- Πόντοι
- 36
το παρακατω βιντεο δεν προκειται φυσικα για ενημερωση αλλα για φορο τιμης.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1000Silot είπε:Η καλύτερη μπάντα του πλανήτη.
πραγματι,ειναι το μονο σχολιο που μπορει κανεις να κανει για αυτη την μπανταSilot είπε:Η καλύτερη μπάντα του πλανήτη.
φαντασου πως σχεδον σε καθε κομματι παιζει και με αλληrainbowe είπε:ρε αυτος ο edge τη ΗΧΟ που εχει(και δν μιλαω ειδικα για αυτο το βιντεακι)!!!!!!
ειδατε τι κανουν οι vox?
και να ξαναπω οτι τον παω ακομα περισσοτερο γιατι δν ειναι ο κολλημενος κιθαριστας...αι με την explorer θα παιξει , και με les paul kai tele kai strat και 335,και vox και fender ενισχυτες... ειναι ο κιθαριστας ποθ ξερει να εκμεταλευεται οτι δινει καθε οργανο...ΤΕΛΟΣ
χαχα σου θυμιζει κανεναν αλλο μεγαλο κιθαριστα?? 8) 8)bassoter είπε:Μέσα είμαι κι εγώ. Είναι η καλύτερη μπάντα. Από το 80κάτι και μετά γράφουν τρανή ιστορία στο χώρο της μουσικής.
White noise: ωραίο σκούφο φοράει ο edge στο βιντεάκι ;D
+10000Silot είπε:Τις προάλλες άκουγα και ξανα-άκουγα το Achtung Baby.
Αν δεν είχε κυκλοφορήσει αυτό το έπος, πιθανότατα η μουσική να ήταν πολύ διαφορετική σήμερα, τόσο απο πλευράς συνθέσεων και ευρηματικών ενορχηστρώσεων όσο και απο την πλευρά της παραγωγής....
για τωρα νομιζω οτι μιλανε τα παιδια....εννοηται πως δεν ειναι η μεγαλυτερη ever...FatalK είπε:οι U2 δεν πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη μπάντα στον πλανήτη! ??? ??? :ήμαρτον! μην παρασυρόμαστε ρε παιδιά...
ούτε για ανέκδοτο δεν ισχύει αυτό...από τις μεγαλύτερες ναι..αλλά με τίποτα η μεγαλύτερη... :![]()
ΑΚΡΙΒΩΣ..muddygiorgos είπε:για τωρα νομιζω οτι μιλανε τα παιδια....εννοηται πως δεν ειναι η μεγαλυτερη ever...οι U2 δεν πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη μπάντα στον πλανήτη! ??? ??? :ήμαρτον! μην παρασυρόμαστε ρε παιδιά...
ούτε για ανέκδοτο δεν ισχύει αυτό...από τις μεγαλύτερες ναι..αλλά με τίποτα η μεγαλύτερη... :![]()
![]()
πες τα ρε μενέλαε.. :menelaos είπε:Κράξτε με, αλλά εγώ ΠΟΤΕ δε θα καταλάβω γιατί αυτό το συγκρότημα θεωρείται όχι το καλύτερο της εποχής αλλά έστω και απλώς από τα καλύτερα. Ειδικά ο Bono μου φαίνεται μετριότατος. Μου φαίνονται ίσως το πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ υπερτιμημένο συγκρότημα της ιστορίας...... Και τώρα κράξτε ελεύθερα! ;D
Μα εμένα μου αρέσει, και πάλι τους βαριέμαι :-[ :-[ :-XFatalK είπε:πες τα ρε μενέλαε.. :Κράξτε με, αλλά εγώ ΠΟΤΕ δε θα καταλάβω γιατί αυτό το συγκρότημα θεωρείται όχι το καλύτερο της εποχής αλλά έστω και απλώς από τα καλύτερα. Ειδικά ο Bono μου φαίνεται μετριότατος. Μου φαίνονται ίσως το πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ υπερτιμημένο συγκρότημα της ιστορίας...... Και τώρα κράξτε ελεύθερα! ;D8).
αλλά εντάξει στο χώρο του Pop - Rock (περί αυτού πρόκειται ρε παιδιά..! :) είναι οι αρχηγοί...
δεν με ενδιαφέρει το είδος απλά κάνω την επισήμανση...![]()