- Πόντοι
- 16
Σε μερικές μέρες οι ένδοξες εποχές του σχολείου τελειώνουν και πλησιάζει και η "τελετή" αποφοίτησης!
Θέλουμε λοιπόν να παίξουμε μερικά τραγουδάκια για τη σχετική ατμόσφαιρα της γιορτής και κυρίως με θέμα καλοκαίρι, τελος σχολείου, αποχωρισμό κλπ κλπ
(δεν αποκλείονται βέβαια και γνωστά τραγούδια που είναι ωραία και αρεστά σε όλους ανεξαρτήτητου μουσικής προτίμησης)
Θα ήθελα λοιπόν όποιος έχει κάποια ιδέα να προτείνει κάποια τραγούδια αρχικά για να συμπληρώσουμε το "πρόγραμμα" αλλά και για να έχουμε επιλογές για διαλογή (πιστεύω ότι θα φτάσουμε και σε αυτό το επίπεδο)
α και το google το έψαξα οπότε μην μπείτε στον κόπο με το κλασικο "google is your friend" ;D ;D![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Πολύ σημαντικό επίσης είναι τα τραγούδια να μπορούν (και με μικρές μετατροπές ακόμα) να παιχτούν έστω και λίγο με πιάνο γιατί ειμαστε πιανο κιθάρα φωνες
Ορισμενα τραγούδια που έχω στο μυαλό μου μέχρι στιγμής είναι
Aother brick in the wall (χιλιοειπομένο σε αποφοιτήσεις)
Schools out
Θα χαθώ
Τα μαθητικά χρόνια
Λιωμένο παγοτό
(προτίμηση κυρίως σε ελληνικά και λιγότερο σε ξένα λόγω της απήχησης , αν και εγώ προσωπικά αν μπορούσα κυρίως ξένα θα έπαιζα)
Θέλουμε λοιπόν να παίξουμε μερικά τραγουδάκια για τη σχετική ατμόσφαιρα της γιορτής και κυρίως με θέμα καλοκαίρι, τελος σχολείου, αποχωρισμό κλπ κλπ
(δεν αποκλείονται βέβαια και γνωστά τραγούδια που είναι ωραία και αρεστά σε όλους ανεξαρτήτητου μουσικής προτίμησης)
Θα ήθελα λοιπόν όποιος έχει κάποια ιδέα να προτείνει κάποια τραγούδια αρχικά για να συμπληρώσουμε το "πρόγραμμα" αλλά και για να έχουμε επιλογές για διαλογή (πιστεύω ότι θα φτάσουμε και σε αυτό το επίπεδο)
α και το google το έψαξα οπότε μην μπείτε στον κόπο με το κλασικο "google is your friend" ;D ;D
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Πολύ σημαντικό επίσης είναι τα τραγούδια να μπορούν (και με μικρές μετατροπές ακόμα) να παιχτούν έστω και λίγο με πιάνο γιατί ειμαστε πιανο κιθάρα φωνες
Ορισμενα τραγούδια που έχω στο μυαλό μου μέχρι στιγμής είναι
Aother brick in the wall (χιλιοειπομένο σε αποφοιτήσεις)
Schools out
Θα χαθώ
Τα μαθητικά χρόνια
Λιωμένο παγοτό
(προτίμηση κυρίως σε ελληνικά και λιγότερο σε ξένα λόγω της απήχησης , αν και εγώ προσωπικά αν μπορούσα κυρίως ξένα θα έπαιζα)