• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Το χωρίς ταβάνι του Γιάννη

19 Δεκεμβρίου 2008
2,169
217
0
36
Θεσ/νικη
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Σήμερα ψηφίστηκε ομόφωνα, μετά από μια φοβερή χρονιά, στους 5 καλύτερους του NBA!

60876661_10157547362773463_2806558774846816256_o.jpg

Στην ουσία είναι στους 2 καλύτερους της χρονιάς γιατί μόνο αυτός και ο Χάρντεν πήραν ψήφους με ομοφωνία!

Είναι επίσης φαβορί για:

• MVP/ καλύτερος παίκτης της χρονιάς

• DPOY/ καλύτερος αμυντικός της χρονιάς

Πιθανά και τα εξής:

• πρωταθλητής ανατολής

• πρωταθλητής NBA

• MVP τελικών του NBA

Κανείς δεν τα έχει καταφέρει αυτά σε μια χρονιά στην ιστορία και αν τα πάρει όλα εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. 

Μην ξεχάσουμε και την τεράστια τιμή να κοσμεί το εξώφυλλο του "επίσημου" μπασκετικού παιχνιδιού με παγκόσμια απήχηση και επιρροή NBA 2K.

20180713100204_nba_2k19_ps4.jpeg

Είναι ακόμα μια πρωτιά, καθώς είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής γίνεται το πρόσωπο του αθλήματος του τόσο εμφατικά. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν το πρωτοείδα και με την Ελληνική σημαία να πρωτοστατεί.

Κυριαρχικός στο ζωγραφιστό σε βαθμό Σακίλ και αέρινος σε βαθμό Τζόρνταν. Αν, δε, φτιάξει και τις βολές και το μακρινό σουτ του θα μιλάμε για έναν GOAT contender. Και είναι ακόμα 24 ετών.

Είναι 6 νίκες μακριά απ'το πρωτάθλημα για τους Bucks όπου συναντάει στους τελικούς τους συνήθεις υπόπτους Warriors σε μια τιτανομαχία μεγατόνων.

Πάμε Γιάννη #34!!

Είναι επίσης φαβορί για:

• MVP/ καλύτερος παίκτης της χρονιάς

• DPOY/ καλύτερος αμυντικός της χρονιάς

Πιθανά και τα εξής:

• πρωταθλητής ανατολής

• πρωταθλητής NBA

• MVP τελικών του NBA

Κανείς δεν τα έχει καταφέρει αυτά σε μια χρονιά στην ιστορία και αν τα πάρει όλα εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

Hakeem "The Dream" Olajuwon, κάνοντας όλα όσα ανέφερες στον 1ο τίτλο του με τους Ρόκετς το 1994 (Δύση προφανώς). ?

Κατά τα άλλα η εξέλιξη του Γιάννη είναι όντως εκπληκτική, και δείχνει το πόσο ξεχωριστός είναι σαν ταλέντο και προσωπικότητα αθλητή.

Στα καθαρά μπασκετικά της ημέρας, σήμερα το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής του (5ο εναντίον των Ράπτορς... αν το πάρει, γίνονται τεράστιο φαβορί για τελικούς, αν όχι, το ανάποδο).

Και παικταράς και παιδαράς ❤️

Υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές του, όταν τον πλησίασε ένα κοριτσάκι για να του υπογράψει μια φανέλα. Αμέσως μετά, η 11χρονη Λίλυ του έδωσε ένα ντοσιέ με ζωγραφιές τις οποίες ετοίμαζε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, όπως μας ενημέρωσε ο μπαμπάς της που ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

O Αντετοκούνμπο σηκώθηκε αμέσως από τη θέση του και την αγκάλιασε, με τη μικρούλα να ξεσπάει σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Last edited by a moderator:
«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ’ ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν.. τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.. και κάπου εκεί νιώθω 2 χεριά πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον κ ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. . Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ. . Και δεν ήταν λίγα..»

https://www.google.com/amp/s/www.sportime.gr/paraskinia/o-giannis-voithise-ilikiomeno-poy-lipothymise-apo-ton-kaysona/amp/

• Like
Reactions: npap
Και τεράστιος παίκτης και δουλευταράς και το καλύτερο παιδί και πέρασε τουλάχιστον κομμάτι της παιδικής του ηλικίας σε μια υπόγα. Αν κάποιος αξίζει να είναι στην κορυφή του κόσμου, είναι ο Γιάννης. 

