Κοίτα, θεωρητικά κάποια samples είναι όντως καλύτερης δειγματοληψίας όπως το stereo piano που έχει το TR. Αλλά όντως, δεν είναι εξ' ολοκλήρου καινούρια η βιβλιοθήκη ήχων, άλλωστε όλος ο κόσμος που πήρε Le και TR, τα πήρε γιατί έχουν τα δείγματα του Triton! :lol:
Αναλόγως για ποιά χρήση το θέλεις είναι καλύτερο το μεταχειρισμένο Triton ή ένα καινούριο TR.
Μπορείς σαφώς να βγάλεις πολύ περισσότερους ήχους με αυτό γιατί παίρνει τις expansion boards και τη MOSS board και έχει και το sampler από το εργοστάσιο. Είναι και τα εφφέ, μην τα ξαναλέμε...
Το TR από την άλλη έχει το καλό ότι είναι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, ελαφρύ, χωρίς την touch screen (πίστεψέ με, αν πάθει κάτι αυτή η ρημάδα όταν θα το βολτάρεις την έκατσες) και με ωραίες λύσεις για όσους δουλεύουν με υπολογιστή (USB port, SD card slot), νομίζω ότι έχει και κάτι βελτιώσεις στο sequencer και τους arpeggiators.
Είναι καθαρά τι θέλεις να κάνεις με το πλήκτρο, εγώ που το ήθελα για πρόβες, live και γενικότερα μετακίνηση, πήρα το TR. Ομολογώ βέβαια ότι είμαι φαν των καινούριων οργάνων αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα το Triton αυτή τη στιγμή.