Tο πιο ευκολο πραγμα ειναι να κλεψεις ενα αυτοκινητο...

Τσέχοι αγόρι μου... Αν τους δώσεις την ευκαιρία, σε κλέβουν ολόκληρο σε δέκατα δευτερολέπτου...

Eιδικα αυτο με το τηλεχειριστηριο στην 6αρα αρνουμαι να το πιστεψω.

kosh είπε:
όλα τα βίντεο ψεύτικα είναι
οτι νομιζετε ....εγω τα εβαλα για να τα δουμε και οχι για να τα πιστεψουμε ...οποιος θελει τα πιστευει .......απο κει και περα .....no problem

ΚΑνένα από τα αυτοκίνητα δεν είχε ενεργοποιημένο συναγερμό. Ειδικά αυτό με τη βεντούζα είναι παλαβή μούφα, λες και κάποια άλλα πάνε πίσω... Γελιο είχαν πάντως..

ignantios είπε:
οτι νομιζετε ....εγω τα εβαλα για να τα δουμε και οχι για να τα πιστεψουμε ...οποιος θελει τα πιστευει .......απο κει και περα .....no problem
Καλά έκανες βρέ, πλάκα είχανε  :D

Γελάτε αλλά όταν σαν κλέψουν θα γελάω εγώ  ;D ;D ;D ;D

Δεν είμαι σίγουρος για όλα αλλά αυτό με τη βεντούζα είναι 1000% αληθινό  :o και πιάνει μόνο

σε αυτοκίνητα που είχαν κλειδαριές με πίεση αέρα. Το έχω δει με ένα μπαλάκι του τένις που το

έκοβαν στη μέση και το πίεζαν πάνω στην κλειδαριά.

Καντε ενα τεστ στο ΔΙΚΟ σας αυτοκινητο  με εναν απο τους τροπους που διχνει να δειτε γελιο....

Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλα τα περισσότερα απο αυτά (αν όχι όλα) είναι αληθινά.

Τυχαίνει να γνωρίζω ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Βουλγάρικης αστυνομίας, και τις περισσότερες απο αυτές τις μεθόδους μου τις είχε πει πριν 5-6 χρόνια.

Τώρα αυτό με το τηλεχειριστήριο και μένα μου φαίνεται μούφα, αλλα ποιος ξέρει...

Καλά όποιος λέει ότι είναι μούφες δεν του έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο και με συναγερμό, ο οποίος μόνο 3 ιου πρόλαβε να κάνει.Μιλάμε για τσάκαλους που μέσα σε 4-5 δευτερόλεπτα άνοιξαν το καπό και απενεργοποίησαν την μπαταρία. Με έσωσε γείτονας που πετάχτηκε στο μπαλκόνι κι έβαλε τις φωνές. Από τότε ξεχωριστή μπαταρία για το συναγερμό και φυσικά γκαράζ και ας μου κοστίζει 95€ το μήνα.

Το κορυφαίο είναι ότι επειδή χτύπησε μόνο 3 φορές ο συναγερμός νόμισα ότι κάποιο ζώον μες τις 3 το βράδυ πάτησε το γνωστό λάθος κουμπί του συναγερμού του κι άρχισα τα δικά (το πρωί θα έδινα το τελευταίο μου μάθημα)!!!! Μετά από λίγες ώρες είδα τα μαντάτα (ανοιχτό καπό)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back