Time -Pink Floyd cover

Πως σας φαινεται?
Stratocaster  είχε, ο ντράμερ φαινότανε ?, ακουστική κιθάρα είχε, τα φωνητικά του τα είχε... 

Μας φαίνεται μια χαρά. Εξαιρετική προσθήκη για το play list. ?

• Like
Reactions: ignantios
Ωραία μπάντα, μπράβο παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ακούω περισσότερο τη φωνή, αλλά λεπτομέρειες.

Με κινητό τραβήξατε το video; Αν ναι με τι κινητό;

• Like
ωραίοι

να είχατε και πιό καλή ηχογράφηση...!!!

μπράβο

• Like
ωραίοι

να είχατε και πιό καλή ηχογράφηση...!!!

μπράβο
Ναι οντως δεν ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχω αλλο τροπο. Θα κανουμε 5 - 6 κομματια επαγγελματικη βιντεοσκοπηση και ηχογραφηση καθαρα για promotion αλλα μεχρι εκει. Αυτα τα βιντεο ειναι για εσωτερικη καταναλωση-ψυχοθεραπεια.

Ωραία μπάντα, μπράβο παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ακούω περισσότερο τη φωνή, αλλά λεπτομέρειες.

Με κινητό τραβήξατε το video; Αν ναι με τι κινητό;
Ναι δυστυχώς με κινητό.SAMSUNG A32S Ευχαριστούμε πολυ για τα καλα λόγια. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παιδιά το παίξιμο μετράει

και θα έλεγα....you nailed it !

Mε διπλό
Το είδα, αλλά το άφησα ασχολίαστο.

Αλλά με Stratocaster ο άνθρωπος... Όχι σαν έναν άλλον, που τον είδα με Les Paul και τρόμαξα να τον γνωρίσω  ???

Εύγε.Ωραίοι.

Αγαπημένο κομμάτι.Τους στίχους, τους είχα,στο οπισθόφυλλο,του βιβλίου της ιστορίας της Β' Λυκείου...

Πρόπερσι δηλαδή!!!

Λεβέντης ο κιθαρίστας.

*ΑΛΛΑ* όταν κάνουμε κόβερ ΔΕΝ το παίζουμε ίδιο, αποψή μου!! θυμάμαι παλιά ένα κόβερ του Time απο wrathchild america , οπου πάλι μεν το σόλο το παίζει ίδια σαν έσενα, αλλά το κομάτι έχει το κάτι άλλο...

• Λύπη
Reactions: Nestoras
*ΑΛΛΑ* όταν κάνουμε κόβερ ΔΕΝ το παίζουμε ίδιο, αποψή μου!! 
Σόρυ Αχιλλέα..., αλλά όταν κάνουμε cover το κάνουμε ίδιο με το πρωτότυπο! Εκτός εάν εννοείς διασκευή..

Τα παιδιά πάντως εδώ το ερμήνευσαν πολύ ωραία!

Πολύ καλοί παιδιά. Μπραβο

Trending...

Νέα θέματα