• Like
Reactions: npap and TamTam
Δεν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός ταλέντου, σώματος και σκληρής δουλειάς -  βελτίωσης.... Του αξίζει το καλύτερο 

Όντως τώρα σε παιχνίδι τρελών πωλήσεων υπάρχει εξώφυλλο με ελληνική σημαία, τη λέξη Athens, Hellas & Sepolia ;;; 

Μεγάλη έκπληξη θαυμασμός και συγκίνηση ρε Γιανναρε 

Δεν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός ταλέντου, σώματος και σκληρής δουλειάς -  βελτίωσης.... Του αξίζει το καλύτερο 

Όντως τώρα σε παιχνίδι τρελών πωλήσεων υπάρχει εξώφυλλο με ελληνική σημαία, τη λέξη Athens, Hellas & Sepolia ;;; 

Μεγάλη έκπληξη θαυμασμός και συγκίνηση ρε Γιανναρε 
Ο Γιάννης είναι αυτή τη στιγμή, ο πιο διάσημος Έλληνας παγκοσμίως, κάνοντας τη μεγαλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα απ' όση έχουν κάνει τα τελευταία 50 χρόνια όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες της χώρας μας στο εξωτερικό, τι να λέμε

https://www.contra.gr/Basketball/Hellas/oi-kinezoi-apothewsan-ton-antetokounmpo.4806044.html

υπάρχει εξώφυλλο με ελληνική σημαία, τη λέξη Athens, Hellas & Sepolia ;;; 

Ο Γιάννης είναι αυτή τη στιγμή, ο πιο διάσημος Έλληνας παγκοσμίως, κάνοντας τη μεγαλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα

Eγώ από την άλλη πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε να πιέζουμε αυτό το παιδί υποδεικνύοντάς του πως θα αυτοπροσδιορίζεται. Οι μεν "είσαι Έλληνας" για να μπουν στο μάτι των ακροδεξιών και οι δε "είσαι μαύρος και Νιγηριανός" για να μπουν στο μάτι των απέναντι. Αφήστε τον να αισθάνεται όπως αυτός θέλει. Μπείτε για λίγο στη θέση του. 

Εγώ από αυτή τη συνέντευξή του συμπέρανα ότι μάλλον αυτή τη στιγμή είναι και αυτός λίγο μπερδεμένος αλλά θα κρατήσω αυτό που λέει στο τέλος 

Υπήρχαν πολλές φορές όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα όπου οι άνθρωποι είπαν: «Δεν είσαι Έλληνας. Είσαι Νιγηριανός γιατί είσαι μαύρος. Αλλά τότε υπήρξαν πολλές φορές εκεί, που συνέβη το αντίθετο και οι άνθρωποι λένε, «δεν είσαι Αφρικανός. Είσαι Έλληνας. Είσαι «ο Greek Freak». «Αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά. Βαθιά  μέσα μου, ξέρω ποιος είμαι και από πού είμαι. Αυτό είναι όλο που έχει σημασία για μένα».

Διαβάστε τη όλη

http://www.economy365.gr/article/113038/antetokoynmpo-moy-elegan-den-eisai-ellinas-eisai-nigirianos-epeidi-eisai-mayros

Eγώ από την άλλη πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε να πιέζουμε αυτό το παιδί υποδεικνύοντάς του πως θα αυτοπροσδιορίζεται. Οι μεν "είσαι Έλληνας" για να μπουν στο μάτι των ακροδεξιών και οι δε "είσαι μαύρος και Νιγηριανός" για να μπουν στο μάτι των απέναντι. Αφήστε τον να αισθάνεται όπως αυτός θέλει. Μπείτε για λίγο στη θέση του. 
Αναρωτιέμαι γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να σχολιάσεις κάτι τέτοιο. Ο ίδιος δηλώνει και είναι Έλληνας. Σόρι αν σου το χαλάω.

«Με ρώτησε κάποιος: Τι είσαι;  Έλληνας, του απάντησα. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, ελληνικά μιλάω. Στην αρχή ζοριστήκαμε πολύ! Και ζορίζονται πολλοί σαν κι εμάς… Έλληνες που δεν θεωρούνται Έλληνες!»

https://www.news247.gr/koinonia/sygklonisan-o-giannis-kai-o-thanasis-antetokoynmpo-ellinas-den-genniesai-ginesai.6511678.html

Τεραστιος παικτης και ανθρωπος.

Τωρα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ απο πλευρα εθνικοτητας ας το σκεφτουμε ΛΟΓΙΚΑ.

Οπως ΟΛΟΙ οι ΛΟΓΙΚΟΙ ανθρωποι θελει τα ΠΑΙΔΙΑ του να ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ πολιτες και φυσικα σιγουρα και ο ΙΔΙΟΣ πανω απο ολα θα ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πολιτης (μονο ενας ΠΑΛΑΒΟΣ θα προτιμουσε να ειναι Ελλην πολιτης και τα παιδια του να μεγαλωσουν στην Ελλαδα,ειδικα τα τελευταια 5 χρονια,   ή ακομα χειροτερα Νηγηριανος πολιτης και τα παιδια του να μεγαλωσουν στην Νηγηρια).

Φυσικα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ειναι και ΕΛΛΗΝΑΣ μια και μεγαλωσε εδω και γεννηθηκε εδω (δεν νομιζω να γινονταν ποτε του και ΤΥΠΙΚΑ   αν ΔΕΝ ηταν αυτος που ειναι btw μια και χιλιαδες μεταναστες που εχουν γεννηθει στην Ελλαδα δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινουν).

Αρα εχουμε εναν υπεραθλητη με 3 διαβατηρια .

Το τι αισθανεται ο ιδιος στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μονο αυτος το ξερει αν και πιστευω οτι αισθανεται λιγο και απο τα 3.

