Toy Synthesizer Case

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Χάζευα toy Synthesizers, που πολύ μΕ αρέΖουνε..και έπεσα πάνω σε αυτό.

Πολύ ωραία κατασκευή. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
4279530.png

Ωραία η κατασκευή αλλά μήπως είναι λίγο ογκώδης; Με 5 πραματάκια γέμισε "έναν τοίχο".

και μιας και το θέμα μας είναι toy synthesizer case, θέλω να φτιάξω ένα κουτί για να βάλω μέσα το casio sk1 και να έχει έξτρα χώρο για να μπουν διακόπτες που να ελένχουν διάφορα circuit bends.

Θα μου άρεσε η ιδέα να είναι διάφανο πλεξιγκλάς ή πλαστικό (να χώσω και φωτάκια μέσα και νιτρομπουκάλα).  8)

Έχετε καμιά ιδεά για το πως δουλεύονται αυτά τα υλικά; Που τα αγοράζεις, πόσο κοστίζουν, με τι κόβονται/τρυπιούνται;

WrTsXxx είπε:
Ωραία η κατασκευή αλλά μήπως είναι λίγο ογκώδης; Με 5 πραματάκια γέμισε "έναν τοίχο".
Μάλλον το έκανε τόσο, όσο….από το rear view, να δίνει την εντύπωση σε όγκο και σχήμα, ενός κανονικού synth

το casio sk1
Σήμερα κοιτούσα για δαύτο στο ebay.

Έλεγα να είναι το δώρο Χριστουγέννων μου.  ;D

Έχετε καμιά ιδεά για το πως δουλεύονται αυτά τα υλικά; Που τα αγοράζεις, πόσο κοστίζουν, με τι κόβονται/τρυπιούνται;
Όλα γίνονται. Πήγαινε σε κάποιον που κάνει επιγραφές φωτεινές, και πες του τι θες.

Θα στο κάνει.

Δεν είναι ακριβό σαν υλικό

LK είπε:
Σήμερα κοιτούσα για δαύτο στο ebay.

Έλεγα να είναι το δώρο Χριστουγέννων μου.  ;D
Καλά Χριστούγεννα τότες!!!  ;)

Μάλλον το έκανε τόσο, όσο….από το rear view, να δίνει την εντύπωση σε όγκο και σχήμα, ενός κανονικού synth
Για κάποιον που χει αρκετο χώρο, ίσως ένα ολόκληρο δωμάτιο/στούντιο με συνθς μπορεί να ναι καλύτερα να τα χει έτσι απλωμένα και στημένα μόνιμα.

Φαντάζομαι ότι σε λάηβ/πρόβες κλπ τα βγάζει από εκεί και δεν παίρνει όλο τη "ραφιέρα" μαζι.

WrTsXxx είπε:
Καλά Χριστούγεννα τότες!!!  ;)
Thanks!

Για κάποιον που χει αρκετο χώρο, ίσως ένα ολόκληρο δωμάτιο/στούντιο με συνθς μπορεί να ναι καλύτερα να τα χει έτσι απλωμένα και στημένα μόνιμα.

Φαντάζομαι ότι σε λάηβ/πρόβες κλπ τα βγάζει από εκεί και δεν παίρνει όλο τη "ραφιέρα" μαζι.
Αν κατάλαβα καλά, από τα συμφραζόμενα, ο τύπος είναι τόσο ψώνιο (με την καλή έννοια :P), που το έκανε όλοοοο  αυτό (κυρίως) για live purposes , για να δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση πραγματικού synth, στο «κοινό»  ;D.

LK είπε:
Αν κατάλαβα καλά, από τα συμφραζόμενα, ο τύπος είναι τόσο ψώνιο (με την καλή έννοια :P), που το έκανε όλοοοο  αυτό (κυρίως) για live purposes , για να δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση πραγματικού synth, στο «κοινό»  ;D.
τόσο ψώνιο???

+1

LK είπε:
Έλεγα να είναι το δώρο Χριστουγέννων μου.  ;D
Εγω ηδη εγραψα στον Αγιο Βασιλη να μoυ φερει ενα Hammond XK1.

Περσι του ειχα ξαναγραψει για το ιδιο θεμα, και με...εγραψε κανονικα. ;D

Ελπιζω φετος να το ξανασκεφτει καλυτερα...
santa2.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back