Το δαχτυλίδι του Παππού

BillTheEmperor

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Λοιπόν έχω κάτι καινούριο για άκουσμα. www.myspace.com/elenisband λέγεται "Το δαχτυλίδι του παππού".

Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Χμμμμμ... Να υποθέσω ότι δεν άρεσε σε κανέναν? Δεν βλέπω σχόλια...

καλή φάση, σοβαρό και σε κάνει να νιώθεις κάτι σαν black αίσθηση στο background, γενικώς ωραίο, του λειπουν αλλαγές κατα την γνώμη μου, δείχνει να ακολουθεί την τακτική της hiphop που ειναι σταθερή μελωδία διαρκώς αλλά δνε ραπ-άρεις οπότε θα πρότιμούσα περισσότερες αλλαγές είτε στην μουσική είτε στην φωνή.

tugito είπε:
καλή φάση, σοβαρό και σε κάνει να νιώθεις κάτι σαν black αίσθηση στο background, γενικώς ωραίο, του λειπουν αλλαγές κατα την γνώμη μου, δείχνει να ακολουθεί την τακτική της hiphop που ειναι σταθερή μελωδία διαρκώς αλλά δνε ραπ-άρεις οπότε θα πρότιμούσα περισσότερες αλλαγές είτε στην μουσική είτε στην φωνή.
Ευχαριστώ tugito που ασχολήθηκες με το κομμάτι. Είχα προβληματιστεί και εγώ με τα πρώτα 2,30 λεπτά, στην αρχή τα θεωρούσα μονότονα αλλά τελικά αποφάσισα με τα

πολλά ακούσματα να το αφήσω έτσι ως πιο ατμοσφαιρικό. Ηχητικά πως σου φάνηκε, γιατί δεν είμαι και πολύ καλός στις ηχογραφήσεις?

Ηχητικά καλό ήταν, δεν μπορώ να κρίνω και μέσα απο Myspace γιατί τα γ@m@ει.. Παντως ακουγόταν καλά, ήταν και μινιμαλιστικό λόγω hip hop attitude, ολα καλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν φίλε ακουσα και αυτό άκουσα και τα υπόλοιπα και κατέληξα....είσαι τρελός!

Τα χεις παρεξηγησει όλα :P ειδικά το ''γιατι υπάρχεις εσυ '' ειναι

Τ  .  Ρ  . Ε  .Λ    .Ο

hotblade6 είπε:
Λοιπόν φίλε ακουσα και αυτό άκουσα και τα υπόλοιπα και κατέληξα....είσαι τρελός!

Τα χεις παρεξηγησει όλα :P ειδικά το ''γιατι υπάρχεις εσυ '' ειναι

Τ  .  Ρ   . Ε   .Λ    .Ο
Καταλαβαίνω απόλυτα την άποψη σου για την τρέλα μου και συμφωνώ, αλλά εξήγησέ μου γιατί το "Γιατί υπάρχεις εσύ " σε έκανε περισσότερο να βεβαιωθείς γιαυτήν την τρέλα μου????

Jasemeister είπε:
Μη δίνεις σημασία Βασίλη είσαι Αυτοκράτορας.
Γειά σου ρε Jasemeister ευτυχώς που είσαι και εσύ και με ανεβάζεις!!!

newmind είπε:
Γ  Ο  Υ  Σ  Τ  Α  Ρ  Ω
Ευχαριστώ για την ένθερμη αντίδραση σου. Έχεις κάποια σχόλια (θετικά ή αρνητικά) για την σύνθεση και για την ηχογράφηση??

Η μουσικη και οι στιχοι ειναι κατι που αντιλαμβανομαι σαν συνολο,

μα εδω μπαινει και ο ηχος,που συνεχεια θα βελτιωνεται θελεις δε θελεις.

Εγραψες κατι για τον παπου σου που θα'θελα να το'χα γραψει εγω και με εκφραζει , το λεω σοβαρα κι ελπιζω να μην κανεις πλακα.

newmind είπε:
Η μουσικη και οι στιχοι ειναι κατι που αντιλαμβανομαι σαν συνολο,

μα εδω μπαινει και ο ηχος,που συνεχεια θα βελτιωνεται θελεις δε θελεις.

Εγραψες κατι για τον παπου σου που θα'θελα να το'χα γραψει εγω και με εκφραζει , το λεω σοβαρα κι ελπιζω να μην κανεις πλακα.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα, ήταν αγαπημένος μου και αποφάσισα να το δείξω έστω και εκ' των υστέρων. Μάλιστα αυτό το δαχτυλίδι όντως το φοράω.

Χαίρομαι που σε εκφράζει και εσένα το κομμάτι. Αν θες άκου και τα υπόλοιπα και πες μου την γνώμη σου.

Επιασα το χιουμορ σου, για το κομματι. Κι εγω το ιδιο θ'κανα ο παπους μου ηταν μεγαλο μουτρο, κατι σαν Μπουκοφσκι στο πιο σεμνo Εχω κι εγω δαχτυλιδι απ τον κολλητο μου.

Η αφαιρετικη ενορχησρωση μαρεσει γενικα. Εδωσες στιγμα μεταλ; σε μια γεφυρα. Ολα καλα εισαι ευρηματικος. Γεια και χρονια πολλα.

ΥΓ οι παπουδες μας καπου θα πινουν μαζι και θα γελανε

Ακουσα και τα αλλα κομματια σου. Δινεις βαση στο στιχο. Εχεις χιουμορ. Θα τα πουμε μετα τοις γηωρταις. νασαι καλα.

Ασ πουνε κι αλλοι τη γνωμη τους. τι παθανε και σιωπουν

newmind είπε:
Επιασα το χιουμορ σου, για το κομματι. Κι εγω το ιδιο θ'κανα ο παπους μου ηταν μεγαλο μουτρο, κατι σαν Μπουκοφσκι στο πιο σεμνo Εχω κι εγω δαχτυλιδι απ τον κολλητο μου.

Η αφαιρετικη ενορχησρωση μαρεσει γενικα. Εδωσες στιγμα μεταλ; σε μια γεφυρα. Ολα καλα εισαι ευρηματικος. Γεια και χρονια πολλα.

ΥΓ οι παπουδες μας καπου θα πινουν μαζι και θα γελανε
Ακουσα και τα αλλα κομματια σου. Δινεις βαση στο στιχο. Εχεις χιουμορ. Θα τα πουμε μετα τοις γηωρταις. νασαι καλα.

Ασ πουνε κι αλλοι τη γνωμη τους. τι παθανε και σιωπουν
Να 'σαι καλά, καλή Πρωτοχρονιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

Αφηνω το δαχτυλιδι του παππου.

Η φωνη σου με παει στα '80ς η θεματολογια στα'70ς. Προσπαθεις να γραψεις βιωματικα, γιατι δεν το πετυχαινεις;

Παντως σ'ακουω ευχαριστα.

Γινε πιο αμεσος στο στιχο. Οχι γενικοτητες. Ακομη και η 'Λιμνη΄ειναι αοριστη ,καλο κομματι αλλα;

Περιμενω.Το δαχτυλιδι του παππου μου λεει οτι μπορει να γραψεις και για το κομπολοϊ του, ή για το κοριτσι σου.

Γραφε και ανεβαζε στο φορουμ.

Καλη χρονια

ΥΓ Κανε τη ζωη σου τραγουδι. Εισαι τραγουδοποιος. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα