαρας ηταν για μενα το χαιλαιτ του τραγουδιου.(Εσυ επαιζες σολο?)

Σεξυ,ωριμο,σκανδαλιστικο,ηχος, και μαμω λεμε!

Ησασταν ωραιοι!

Πολυ καλοι Νεστορα ειλικρινα πολυ καλοι.Α) ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ;

Β)Πληκτρα ο Κωστας; Γ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΘΑΡΑ μαλλον ε; ωραιο σολο οπως το περιεγραψε και ο Σταυρος .

Μήπως δύο απο αυτούς είχαν συνθέσει στο παρελθόν ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο?

(ίδιο αν αφαιρέσεις τις 2 πρώτες λέξεις....)

ωραία αισθητική !!! Μου άρεσε.  ;D

Νέστορα πες μας για την ηχάρα στο σόλο (πετάλια, ενισχυτή κλπ κλπ....)

@Σχολιαστές. Μακάρι να 'μουν εγώ αυτός που παίζει τέτοια σολάρα.

@Longshadow. Eίναι νωρίς...

Καλημέρα σας. Είναι πολύ ωραίο. Ξεχωρίζω τη φοβερή φωνή που σε σημεία μου θύμισε λίγο Johnny Lang. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι είναι. Υποθέτω Νέστορας στις ρυθμικές, ακούω στρατ. Πολύ ωραία και τα πλήκτρα του Κώστα.

Δεν έχει σημασία ποιοί είναι, από την στιγμή που είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα  :)

Ας γίνουν αστικός μύθος στην τελική  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βρε τι... σέξι αγόρια είστε εσείς  ;D ;D ;D Και ο σολίστας... εραστής... εραστής (της τέχνης) μου ακούγεται  ;D

ρισκάρω, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι το σόλο μου έφερε για Yameth....  ::) ::)

Korgious είπε:
...ωραίο! Ο ήχος των πλήκτρων ειδικά! ..και το σόλο το κιθαριστικό..

καλή μας μέρα.@Περικλής...ναι..εγώ παίζω.

...8μιση πήγε..... :o
MΕΓΑΛΕ Κωστα καλα το καταλαβα; Ο Νεστορας ειναι λιγο ντροπαλος τωρα τελευταια.

Το hammond ειναι παραπολυ ''αληθινο ''...σκιζει .

Λοιπόν νομίζω ότι το έχω... Σόλο πρέπει να παίζει ο Μάραθον... έχει κάτι το αισθησιακό και μόνο ο Μαραθώνιος είναι τόσο... αισθαντικός. 

Το βρήκα κ. πρόεδρε; 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λοιπόν νομίζω ότι το έχω... Σόλο πρέπει να παίζει ο Μάραθον... έχει κάτι το αισθησιακό και μόνο ο Μαραθώνιος είναι τόσο... αισθαντικός. 

Το βρήκα κ. πρόεδρε; 
Το άλλο το ξέρεις. ;D

ΓΑΠ.jpg

Είχα την τύχη να ακούσω και άλλα tracks αυτής της Unknown band. Όλα 1 και 1!!!!! Πολύ mood και smooth-ιλα!!! Το recording , όλο live (δίνει τέσσερα, πατάμε το rec......), ούτε αυτή την κιθάρα θα την ξαναγράψω, ούτε να ξαναπώ το δεύτερο κουπλέ....ούτε mumbo jumbo....Όσοι από εμάς ασχολούνται με το recording ....ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό ;)

Κάποιος γουστάρει Jose Feliciano ;D

έλα πείτε ποιοι είναι να δώσουμε τα ανάλογα συγχαρητήρια ... εξαιρετικό σε όλα του

Πάλι ο κακός θα μαι;  :(

Χίλια σόρρυ αλλά με την καμμία.

Μου θύμισε κάτι jazzoδηθενιές cover της Half Note με την Cassandra Wilson και τους συναφείς.

Όχι φωτιά δεν μου άναψε, ούτε καν το φως του λαμπατέρ.

Having said that, τα keyboards σκίζουν, πάρα πολύ καλή φωνή και το γκρουπ πατάει μια χαρά.

Ωραίο σύνολο.

πραγματικά, πείτε τα όλααα ..... θέλω να μάθω τον δολοφόνο επιτέλους....  ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back