- Πόντοι
- 16
Ειμαι ετοιμος να παρω ενα tuner γιατι ειναι απλα απαραιτητο. Βοηθηστε με να διαλεξω. αν εχετε αλλη προταση ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω προκαταβολικα
Ευχαριστω προκαταβολικα
Φιλε μου νομιζω πως κανεις λαθως. εχει αρκετο νοημα για μενα τουλαχιστον. το καθε ενα εχει κατι διαφορετικο. αλλη μεταδοση σηματος, αλλο buffer, αλλη ακριβεια. ειναι πολλα.funky_bassman είπε:Άγγελε δεν έχει νόημα το Poll... Όλα την ίδια δουλειά κάνουν πάνω κάτω... Αρκεί να είναι ένα χρωματικό κουρδιστήρι...
To Sonic Research ST-200 Stomp Box Strobe Tuner το παρήγγειλα πριν απο 8 μέρες και μου έρχεται μέσα στην εβδομάδα! Μακράν το καλύτερο Tuner όλων των εποχών, μαζί του πρέπει να συναγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο χωρίς να είμαι 100% σίγουρος και το νέο Tuner της TC αυτό που σου βγάζει το status όλών των χορδών για να μην τις χτυπάς μία μία για να τις κουρδίσεις και να γλυτώνεις και χρόνο στα live. ;D ;DSuperfunk είπε:Sonic Research ST-200 Stomp Box Strobe Tuner,χαλαρα το καλυτερο tuner της αγορας,το BOSS ειναι all time classic & πολυ καλη λυση αν ολα τα αλλα πεταλια σου ειναitrue by pass μια και θα ζωντανεψει λιγο το σημα με το buffer του,το TC επισης καλο φαινεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει.
+1Nikoubis είπε:Αυτο δεν ειναι απαραιτητο.
Μα αν χρησιμοποιήσεις ένα με μπάφερ, αυτός βρίσκεται εκεί ειδικά για να μην σου ψοφήσει ο ήχος...εκτός κι αν δεν σου αρέσει αυτός της Boss, αλλά για να το πεις αυτό θα πρέπει να κάνεις συγκριτικά τεστ με άλλους. Σίγουρα όμως προσφέρει ευκολία το κλιπάκι που παραπέμπεις... έχω κι εγώ ένα, και το βάζω επάνω μόνο όταν κουρδίζω (που είναι στην αρχή γιατί ευτυχώς οι κιθάρες μου δεν ξεκουρδίζονται σχεδόν ποτέ). Από την ακρίβειά του όμως δεν είμαι ικανοποιημένος (είμαι λίγο ψυχάκιας με τα ανατριχιαστικά ακριβή tunings, σε σημείο που μερικές φορές να κουρδίζω μόνο 2 ή 3 μπάσες χορδές με το μηχάνημα, και τις υπόλοιπες με το αυτί).aggelos_blues είπε:Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. αρχισα να σκεφτομαι μηπως το να μην παρω πεταλι αλλα κατι τετοιο: http://www.thomann.de/gr/korg_aw_2g.htm αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει μεγαλη ακριβεια. το σκεφτομαι μονο και μονο γιατι εχω πολλα πεταλια και φοβαμαι οτι ο ηχος θα αρχισει να ψοφαει σιγα σιγα.
Βαλε αναμεσα τους και μερικα πεταλακια τυπου BOSS με καλα buffers & δεν θα ψοφησει τιποτα...το σκεφτομαι μονο και μονο γιατι εχω πολλα πεταλια και φοβαμαι οτι ο ηχος θα αρχισει να ψοφαει σιγα σιγα.
γιατι? (δηλ.που βασιζεις τον προβληματισμο σου?θεωρεις οτι τα tuners που προαναφερουμε εχουν καποιο λογο να ειναι...ακριβεστερα απο το HW?)αλλα προβληματιζομαι λιγο για την ακριβεια του