''Undertakers''

freerock1974

Correspondent
Πόντοι
38
Καλησπερα,με γεια το κουρεμα...

Δε μ αρεσει ν ανεβαζω κομματια μου ατελη αλλα μιας και αυτο δεν προκειται να το ξαναφτιαξω-διορθωσω,το ανεβαζω στην προ-πρωιμη μορφη του.

Ηταν να συμπεριληφθει στο CD αλλα τελικα απορριφθηκε οπως και 2-3 αλλα.

Ειναι λιγο ανεμομαζωματα ασυνδετα και ολα ειναι one take(μετα θα το διορθωνα)

αλλα εχει γουστο λογω...συγκεχυμενων ιδεων.. :(

Εχω απορια να δω ποια ειναι η γνωμη σας... ;D

Τα φωνητικα στην αρχη δεν συμβαδιζουν με τον τονο του κομματιου.. :D.Το ξερω.

Καλη ακροαση.

UNDERTAKERS.mp3

Attachments

Αφτο ρε Μάκη Ψωμιάδη ,θέλει οβίδεον με εργαλεία στη μπαρα πάνω να κουνάνε τα κορμάκια τους, σε σκηνοθεσία του ξαδέλφου  ;D

Εκλεκτέ ,δεν το πάω το είδος ,αλλά η φωνή είναι σμπέσιαλ και η κιθάρα ζούμπερ .....όχι ότι υστερεί κατι ,αλλά να , δώσε θάρρος στο ξαρφο και θα γενείς σιτάρ  8)

Έβγαλες αυτή την κομματάρα από το cd βρε αλήτη? ;D

Ίσως τα καλύτερα φωνητικά που έχω ακούσει από σένα. :)

Όσο για το κομμάτι, το παίξιμο, τα riffs, ........ :-X

Συνέχισε να ανεβάζεις, γουστάρουμε! ;)

Aυτο ειναι κατα βαση one take?Το πιο AerosmithBlacκfoot κομματι σου.

Συνεχεια λεω τα ιδια αλλα δεν εχω ακουσει μετριο πραγμα απο σενα.Οι πενιες εδω τα σπανε!Οτι κομματι βγαζεις απ εξω δινε μου το ρε συ να το βαλω σε cd και να γινω λ7ς.

Μπραβο ρε φιλε!

samy paraga είπε:
Αφτο ρε Μάκη Ψωμιάδη ,θέλει οβίδεον με εργαλεία στη μπαρα πάνω να κουνάνε τα κορμάκια τους, σε σκηνοθεσία του ξαδέλφου  ;D

Εκλεκτέ ,δεν το πάω το είδος ,αλλά η φωνή είναι σμπέσιαλ και η κιθάρα ζούμπερ .....όχι ότι υστερεί κατι ,αλλά να , δώσε θάρρος στο ξαρφο και θα γενείς σιτάρ  8)
;D ;D ;D

χαχαχαχαχαχα οβιδεον... ;D

Γεια σου ρε Σαμυ!

Σ ευχαριστ πολυ!

Έβγαλες αυτή την κομματάρα από το cd βρε αλήτη? ;D
Κατι δεν,κατι δεν... :-\

Το πιο AerosmithBlacκfoot κομματι σου.
Μ αρεζει αυτουνο..

Ναι ουαν τεικ ειναι.Ενταξει,οι φωνες φαλτσαδακια,οι κιθαρες(σολο)ψιλοχυμα ειναι . ;)

Μόνο που άκουσα (σχεδόν) καθαρό σόλο (middle-bridge?) εγώ είμαι ικανοποιημένος. Το υπόλοιπο στα γνωστά υψηλά επίπεδα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ την roadrunner records (αυτή που σπρώχνει Black Stone Cherry και πολλούς άλλους)?

Jazzjoker είπε:
Μόνο που άκουσα (σχεδόν) καθαρό σόλο (middle-bridge?) εγώ είμαι ικανοποιημένος.
Middle neck..

Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Σπυρο!

Έχεις σκεφτεί ποτέ την roadrunner records (αυτή που σπρώχνει Black Stone Cherry και πολλούς άλλους)?
Μπα.

Μονο το μπιπ-μπιπ εβλεπα οταν ημουν μικρος... ;D

freerock1974 είπε:
Middle neck..

Μπα.

Μονο το μπιπ-μπιπ εβλεπα οταν ημουν μικρος... ;D
Καραμπίνα Middle neck!

