- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Ετερόφωτος είναι η λέξη, από την λέξη ετερότητα, όχι από τη λέξη εταιρεία... ααχχχ, τα πολλά βιβλία φαίνεται σου χαλάσανε τα ματάκια.deadendmind είπε:ΥΓ1: "Δεν ειμαι εγω φασιστας επειδη εσυ θες να εισαι αριστερος".
...εισαι λιγο εταιροφωτος τελικα, ε ;;
Για το τι ΕΠΡΕΠΕ να σου θυμίζει δες πιο πάνω. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν μπαίνει στο πανεπιστήμιο από τα 16 (χαχαχαχαχαχαχαχαχ), δεν προλαβαίνει να δει και ελληνικές ταινίες.ΥΓ2: "Κόκκινο τυρί μας δώσαν
το τραπέζι όταν μας στρώσαν
όλο απ' έξω ευωδία
και από μέσα;.. Αηδία "
Για να δεις, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... Θα επερνα ορκο οτι τελευταια φορα το ακουσα αυτο η απο εναν μπατσο, η απο εναν χουντικο μου δασκαλο στο δημοτικο. Μου φερνεις θύμισες..
Προς το παρόν πουλάνε τις κόρες τους για σεξ στα βόρεια προάστεια. Μετά, ας κάνουν και τον ζωόφιλο. Καλά τα πας όμως στο ρόλο του "σταλινικού καθικιού", κοίτα μήπως εθιστείς.ΥΓ3: Για να γινω και λιγο Σταλινικο καθικι, οπως ηθελες να με παρουσιασεις για να στηριξεις τις σαθρες αποψεις σου:
"Κατι τυπους σαν και εσενα, μετα την επανασταση θα τους ταισουμε στα λιονταρια"
Γιατί να το σβήσω;ΥΓ4: Μην το σβησεις, ντροπη, τι λες;
---
Σε σχέση με τη διαχείριση του φόρουμ, εμείς οι λίγοι που συμμετέχουμε σε μία τέτοια εξω-μουσική συζήτηση, αναλαμβάνουμε και το ρίσκο του να παρεξηγηθούμε. Το ότι δεν μας θάμπωσες με την επιδερμική σου ανάγνωση της φάρμας των ζώων, αλλά και το ότι δεν μπορείς να χειριστείς ψυχολογικά το ότι δεν μας θάμπωσες, δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά δική σου ανωριμότητα.