Ρε παιδιά δεν μπορείτε να θαυμάσετε έναν άνθρωπο χωρίς να αναλύετε την πσυχολογία του, που λένε και οι σπορτκάστερ;

Ρε παιδιά δεν μπορείτε να θαυμάσετε έναν άνθρωπο χωρίς να αναλύετε την πσυχολογία του, που λένε και οι σπορτκάστερ;
E μα πες τα!
Κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή δηλώνει Έλληνας και είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στον πλανήτη γη, και νομίζουν ότι "πιέζεται πολύ".

Όσοι χαλιέστε, προτείνω να πάτε να το πείτε στον ίδιο.
Eδω τα λέει: https://www.news247.gr/koinonia/sygklonisan-o-giannis-kai-o-thanasis-antetokoynmpo-ellinas-den-genniesai-ginesai.6511678.html

«Εμένα δεν μπορεί να μου πει κανείς ότι δεν είμαι Έλληνας!»

Το σκηνικό που είχε στηθεί στη Στέγη για να υποδεχθεί τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ήταν ένα σπίτι, συμβολισμός πως τα δυο παιδιά είχαν επιστρέψει «σπίτι τους». «Έλληνας δεν γεννιέσαι μόνο, γίνεσαι! Εμένα δεν μπορεί να μου πει κανείς ότι δεν είμαι Έλληνας. Γιατί δεν ξέρω κάτι άλλο. Δεν έχω πάει στη Νιγηρία. Και είμαι 22 χρόνων. Δεν ξέρω κάτι άλλο από την Ελλάδα. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους που μας αντιμετωπίζουν ως μη Έλληνες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε τη χώρα μας, να τους δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε εμείς την Ελλάδα, να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο από αυτούς,» έβγαλε την αλήθεια του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

• Like
Reactions: Rebel_Of_South
Eγώ θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος από τον Γιάννη στο μπάσκετ που έπαιζα ή από τον rudess στα πλήκτρα που έπαιζα αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ τόσο πολύ.

Χαρά στο κουράγιο τους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έχει ο γιος μου που παίζει μπάσκετ μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί του.

Μου την δείχνει καμιά φορά με χαρά και λέω του γιου μου.

Είστε καλοί και οι δύο αλλά να ξέρετε πως είμαι καλύτερος από εσάς, απλά δεν ασχολήθηκα όσο εσείς για να σας το αποδείξω. χαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπράβο στο παλικάρι πάντως, να ναι καλά.

το αγαπάω αυτό το παιδί από την πρώτη χρονιά που μπορούσα να έχω μια επαφή με τον τεράστιο άνθρωπο και αθλητή που κρύβει μέσα του (και φανερώνει σταθερά και σε γενναίες δόσεις όλα αυτά τα χρόνια)... είναι από τους λίγους ανθρώπους που από απόσταση είναι ικανός να μου γεννήσει συναισθήματα χαράς και λύπης παρακολουθώντας την εξέλιξή του, χωρίς να μου αφήνει κάποιο δικαίωμα να αμφισβητήσω στο ελάχιστο την αλήθεια τους... και είναι ζωογόνο για μένα αυτό το χάρισμα πλέον των υπολοίπων του...

μάλιστα αν εξαιρέσω τα 2 πρώτα χρόνια (που δεν ήμουν απόλυτα συνεπής λόγω υποχρεώσεων) τα τελευταία δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι του και πάντα απ ευθείας τα ξημερώματα κατά κανόνα... έτσι σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ήττα... και όχι τόσο γι αυτήν καθ αυτήν (έτσι κι αλλιώς και εδώ να τελειώσει το φετινό όνειρό του, έχει πετύχει ήδη τεράστια πράγματα και πάντα ανοδικά με άλματα), αλλά για την χαιρεκακία των φασιστοειδών που βγαίνουν από τα λαγούμια τους σε κάθε μία από τις λίγες μη πετυχημένες στιγμές του (ευτυχώς εδώ μέσα δεν έχουμε τέτοια δείγματα)... αν δε προσθέσω ότι με κάλεσαν για εφορευτική επιτροπή στις εκλογές και το Σάββατο δεν θα μπορέσω να τον παρακολουθήσω σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, πάω να σκάσω (ελπίζοντας πάντα να μην είναι τελευταίος του για φέτος)...?

δεν τον εχω παρακολουθησει σαν παιχτη...αλλα αυτο που βγαζει προς τα εξω σας ανθρωπος ειναι πολυ  ανθρωπινο, με ταπεινοτητα κ σεβασμο.

Ισως αυτο να εχει κερδισει {και} τους Αμερικανους εκτος απο τις παικτικες του δεξιοτητες.

Εγω νομιζω πως δεν ειναι Ελληνας.

Αν ηταν Ελληνας και ειχε παει Αμερικη και ειχε "κατακτησει" τον πλανητη (με το μπασκετ του), θα μας ειχε γραμμενους στα π@π@ρια του και δεν θα ηταν συνεχεια με την Ελλαδα στο στομα του.

Κι αν την επιανε στο στομα του, θα την επιανε μονο για να τη σιχτιρίσει για ολα οσα περασε.

Trending...

Νέα θέματα