Μάλλον το έκανε τόσο, όσο….από το rear view, να δίνει την εντύπωση σε όγκο και σχήμα, ενός κανονικού synthWrTsXxx είπε:Ωραία η κατασκευή αλλά μήπως είναι λίγο ογκώδης; Με 5 πραματάκια γέμισε "έναν τοίχο".
Σήμερα κοιτούσα για δαύτο στο ebay.το casio sk1
Όλα γίνονται. Πήγαινε σε κάποιον που κάνει επιγραφές φωτεινές, και πες του τι θες.Έχετε καμιά ιδεά για το πως δουλεύονται αυτά τα υλικά; Που τα αγοράζεις, πόσο κοστίζουν, με τι κόβονται/τρυπιούνται;
Καλά Χριστούγεννα τότες!!!LK είπε:Σήμερα κοιτούσα για δαύτο στο ebay.
Έλεγα να είναι το δώρο Χριστουγέννων μου. ;D
Για κάποιον που χει αρκετο χώρο, ίσως ένα ολόκληρο δωμάτιο/στούντιο με συνθς μπορεί να ναι καλύτερα να τα χει έτσι απλωμένα και στημένα μόνιμα.Μάλλον το έκανε τόσο, όσο….από το rear view, να δίνει την εντύπωση σε όγκο και σχήμα, ενός κανονικού synth
Thanks!WrTsXxx είπε:Καλά Χριστούγεννα τότες!!!![]()
Αν κατάλαβα καλά, από τα συμφραζόμενα, ο τύπος είναι τόσο ψώνιο (με την καλή έννοιαΓια κάποιον που χει αρκετο χώρο, ίσως ένα ολόκληρο δωμάτιο/στούντιο με συνθς μπορεί να ναι καλύτερα να τα χει έτσι απλωμένα και στημένα μόνιμα.
Φαντάζομαι ότι σε λάηβ/πρόβες κλπ τα βγάζει από εκεί και δεν παίρνει όλο τη "ραφιέρα" μαζι.
τόσο ψώνιο???LK είπε:Αν κατάλαβα καλά, από τα συμφραζόμενα, ο τύπος είναι τόσο ψώνιο (με την καλή έννοια), που το έκανε όλοοοο αυτό (κυρίως) για live purposes , για να δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση πραγματικού synth, στο «κοινό» ;D.
+1
Εγω ηδη εγραψα στον Αγιο Βασιλη να μoυ φερει ενα Hammond XK1.LK είπε:Έλεγα να είναι το δώρο Χριστουγέννων μου. ;D