τροποποιηση σε αναλογικο πεταλι...

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
μηπως υπαρχει κανεις απο εδω ή γνωριζουμε κανεναν που να μπορει να κανει τροποποιηση σε πεταλι αναλογικο και συγκεκριμενα σε sansamp triac? θελω, εαν βεβαια γινεται να βγαλει λιγο gain παραπανω....το mxr gt-od που χρησιμοποιω σε ελαχιστο setting απο θεμα gain (9 η ωρα) για να το υπεροδηγησει , στις χαμηλες εντασεις ειναι ο.κ αλλα στο studio και σε live υπαρχει αρκετο φυσημα... :-\.δεν θελω να βαλω noise suppresor γιατι θα κοψει πολλα. Αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει με τηλεφωνο ή διευθυνση μαγαζιου...ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν ξερεις απο ηλεκτρονικα και ασχολεισαι, πανε και κανε ερωτηση στο forum του diystompoxes.com

Αν οχι, θες να ριξω εγω μια ερωτηση στους εκει φορουμιτες?

αν κυκλοφορουν τα σχεδια του εν λογω πεταλιου, τα πραματα διευκολυνονται.

δεν ξερω βεβαια τι εχουν οι αλλοι "πεταλαδες" εδω μεσα (jam, toneless και αλλοι που δεν γνωριζω...) απο σχεδια, αλλα εγω δεν εχω κατι τετοιο στη συλλογη μου...

alderbody είπε:
αν ξερεις απο ηλεκτρονικα και ασχολεισαι, πανε και κανε ερωτηση στο forum του diystompoxes.com

Αν οχι, θες να ριξω εγω μια ερωτηση στους εκει φορουμιτες?

αν κυκλοφορουν τα σχεδια του εν λογω πεταλιου, τα πραματα διευκολυνονται.

δεν ξερω βεβαια τι εχουν οι αλλοι "πεταλαδες" εδω μεσα (jam, toneless και αλλοι που δεν γνωριζω...) απο σχεδια, αλλα εγω δεν εχω κατι τετοιο στη συλλογη μου...

φιλε alderbody,αν εσυ μπαινεις στο συγκεκριμενο forum θα με διευκολυνεις παρα πολυ εαν ρωτουσες ή για σχεδιο ή για το εαν ξερουν ετσι χωρις τη βοηθεια σχεδιου πραγματικα θα με εσωνες.....ο jam(και τον ευχαριστω για την αμεσοτητα του :)) μου ειπε που να ρωτησω αλλα προς το παρον  δεν εχω παρει απαντηση .Αν μπορεσεις να κανεις μια προσπαθεια θα το εκτιμουσα .... ;)

σε ευχαριστω πολυ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα την ψαξω λιγο, θα κανω και μια ερωτηση και οτι "πιασουμε", οκ?

αν εχω νεα θα σε pm

;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
77
Εμφανίσεις
18K
Απαντήσεις
98
Εμφανίσεις
25K

Trending...