Σπατάλησα; Δε πας καλα...marios f είπε:σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!οσο αναφορα την προσωπικη μου σφραγιδα να σου πω την αληθεια εχω ακουσει πολλες αποψεις..σιγουρα ειμαι επηρεασμενος απο τους "εντεχνους" απλα καθε φορα μου λενε και αλλον!!!χαχαχαχχαχαχα
σ ευχαριστω πολυ παντως που σπαταλησες τον χρονο σου για ν ακουσεις το τραγουδι μου!!
Συνφωνω απολυτα σε ολα.Τελειως σουπα σε ολα.Η φωνη ναι μεν καλη αλλα οπως λεει και ο Audiotory τη μια Πασχαλιδης πχ στο Ρεφρεν παπακωνσταντινου.Δηλ που ειναι η ταυτοτητα περα της καλαισθησιας. Ενορχηστρωση μια απο τα ιδια,Σολο κιθαρα ασχετη τελειως.Μα καλα αυτοι οι τυποι που παιζουν δεν καταλαβαινουν οτι αυτα που πανε να βαλουν ειναι ασχετα τελειως με το θεμα.Τι να τον κανεις τον παιχτη ετσι.Τεσπα .Φιλε θα σε στενοχωρησω.Δεν μου αρεσε καθολου ακομα και για εντεχνο ροκ.Σορυ.atreu73 είπε:Δεν μου άρεσε. Είναι κοινότυπο σαν μελωδία και σαν στίχος. Η αλλαγή σε χαρντ αδικαιολόγητη. Η φωνή είναι καλή αλλά μου αφήνει την αίσθηση ότι προσπαθεί να τα πει όλα σωστά. Πιστεύω επίσης ότι 4 λεπτά είναι πολλά πάρα πολλά.
marios f είπε:στην ηλεκτρικη κιθαρα ειναι ο υπερτατος μιλτος καρακασης!!
Στο Hammond?Σε τι;
πω,πω αυτο ειναι χειροτερο και απο το σολο στο τραγουδι του Μαριου...Μη ξεχνάμε ότι στο παρελθόν είχαμε προηγούμενο-α (σε άλλο level βέβαια) με τέτοια σολιστικά συμβάματα που τότε θεωρήθηκαν και ύμνοι από τους θιασώτες του εντέχνου.
πχ στο 1.53
Τωρα τι φταιει ο Νικος και τον βαζεις στην ιδια προταση με τους αλλους 2? ;Dδεν μπορώ να πω ότι ξέρω τα καινούρια του Πορτοκάλογλου του Μάλαμα ή του Χαρούλη
αχαχαχα καλοWaterfall-K είπε:Στο Hammond?![]()
Έχεις δίκιο για τον Νίκο είναι εντεχνο ποπ και κιθαρισταράς με ηχάρα οπότε λάθος μου...Superfunk είπε:Τωρα τι φταιει ο Νικος και τον βαζεις στην ιδια προταση με τους αλλους 2? ;D
παραγωγες των ΠΥΞ ΛΑΞ