το πρωτο σας σολο ?

τον μαη του '99 που πρωτοανεβηκα στο παταρι (μπουζουκια) , υπηρχε ενας πληκτρας -παναγιωτης- απο πατρα και προτου αρχισει το 1ο προγραμμα επαιζε και τραγουδαγε ξενα μουσικα τεμαχια ;D ;D

ετσι λοιπον ενα βραδυ , μου "εδειξε" παιζοντας στο trinity το σολο απο το "empty rooms"-gary moore σε Dm.

και το επιχειρησα (τρεμοντας φυσικα) με την τοτε πρωτη μου -μη κλασσικη- κιθαρα ovation celebrity/korea και ενα pedal Danelectro distortion καρφι στην κονσολα. ::) ::) ::)

ωραια αρχη ε?? :-X :-\ :-\ :-\

Το godfather έτσι όπως το εκτέλεσε ο slash στο tokyo.

Φυσικά χωρίς τα γρήγορα σημεία  ;D

Queen - Who wants to live forever, με ανοιχτές χορδές κ στο περίπου (χωρίς bends εννοείται)

Lake of fire - από το Unplugged in NY των Nirvana!

Άργησα να παίξω κάποιο σόλο, με έιχαν φάει τα ακκόρντα χρόνια!  ;D ;D

Godfather εκτελεση του ΜΕΓΑΛΟΥ Slash χωρις βεβαια (λογω κουλαμαρας) να μπορω να παιξω τα πολυ γρηγορα μέρη...

theopas είπε:
Godfather εκτελεση του ΜΕΓΑΛΟΥ Slash χωρις βεβαια (λογω κουλαμαρας) να μπορω να παιξω τα πολυ γρηγορα μέρη...
Α φιλε μου ειναι κατοχυρωμενο  ;D

Το σήμα copyrights δε βλέπω και θα σε κατηγορήσω για ψευδή ισχυρισμό!! :P :P :P

Μην το κανεις αυτο θα τη βρουμε την ακρη!

Απλα πες ψεματα οτι αλλο ηταν το πρωτο σου σολο  ;)

ειμαι σιγουρος οτι προσπαθεις να κανεις flaming στο topic γιατι δε μπορεις να κανεις flaming στην ταστιερα σαν εμενα και τον Slash... :o :o :o

Το σόλο ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ και δε λεω ψέμματα...Αν θες δες στο βιντεακι ειμαι σε μια ακρη και παιζω κ εγώ! ::)

Το watching over me από Iced Earth όταν έπαιζα ένα τρίμηνο κιθάρα.. μου είχε πάρει 8 ώρες συγκεντρωμένης μελέτης πάνω στην πρώτη μου κιθάρα μια squire affinity strat..

Trending...

Νέα θέματα

Back