Το κρασακι του Τσου.

deadendmind

Μέλος
Πόντοι
36
Προσοχη, αν εχετε ηδη χασει αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα, ΜΗΝ πατησετε το play.

(A, και θελω καρμα για αυτο. ;D )

Άστα φίλε μου....Έκανα το λάθος να το δώ εχθές κατά τις 3 μετά τα μεσάνυχτα...

Πού να κοιμηθείς μετά απο τα γέλια...πρέπει να ξύπνησα και όλη την πολυκατοικία!!... ;D ;D ;D

rofl.gif

rofl5.gif

rofl.gif
Έλιωσα από τα γέλια.

some people, have too much spare time..
Yes, they do!!!  ;D

Δεν υπάρχουν τα παλικάρια... απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! :D :D :D

Υ.Γ. Νομίζω ότι υπέστην μια σοβαρότατη απώλεια εγκεφαλικών κυττάρων αλλά who gives a shit anyway; 8)

deadendmind είπε:
Προσοχη, αν εχετε ηδη χασει αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα, ΜΗΝ πατησετε το play.
AXAXAXAXA!!! Ποτέ δεν είναι αργά για να χάσω μερικά ακόμη! Χαλάλι!!!  ;D ;D ;D

-Ήταν κοινό μυστικό, with you all night,

να μην τα ματώνει, shoot 'em up...

Κανονικά ο κερατάς ο blue πρέπει να πάρει karma και για αυτό το thread (όπως και για το τελευταίο pm του που έλαβα). :P

Earendil είπε:
Κανονικά ο κερατάς ο blue πρέπει να πάρει karma και για αυτό το thread (όπως και για το τελευταίο pm του που έλαβα). :P
Μόνο από... κεκτημένη ταχύτητα γιατί ο θρεντ οριτζινέιτορ (όπως λέμε ρεζονέιτορ) είναι ο Ντεντ & Μάιντ (όπως λέμε Ηead & Shoulders).  :P :P :P

Ούγκο κάτσε!

Να ήταν άνετο-κάτσε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! το είχα δει και εχθές εκτός φόρουμ αλλά δεν χάνει την αξία του!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

fleamail είπε:
Άστα ψώφια, αφού από άλλον το πήρες.... 8)
Δεν ειχα δει πως ο προσκυνημενος το ειχε ποσταρει χθες στο noizbox. Αν το χα δει δεν θα το ποσταρα σε νεο thread, τι λες;; ;D

και ειναι και ωραιο τραγουδακι ε????

κι εγω το ελαβα λιγες ωρες πριν το δω στο νοιζ. πως γινεται αυτο να το εχουμε λαβει ολοι μαζι μεσα σε μια δυο μερες. τελικα υπαρχει ιντερνετικη επικαιροτητα, με το που το ειδαν καποιοι αλυσιδωτα διαδοθηκε σε ολους .

αχαχαχαχαχαχαχαχα μου το έστειλε και μια φίλη μου αχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαα

αυτή η ευχή...... "να ήταν άνετο-κάτσε" ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχα έδωσε ρέστα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Εντάξει παιδιά, δεν έχω γελάσει έτσι ούτε με monty python.

Πολύ γέλιο όσες φορές και να το δω... Μπράβο τα παιδιά.

χμμφφρρρχμγγαχαχα

Παιδιά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back