Το bottle-neck δεν είναι μόνο για blues...

Vodkapower

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Απολαύστε μια coca cola...και αφου την απολαύσετε...ορίστε τι να  την κάνετε...

Ο άνθρωπος είναι απλά καταπληκτικός...

Είναι επίσης drumer/perc. και έχει συνεργαστεί με πάρα πολούς γνωστούς και μη μουσικούς (al di meola-world sinfonia, system of a down-toxicity κλπ)

..αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι λείπουν μια-δυό γουλιές από την κοκα-κόλα.. ;)

Ναι όπως στην κιθάρα έχουμε διάφορα κουρδίσματα στην coca έχουμε διαφορετική ποσότητα... ;D ;D ;D Επίσης πιστεύω και το μέγεθος παίζει ρόλο... Αυτή πρέπει να έιναι soprano, η μεγάλη amstel νομίζω είναι baritone... ;D ;D

Vodkapower είπε:
Ναι όπως στην κιθάρα έχουμε διάφορα κουρδίσματα στην coca έχουμε διαφορετική ποσότητα... ;D ;D ;D Επίσης πιστεύω και το μέγεθος παίζει ρόλο... Αυτή πρέπει να έιναι soprano, η μεγάλη amstel νομίζω είναι baritone... ;D ;D
Και με Heineken "κούρδισε" στον ίδιο τόνο ;)

;D

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ :)

..λάθος..η μεγάλη αμστελ είναι shortscale σε κανονικό κούδισμα..η μεγάλη kaiser είναι baritone.. ;D ;D

πάντως φοβερός ο τύπος.. :D

Εγώ ακούω ΝΤΟ (με μικρή απόκλιση) και στα 2...

Ίσως είμαι tone deaf... ;D

Απλά ακολυστε την φωνή του... :o :o

Είναι απο to world sinfonia-heart of the immigrands του Al di meola...

..χμμ..και διασκεδαστής και καλλιτέχνης λοιπόν..

το τραγούδι το αδικεί το μάστερ νομίζω.. ;D

-1 κάρμα στον μαστερά.. ;D ;D

Ο τυπος πρεπει να ειναι αρμενιος και μαλλον αυτος που παιζει στις Αρβανιτακη το live στο "Δυνατα δυνατα" κανοντας  το ιδιο "κολπο".

Tον ειχα δει στην Αθηνα με τον Meola απιστευτος

playloud είπε:
Ο τυπος πρεπει να ειναι αρμενιος και μαλλον αυτος που παιζει στις Αρβανιτακη το live στο "Δυνατα δυνατα" κανοντας  το ιδιο "κολπο".

Tον ειχα δει στην Αθηνα με τον Meola απιστευτος
πες το ρε μαστορα κι εχω φαγωθει που τον εχω δει τον τυπο...

οντως,αυτος πρεπει να ειναι

Ναι αυτός είναι. Μπράβο στον παππού με την καλή μνήμη (αν και από ό,τι θυμάμαι από τη γιαγιά μου, οι ηλικιωμένοι θυμούνται παλαιότερες αναμνήσεις αλλά πάσχουν στις πρόσφατες, Για πες, τι έφαγες πρωινό ρε Playloud????)  :P :P :D :D

mscmkr είπε:
Ναι αυτός είναι. Μπράβο στον παππού με την καλή μνήμη (αν και από ό,τι θυμάμαι από τη γιαγιά μου, οι ηλικιωμένοι θυμούνται παλαιότερες αναμνήσεις αλλά πάσχουν στις πρόσφατες, Για πες, τι έφαγες πρωινό ρε Playloud????)  :P :P :D :D
Σουηδεζακι ;)

σωστος?

Επισης θυμαμαι οτι στην συναυλια ο Meola για την ακουστικη του ειχε 2 rack μεγαλυτερα κι απο την ντουλαπα μου :)

Σωστότατος. Έχω ακούσει ότι έχουν γεύση ανανά; Αληθεύει;

Ο Arto έχει κάνει και το απίστευτο track στο τέλος του toxicity των SystemOfADown...

Πάντως, αν κρίνω από την εμφάνισή του στο 2o video (αυτό που ανέβασα εγώ), μάλλον είναι άρρωστος...

1000 μακάρι να κάνω λάθος... :(

mscmkr είπε:
Σωστότατος. Έχω ακούσει ότι έχουν γεύση ανανά; Αληθεύει;
Πιο πολυ σε "λουλουδακι" φερνουν ;)

ΥΓ Ναι ρε Ηλια, γαμωτη μου μεσα δηλαδη

playloud είπε:
Επισης θυμαμαι οτι στην συναυλια ο Meola για την ακουστικη του ειχε 2 rack μεγαλυτερα κι απο την ντουλαπα μου :)
Aν μιλας για τη συναυλια στον Λυκαβητο νομιζω επαιζε και με το VG88 στην ακουστικη.

Anyway, απιστευτος παιχτης  :)

Οχι στο Λυκαβητο, τον ειχα δει σε αυτο το club κοντα στα ΚΤΕΛ στον Κηφισο (δεν θυμαμαι ονομα τωρα, κολλησα) που ειχε παιξει και ο Robillard αλλα κατα κυριο λογο ηταν metal club

Trending...

Νέα θέματα

Back