To καλυτερο CONCERT RIDER ever!!(Iggy Pop)

Έπιασα το φτυάρι, αλλά το συγκεκριμένο είναι απίστευτο όντως! :D

Ολα αυτα για να παιξει ο Iggy POP?  ???

Τουλαχιστον να λεγοταν Iggy ROCK ή Iggy METAL να αξιζε ο κοπος.

georgekz750 είπε:
Ολα αυτα για να παιξει ο Iggy POP?  ???

Τουλαχιστον να λεγοταν Iggy ROCK ή Iggy METAL να αξιζε ο κοπος.
+100000000000000000

το θεμα παρακολουθειται στενα,στην πρωτη προσωπικη επιθεση στα γουστα καποιου θα κλειδωθει...

just a warning....

Superfunk είπε:
το θεμα παρακολουθειται στενα,στην πρωτη προσωπικη επιθεση στα γουστα καποιου θα κλειδωθει...
Ποια γούστα του ΡΕ? Εεεε; Τα γούστα θα βρίζουμε αν έχουμε ανθρώπους ολόκληρους να βρίσουμε;;; Ποιός θα κάνει την αρχή;  ;D ;D ;D ;D ;D
(και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να ανοίξω το αρχικό λινκ! Εξαιρετικός δεν είμαι;  :P)

Παντως με αυτον τον τροπο αντιμετωπισης της εταιριας PA , δεν νομιζω οτι θα τυχει ιδιαιτερα θερμης ή εξυπηρετικης μεταχειρησης ο αρχιηχοληπτης συντακτης της λιστας.

Με τοση ειρωνια που σταζει (σαφως καταλοιπο απο προβληματα που εχει αντιμετωπισει στο παρελθον), ειρωνια και αρνητικη σταση θα λαβει και εκει,και αν χρειαστει κατι εκτος λιστας(ενα ζευγαρι ακουστικα πχ,κατι απλο), ακομα και ενα φορτηγο ακουστικα να εχουν εκει τα @@ τους θα παρει. ;D

Γνωμη μου βεβαια, μπορει αλλος να το αντιλαμβανεται αλλιως. ::)

που να διαβασεις και τα rider των υπολοιπων συγκροτηματων... ;D ;D

http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/index.html

(διαβασε τα εχουν πλακα) τα αγαπημενα μου ειναι τα εξης:

http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/aretha/aretha1.html

If superdiva Aretha Franklin is still hungry after finishing off her simple backstage spread of canapés and ginger ale, the Queen of Soul will have no problem springing for a little post-show grub. That's because Franklin requires promoters to provide her with $25,000 in cold hard cash on the night of a concert (which represents only a portion of her appearance fee). We're not sure where she stashes all that green, but her, um, flowing gowns probably have a few spare pockets.
http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/mccartney/mccartney1.html

"There will be no meat, or meat by-products allowed to be served in the dressing rooms, production offices, or areas within the 'backstage area.'" But it turns out Paul's backstage demand for 24 bars of Ivory Soap is a major vegan no-no, since the 99.44% pure soap actually contains animal fats, according to Ivory's web site. So, while Paul won't sit on leather, the Liverpudlian is apparently lathering with beef tallow.
καθως και ο καλοφαγας ;D

http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/tompetty/tompetty1.html

Nikola, γι αυτό ανέφερα ότι έπιασα το φτυάρι μου και ΞΕΘΑΨΑ νεκρό θέμα, αλλά είναι όντως κορυφαίο. Το άνοιξα επειδή ΓΕΛΑΣΑ διαβάζοντάς το :)

Αν και μπάφιασα να διαβάσω τόσες σελίδες... θα πω αυτό: Ο τύπος που το έγραψε πρέπει να κάνει καριέρα σεναριογράφου κωμικών ταινιών στο Χόλιγουντ! Απλά απίστευτος...

georgekz750 είπε:
Παντως με αυτον τον τροπο αντιμετωπισης της εταιριας PA , δεν νομιζω οτι θα τυχει ιδιαιτερα θερμης ή εξυπηρετικης μεταχειρησης ο αρχιηχοληπτης συντακτης της λιστας.

Με τοση ειρωνια που σταζει (σαφως καταλοιπο απο προβληματα που εχει αντιμετωπισει στο παρελθον), ειρωνια και αρνητικη σταση θα λαβει και εκει,και αν χρειαστει κατι εκτος λιστας(ενα ζευγαρι ακουστικα πχ,κατι απλο), ακομα και ενα φορτηγο ακουστικα να εχουν εκει τα @@ τους θα παρει. ;D

Γνωμη μου βεβαια, μπορει αλλος να το αντιλαμβανεται αλλιως. ::)
Δικιά μου γνώμη είναι πως οι μεγάλοι διοργανωτές και τα μεγάλα venues έχουν μπαφιάσει τόσο από τα diva-λίκια που είναι πιθανότερο να τον έχουν μες στην καρδιά τους. Γεγονός είναι πάντως πως μόνο αν έχεις αυστηρό και ανατριχιαστικά ακριβές rider θα πάρεις αυτά που χρειάζεσαι - συνήθως οι απαιτήσεις χάνονται στις ανακρίβειες και στα "έλα εσύ και βλέπουμε".

Μπορείς να κατανοήσεις την απαίτηση ενός καλλιτέχνη να βγει στο live ο ήχος που θέλει ακόμη κι αν παίζει πρώιμο punk. Τα τραγούδια είναι δημιουργήματά του και θέλει να βγουν προς τα έξω έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του. Αυτό είναι σεβαστό.

