για σένα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αξίζουν??
φυσικα.
δεν εχω τις ιδιες ικανοτητες στην φυσικη με τον Αϊνσταιν πως να το κανουμε δηλ?Στο συγκεκριμενο πεδιο λοιπον ΔΕΝ αξιζω μια μπροστα του αρα καλως θα μου "φαει" τη θεση (στις ΗΠΑ γιατι εδω αν ο μπατζανακης μου ξερει τον υπουργο θα τον...σκισω)
Η δημοκρατία είναι προνόμιο και δύναμη όλων των πολιτών!
φυσικα αλλα αλλο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αλλο η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ,η σωστη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρεπει να προαγει την αξιοκρατια,πως να το κανουμε δηλ.καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ικανοι,πιο εργατικοι και πιο αποτελεσματικοι απο αλλους και πρεπει να αμοιβονται αν το ισοπεδωσουμε αυτο δεν μας μενει παρα η "κομμουνιστικη" μετριοτητα του πρωην σοβιετικου μπλοκ οπου ολοι σε ενα καζανι (αθλιοτητος) βραζανε....
Παίδες μάθετε και αυτό:στην Αμερική αν δεν έχεις ασφάλεια και χρήματα σε αφήνουν να ψοφήσεις στο δρόμο και δε σε δέχονται σε κανένα νοσοκομείο!
πολυ Michael Moore βλεπεις ;D ;D Οντως τα τελευταια χρονια η κατασταση εχει ασχημηνει πολυ αλλα δεν μιλουσαμε νομιζω για την ΥΓΕΙΑ αλλα για την ΠΑΙΔΕΙΑ μη μπλεκουμε ασχετα θεματα...
για κάθε έναν που παίρνει υποτροφία κάμποσοι χιλιάδες μένουν απέξω!Να χαρώ εγώ δημοκρατία!
και πολυ σωστα,γιατι ΟΛΟΙ πια "σπουδαγμενοι" θα γινουν?υπαρχουν και ΑΛΛΕΣ πολλες δουλειες.
Αν θέλετε τέτοια δημοκρατία και εδώ πνίγεστε το έχω ξαναπεί "ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα"...εγώ ευχαριστώ δε θα πάρω!
καλα αυτο ειναι σιγουρο (οτι δεν θα παρεις δηλ.),εμεις παντως που...πηραμε ειμαστε ευγνομωνες και ικανοποιημενοι...
SF τουλάχιστον τελειώνοντας το Λύκειο μαθαίνεις και 5 πράγματα:
παπαρια μαντολες μαθαινεις...με το συμπαθειο κι ολας ;D
Βάλε αυτά μαζί με το ρατσισμό,τη βία στα σχολεία,τη θεσμοθετημένη οπλοφορία σε πολιτίες,τους "τρομονόμους",την οικονομική υποταγή των κυβερνήσεων και πλύση εγκεφάλου των πολιτών,την πολιτική άγνοια(μεγάλο ποσοστό δε γνωρίζει ποιος κυβερνάει),,τον συντηρητισμό που διέπει την κοινωνία,τη φίμωση της ελευθεροτυπίας,την εκτέλεση της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ(συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)...Μιλάμε ακόμα σοβαρά??
αυτα μαλλον η...συντροφισα Ευδοκια στα εμαθε ε?? ;D ;D
σοβαρα τωρα εξ αποστασεως κρινεις και κρινεις λαθος,οντως συμβαινουν ΚΑΙ αυτα αλλα αυτα συμβαινουν παντου (και εδω) ,συμβαινουν ομως και χιλιαδες αλλα...
η Θανατικη ποινη ισχυει και σε πολλα αλλα συγχρονα κρατη (π.χ.στην Ιαπωνια) και πολλοι συμφωνουν με αυτη (μεταξυ των οποιων και εγω ;D) παρεμπιπτοντως στις περισσοτερες πολιτειες των ΗΠΑ
δεν ισχυει (για αυτο σου λεω πηγαινε δες και μετα μιλας)
τη χώρα που αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου σε κάθε πολίτη που έχει κάνει φυλακή
αυτο ειναι ψεμμα,ισα ισα ακομα και οι κρατουμενοι μπορουν να ψηφισουν αν βεβαια δεν εχουν χασει τα πολιτικα τους δικαιωματα (οπως δηλ. και σε ΟΛΟ τον κοσμο)
ενω εδω δηλ. τους εχουμε στα....ωπα-ωπα οπως εχουμε και ολους οσους δεν ειναι ...ντοπιοι....
τουλαχιστον αυτοι θα βγαλουν ΠΡΟΕΔΡΟ απο "μειονοτητα" να δω ποτε εμεις θα βγαλουμε Αλβανο προεδρο.....(ΠΟΤΕ μια και δεν ανηκει στις 3-4 οικογενειες που διοικουν την Ελλαδα εδω και 70 χρονια)
Παντως αφου μισεις τοσο πολυ τις ΗΠΑ καλυτερα να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το NICKNAME σου γιατι ειναι....ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ;D ;D