lol ναι οκ..μαλλον δεν ταιριαζει ιδιαιτερα διπλα σε ονοματα της γνησιας σκηνης..
παντως 2 ιστοριουλες..
θυμαμαι πισω στο 1990-91 οτι ειχα δει μια μπαντα σε μια εκπομπη της ΕΡΤ3 που φιλοξενουσε Ελληνικα rock σχηματα..
Και μια συγκεκριμενη μερα επαιζε μια συμπαθητικη μπαντα με ενα ομορφοπαιδο για τραγουδιστη..Μου ειχε κανει αρκετη εντυπωση το ολο αποτελεσμα..
Το 1992 λοιπον ενα ομορφοπαιδο εβγαλε το ντεμπουτο του και αρχιζε να φιγουραρει στην τηλεοραση με ενα κομματι που λεγοταν 1992..
Το ομορφοπαιδο λοιπον ηταν το ιδιο..Μονο που τωρα δεν τραγουδαγε classic rock μουσικη παρα pop ενω χορευε σαν τρελος ολη την ωρα..
Απλα ειπα να σας το αναφερω αυτο γιατι οντως ο Ρουβας τραγουδαγε rock μουσικη πριν κανει καριερα στην Ελληνικη σκηνη και απο οσα θυμαμαι δεν ηταν καθολου κακος..
Και ενα αστειο συμβαν..
Ενας φιλος/μουσικος πριν λιγο καιρο βρεθηκε στο Intercontinental για μια δουλεια και συναντησε τον Σακη μεσω σποντας..Ο φιλος μου ιδιοκτητης στουντιο και rock κιθαριστας..Πιασανε με καποιο τροπο την κουβεντα με τον Ρουβα..
Οποτε γυρναει ο Ρουβας και λεει στον φιλο μου.."Κοιταξε να δεις..Εγω rock μουσικη ακουω..Με Aerosmith και ACDC μεγαλωσα..Τον "LIV" Tyler τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση"... ;D ;D
Αυτα..
Μαλλον καλα ξεκινησε το παλικαρι λοιπον..Αλλα μαλλον καπου το εχασε το πραμα με την καριερα και ολα..