τους los mujeros τους έχετε ακούσει ?!

Nestoras είπε:
Mέχρι τώρα όχι.
'Εχει από πάνω. Άκου ;D

Είπες "μέχρι τώρα όχι"... Να ακριβολογούμε...

Ωραία τα παιδιά...

Έχω την αίσθηση πως πλέον είναι της μόδας αυτό το είδος... Και ανεβαίνει ο ανταγωνισμός... Μακάρι να βγει κάτι αξιοπρεπές και με διάρκεια από αυτή τη σκηνή...

Ακούγοντας το It's time έχω να παρατηρήσω τα εξής.

Το κομμάτι το κάνατε παραγωγή μόνοι σας ή το έκανε κάποιος επαγγελματίας; Αυτό το ρωτάω γιατί το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και αν συνέβη το 2ο θα έπρεπε να διορθώσει τα εξής:

1) Ο τραγουδιστής έχει πολύ μέτρια προφορά στην αγγλική γλώσσα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τραγουδάει στα ελληνικά.

2) Τα τύμπανα είναι χαμηλά - υποτονικά γραμμένα.

3) Κανένα από τα σόλα δεν είναι επιπέδου, να σπρώξει το κατά τ' άλλα εξαιρετικό κομμάτι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Ακούγοντας το It's time έχω να παρατηρήσω τα εξής.

Το κομμάτι το κάνατε παραγωγή μόνοι σας ή το έκανε κάποιος επαγγελματίας; Αυτό το ρωτάω γιατί το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και αν συνέβη το 2ο θα έπρεπε να διορθώσει τα εξής:

1) Ο τραγουδιστής έχει πολύ μέτρια προφορά στην αγγλική γλώσσα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τραγουδάει στα ελληνικά.

2) Τα τύμπανα είναι χαμηλά - υποτονικά γραμμένα.

3) Κανένα από τα σόλα δεν είναι επιπέδου, να σπρώξει το κατά τ' άλλα εξαιρετικό κομμάτι.
το κομμάτι ειναι σπιτικη παραγωγή χωρίς την βοήθεια επαγγελματία.

συμφωνώ και στις 3 παρατηρήσεις  :) βασικα τα drums ειναι λουπες απο pc λογω χρημάτων.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα