Παλιά που τον είχα κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Κι όχι μόνο αυτό αλλά συντονίζονταν κι ένα ακόμη σημείο της καμπίνας όταν έπαιζα την χαμηλή ρε (όταν το vol ήταν πάνω από το 3 περίπου, ακριβώς δλδ αυτό που είπες κι εσύ). Είχα ψάξει λίγο στο ίντερνετ και είχα δει ότι γενικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο (γενικά όλοι οι Fender από γεννησιμιού τους είχαν καμπίνες που χόρευαν τσιφτετέλι από τους κραδασμούς, γι'αυτό και πολλοί τους έλεγαν "valve torture chambers"!!). Αυτό και μερικά άλλα πράγματα μου την έδωσαν τόσο πολύ που τον έδιωξα.
Η λύση που έχω να σου προτείνω είναι πατέντα ισχυροποίησης της καμπίνας εγκάρσια με μεταλλικά στελέχη για να ενισχύσεις την ακαμψία της (δλδ να βάλεις μεταλλικά στηρίγματα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σφιχτά ενωμένα με την καμπίνα που θα πιέζουν το αφρολεξοειδές, και που επίσης θα την ενισχύουν σε καίρια σημεία, πχ ένα να βρίσκεται σφηνωμένο μεταξύ του κάθετου τέρμα δεξιού ξυλαρακίου απ΄το ηχείο και της πίσω πλευράς, και το άλλο σφηνωμένο μεταξύ του αντίστοιχου κάθετου μικρού ξύλου τέρμα αριστερά του ηχείου και της πίσω πλευράς). Το πιο ενδεδειγμένο σημείο είναι ακριβώς στο μέσο αυτού των μικρών ξύλων εκατέρωθεν του ηχείου (που είχα παρατηρήσει ότι συντονίζονταν εύκολα).
Επίσης, έχει σημασία που σου λέω να είναι μεταλλικά γιατί αν ήταν ξύλινα, θα μετέδιδαν τους κραδασμούς ευκολότερα μιας και θα ήταν το ίδιο υλικό με αυτό της καμπίνας (ξύλο). Το τελευταίο με την μετάδοση των κραδασμών είναι μια μπακαλίστικη εκτίμηση, για αυτό αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας με διορθώσει (αρκεί να μην πει να τα ενώσουμε με... αεροσόλα η gel).