Το να φτάνει όμως στα άκρα, ζητώντας της …παναγιάς τα μάτια, ε, αυτό είναι κάπως… Ακόμη πιο περίεργο είναι να το κάνουν καλλιτέχνες που έχουν περάσει στον κόσμο άλλη εικόνα, πιο απλή ή rebel.

Αύριο θα πάω σε ένα φιλαράκι να τζαμάρουμε με τις κιθάρες μας. Νισάφι πια με τις πίτσες που παραγγέλναμε μέχρι τώρα! Το σκέφτηκα καλύτερα. Θέλω ένα ζουμερό αργεντίνικο T-bone, κόκκινο ξηρό του 1987 από τις πλαγιές της Τοσκάνης και δυο βραζιλιάνες χορεύτριες να μας φτιάξουν το κέφι! Του στέλνω mail τώρα! ;D

bloody_sunday είπε:
Δικιά μου γνώμη είναι πως οι μεγάλοι διοργανωτές και τα μεγάλα venues έχουν μπαφιάσει τόσο από τα diva-λίκια που είναι πιθανότερο να τον έχουν μες στην καρδιά τους. Γεγονός είναι πάντως πως μόνο αν έχεις αυστηρό και ανατριχιαστικά ακριβές rider θα πάρεις αυτά που χρειάζεσαι - συνήθως οι απαιτήσεις χάνονται στις ανακρίβειες και στα "έλα εσύ και βλέπουμε".
Πάντα όταν παίρναμε ένα rider στα χέρια μας ήταν λιτό, κατανοητό, σαφές και όχι αυστηρό (με την έννοια ότι πάντα προτείνονται εναλλακτικές λύσεις και πάντα υπάρχει συννενόηση όταν διαφέρει το gear από τα ζητούμενα)

Οι καλοπροαίρετοι δεν έχουν πρόβλημα αν δεν τους παρέχεις βάθος tc electronic π.χ. που ζητάνε αλλά τους δίνεις lexikon ή yamaha. Aπλά θέλουν, οι εναλλακτικές που τους προσφέρεις να είναι γνωστές και εξίσου καλές.

Θα μου επιτρέψετε να πω πως ο συγκεκριμένος είναι καθαρά ένας καραγκιόζης. Το rider είναι επαγγελματική αλληλογραφία. Δεν μιλάς έτσι λες και απευθύνεσαι σε δούλους ή τρόφιμους ιδρυμάτων (που και πάλι κατακριτέο θα ήταν). Είναι σαν να στέλνεις βιογραφικό π.χ. και μιλάς με παρόμοιο στυλ.

Μπορείς να βγεις για ποτά με τους διοργανωτές και να κάνεις όση πλάκα θέλεις, αλλά μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά όταν γράφεις έτσι σε επαγγελματικό έγγραφο αλληλογραφίας. :P

EDIT: Tώρα είδα ότι το θεματάκι είναι ..ολόφρεσκο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θυμάμαι ότι είχε ξαναγίνει μια συζήτηση για τις απαιτήσεις των διαφόρων μπαντών

--> http://www.noiz.gr/index.php?topic=157156.0

φυσικά το συγκεκριμένο rider του Ιγκι έχει πολύ χιούμορ μέσα και αυτο σε κάνει να του τα... "δώσεις όλα με χαρά" ...συμφωνώ ότι έπρεπε να είναι πιο καλά γραμμένο και φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποια επίσημη clean version...

θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για τις απαιτήσεις ελληνικών συκγροτημάτων...

Τα μόνα παραδείγματα που έχω εγώ είναι όταν πριν από 8-9 χρόνια, ως φοιτητές στη Μυτιλήνη θέλαμε να φέρουμε τους X και τους Ψ, πως είχαν ζητήσει εκτός από μεγάλα ποσά και πολλά ποτά κλπκλπ στο ξενοδοχείο, ενώ οι "Κοντραφούρης Τριο" ΤΙΠΟΤΑ πέρα από εισητήρια και πολυ χαμηλότερη αμοιβή σε σχέση με τους υπόλοιπους... Για την ιστορία μόνο θα πω ότι τελικά απόφαση συνέλευσης κλπ μόνο οι Χ ήρθαν...  

εμένα και μόνο αυτο το "σταριλίκι" που είδα στις απαιτήσεις, με χάλασε αρκετα... :-X

EDIT >> να πω ότι έχουν περάσει χρόνια, δεν έχω κανένα χαρτί στα χέρια μου, δε θέλω να θίξω τις μπάντες, δεν έχω κανένα συμφέρον, αλλάζω τα ονόματα των πρώτων σε Χ και Ψ

καλα, εγω εχω να σου πω ιστοριες να τραβας τα μαλλια σου! :)

σου ειχα πει και μερικα απο κοντα....!

και πολλες φορες βεβαια ειναι και ευχαριστη η εκπληξη του ποσο ''καλος''και ''λογικος'' ειναι καποιος καλλιτεχνης!

αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται να αναφερουμε συγκεκριμενα ονοματα.....!

απλα για την ιστορια να πω πως τα ελληνικα τουλαχιστον ονοματα δεν εχουν τετοιου ειδους απαιτησεις, πραγμα που ειναι και λογικο αν σκεφτεις πως ειναι στην ουσια σπιτι τους!

ας πουμε δεν θα εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις για μαρκα νερο, η χρωμα δωματιου, η τηγανητα αυγα...! :P

αλλα και παλι κανουν εντυπωση μερικες συμπεριφορες ''σουπερσταρ''!

Trending...

Νέα θέματα

Back