Διαφωνώ, και είμαι σίγουρος ότι το 55,95% (μην πω 55,96% δηλαδή και με θεωρήσεις υπερβολικό) το έχεις άνετα.
όχι, βασίζεται σε αντικειμενικές μετρήσεις και συγκρίσεις που βρίσκονται στο μυαλό μου, και υπάρχει και το αντίστοιχο υλικό προς σύγκριση.
Ειναι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ το ποσοστο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και αν κάνουμε μια υπόθεση, καθαρή υπόθεση για εμένα πως το ποσοστο ήταν ακόμα και πανομοιότοιπο, ο χρόνος αλλά και ο κόπος ολοκλήρωσης είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ μικρότερος.
Σε συγκεκριμένο κομμάτι που μου πήρε αν προσθέσω τις ώρες που δούλεψα σε συνάρτηση πάντα με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, περι τις 20 και μάλιστα σε διαφορετικές μέρες λογω διαθέσιμου χρόνου να επιτύχω ενα έστω αξιοπρεπές αποτέλεσμα mastering και μάλιστα με επιστροφή στο track για τελειοποιήσεις στη μίξη (μια επίπονη διαδικασία για καποιον που ασχολείται περιστασιακά και ερασιτεχνικά ξαναλέγω γιατι πρεπει να θυμασαι που εισαι και τι εκανες και να εισαι και ξεκουραστος), η online υπηρεσία το επέτυχε ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΑ.... επιτυχότερα, σε χρόνο κάτω απο 30 δευτερόλεπτα, το upload πηρε πιο πολύ.
Δηλαδή τι έχουμε?
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ αποτέλεσμα (κατα τη γνώμη μου πάντα) στο περίπου 0,1% του χρόνου που δαπάνησα για κάτι που δεν μου καθόταν όπως έπρεπε στα αυτιά.
Και μια ισορροπία που ήταν αδύνατο να επιτυχω στο συχνοτικό φάσμα, έφτανα ΑΚΡΙΒΩΣ το 55,8% αυτου που ήθελα.
Μια ισορροπία συμπληρώνω που ακούγεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε κάθε ηχοσύστημα που έχω.
Ενω οι δικές μου προσπάθειες είχαν λιγο διαφορετική απόδοση αντίστοιχα.