Το cartoon σε έφαγε! ;D

freerock1974 είπε:
Γι αυτο ειναι κιθαρακλα.Την ακους... ;D

Εγω λεω ν ανοιξουμε 7-8 θεματα και να φαμε ξυλο..
Stellecaster, ΤΟ όργανο! ;)

freerock1974 είπε:
Αμα τη δεις,θα παθεις.

Κουκλι. ;)
Είμαι σίγουρος γι' αυτό μπαμπά! ;)

Αυτά τα απορρίπτεις εσύ Σταύρο ε  ???

Τι να σου πώ, μπραβο σου παιδί μου  ;D

Τι θα γίνει με εσένα; Επίτηδες το κάνεις...

Με έχεις αφήσει εδώ κάτω να παίζω... ασανσέρ με την γερουσία  ;D ;D ;D και ανεβάζεις τέτοιες κομματάρες  ;)

Άλλο ένα τεμάχιο σου που τα σπάει...

Νταξ.......εχω ακουσει και πολυ καλυτερα ναουμ.Φιλε μου δεν πειθεις και καλο θα ητανε να αλλαξεις αθλημα.Στο λεω εντελως φιλικα και σαν πιο εμπειρος και μεγαλυτερος για να μην τρυπας τα δαχτυλα σου στις χορδες.Δεν το εχεις και κιθαριστικα δεν ητανε καλο ,ολο εφφε και γρηγορα παιξιματα με πρασινες μεσα ,αλλα και τα φωνητικα ρε γ***τ...θελουν πολυ δουλεια.Δεν στα λεω για να σε στεναχωρησω αλλα για να σε προσγειωσω.Επισης πρεπει να παρεις σοβαρα μηχανηματα εαν θελεις να ακουστεις καλα στο μελλον πχ οπως ακουγομαι εγω.Αυτα και στα λεω εντελως φιλικα και εξαιτιας της ιδιοτητος μου. ;).Οτι χρειαστεις για μαθηματα και tech tips εδω ειμαι......με το αζημιωτο βεβαια ετσι....

P.Sετσι για να εχει λιγο ενδιαδερον το τοπικ γραφω μια αλλη αποψη απο αυτη που θα γραψουν ολοι.... ;D

εξαιρετικο και αυτο

Γκρουβάρα! Αυτά είναι... ξυπνάς το ροκά μέσα μου!

Ερώτηση: Γιατί δεν το έβαλες στο άλμπουμ; Δεν χώραγε το βινύλιο; ;D

Σας ευχαριστω για τα σχολια Πανο,Τερυ,

Ιγνατιε ;D(αυτα ειναι σχολια,επιτελους!)

yameth είπε:
Γκρουβάρα! Αυτά είναι... ξυπνάς το ροκά μέσα μου!

Ερώτηση: Γιατί δεν το έβαλες στο άλμπουμ; Δεν χώραγε το βινύλιο; ;D
;D ;D ;D

thanks Boss!

α)Μου μοιαζε το ρεφραιν με το Live until you die

β)Ειχα στο μυαλο μου πριν τελειωσω το σιντι,να κανω ενα δευτερο σιντι με πιο γκρουβ-σοουλ ροκ κομματια και το κραταω για κεινο(αν το κανω ποτε)

γ)Τα φωνητικα ηταν να τα κανει η Αρετη και κουραστηκα να της τα δειξω,ηθελα να τελειωνω με το σιντι

δ)Το σημειο του πρωτου σολο δε μ αρεσει και δεν κατεβασα καμια αξιοπρεπη ιδεα για να το αντικαταστησω τοτε,οποτε δεν το παιδεψα παραπανω.

Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο μετα την παρελαση της 25ης Μαρτιου. :D

freerock1974 είπε:
Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο μετα την παρελαση της 25ης Μαρτιου. :D
Γιατί θα γίνει  ??? 8) ;D

freerock1974 είπε:
Το έχει κανονίσει ο δικηγόρος σου (και manager) Λάκης, να έχει την αποκλειστικότητα στην συνέντευξη ο γνωστός δημοσιογράφος (Terry)? Γι' αυτό κατέβηκε εκτάκτως για μπίζνες?

Τους είδα εγώ τους τρυφερούς εναγκαλισμούς στις φωτό (και καλά κάνανε πρόβα λέει)! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back